Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 15:40 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Ζούμε σε μια εποχή όπου τα (αγόρια) ξυρίζουν τα πόδια τους ...Πήγαινε στο θέμα: αλλες εποχεσ αλλα κοριτσια-αγορια
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 15:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι εχουμε
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια και απο αγορια και απο κοριτσια..
Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 19:53 @Sex
Πας καλα???????Δεν εχει καρκινο ρε τι βλακειες ειναι αυτες που λες.Στην ηλικια της ειναι απολυτος λογικο να συμβαινει.
Πήγαινε στο θέμα: αυγανισμος
Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 19:36 @Sex
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ανάλογα την ηλικία σου . Πόσο χρονων είναι ?
Πήγαινε στο θέμα: αυγανισμος
Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 17:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν χρειαζετε να ανησυχείτε . Σχεδόν όλες κάποια στιγμή βγάζουν αίμα σε αυτό το σημείο . Και σε κάποια αγόρια έχει γίνει να ματώσει το πέος τους. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό . Ο αυνανισμός είναι απολύτως φυσιολογικός και δεν χρειαζόσαστε να τον σταματήσετε .Πήγαινε στο θέμα: αυγανισμος
Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 22:44 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για την βοήθεια . Καμιά άλλη γνώμη ?
Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 18:25 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σε όλους.Είμαι 14 χρονων και μου αρέσει μια κοπέλα που είναι στην ηλικία μου παρα πολυ.Το πρόβλημα είναι ότι παλιά της άρεσα και εγώ της έριξα άκυρο.(βλακεία μου). Τότε παιζόταν κάτι με κάποια άλλη, αλλα τώρα έχω κολλήσει με αυτήν . Πως να την προσεγγίσω?Θελω αποπσεις και απο αγορια και απο κοριτσια!
Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 17:45 @Sex
Το να εχεις βίτσια ειναι φυσιολογικό. Και εγω ειμαι 14 και σε καταλαβαίνω. Μονο να ξερεις οτι δεν είναι και τόσο φυσιολογικό να κάνεις παρέα με τόσο μεγαλύτερους. Αυτοί ίσως να ψάχνουν αλλά πραγματα.Καλυτερα να είσαι με άτομα κοντά στην ηλικία σου.
Πήγαινε στο θέμα: βιτσια |