Μήνυμα στις 23/10/2013 στις 18:00 @Sex
Τίποτα! Καλή συνέχεια! :))
Πήγαινε στο θέμα: Φοβος για εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 21/10/2013 στις 17:49 @Sex
Μην αγχώνεσαι, από τη στιγμή που δεν τέλειωσε μέσα σου είναι πολύ δύσκολο να έχεις μείνει έγκυος, πόσο μάλλον αφού σκούπιζε και τα προσπερματικά.. :) Κάνε το τεστ απλά για να σιγουρευτείς..! :)
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 20:47 @Sex
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! Και εννοείται να μην νιώθεις μειονεκτικά που δεν έχεις κάνει σχέση.. :) Το ότι είσαι ντροπαλός δεν είναι μειονέκτημα και μην προσπαθήσεις να το αλλάξεις τελείως.. Να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να μπορέσεις να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου όταν μιλάς με μια κοπέλα.. Πάντως μη χάνεις ευκαιρίες, τόλμα, αν δεν πάει κάτι καλά προχωράς.. :) Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 20:45 @Sex
Να πάρεις ένα καλό ξυράφι, να βάλεις μπόλικο αφρό ( μην αρκεστείς στον αφρό της σαπουνάδας) και να αρχίζεις να ξυρίζεσαι με τη φορά που βγαίνουν οι τρίχες.. Όσο κατεβαίνεις να είσαι πολύ προσεχτική, ειδικά στα χείλη.. Μετά πλύσου, ξαναβάλε αφρό και πέρνα το ξυράφι κόντρα στις τρίχες το πολύ 2 φορές στο ίδιο σημείο! Αν το κάνεις περισσότερες το πιο πιθανό είναι να γεμίσεις σπυράκια! :)
Πήγαινε στο θέμα: πως να ξυρισω την ευαισθητη περιοχη;
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 20:40 @Sex
Στο περιβάλλον ζει γύρω στα 20 λεπτά νομίζω.. Ναι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης και με αυτό που λες, και με προσπερματικά υγρά.. :/
Πήγαινε στο θέμα: Χθες..
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 20:35 @Sex
Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης από προσπερματικά υγρά, αλλά είναι σπάνια.. Από τη στιγμή που δεν τέλειωσε μέσα σου, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να είσαι έγκυος.. :)
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 20:33 @Sex
1. Όταν είσαι ερωτευμένη με τον άλλον, φυσικά και το απολαμβάνεις! Τι πιο όμορφο από το να ικανοποιείς τον σύντροφό σου!; 2. Όχι δεν μου έχει τύχει! :ρ 3. Εξάσκηση θέλει, αν προσπαθήσεις μπορείς να τον πάρεις όλον, απλά θέλει και τη σωστή τεχνική.. :) Να είσαι σε θέση που σε βολεύει και να παίρνεις βαθιά ανάσα πριν.. :) Πήγαινε στο θέμα: Ερωτιση για κοριτσια!
Μήνυμα στις 11/6/2013 στις 14:30 @Κλάψιμο
Τέτοιες συμπεριφορές μόνο να τις αγνοήσεις μόνο μπορείς. Δεν είναι άξιες προσοχής.. :)
Πήγαινε στο θέμα: Σε Κακές Συμπεριφόρες τι θα κάνατε?
Μήνυμα στις 11/6/2013 στις 14:27 @Κλάψιμο
Πριν κάποια χρόνια είχα το ίδιο πρόβλημα μαζί σου.. Μήπως φταίνε ταινίες ή βιβλία τρόμου που διαβάζεις; Εγώ όταν τα έκοψα με βοήθησε αλλά δεν έλυσε βέβαια το πρόβλημά μου.. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις τι φταίει, πώς ξεκίνησε αυτή σου η φοβία κτλ. Με τον καιρό φαντάζομαι θα σου φύγει όπως έγινε και σε μένα :)
Πήγαινε στο θέμα: φοβάμαι Να κοιμηθώ
Μήνυμα στις 11/6/2013 στις 14:23 @Κλάψιμο
Έχεις πολύ μεγάλη ανασφάλεια και αυτό σε επηρεάζει στην καθημερινότητά σου.. Πρέπει να βρεις την αιτία που σε κάνει να νιώθεις έτσι και να προσπαθήσεις να την αλλάξεις. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τα πράγματα που σε ενοχλούν. Είναι δύσκολο και θα πάρει αρκετό χρόνο, αλλά αξίζει.
Πήγαινε στο θέμα: Η δύσκολη φάση που περνάω... |