Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 18:14 @Sex
αυγνώμη αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ αυγανισμός..... θα μπορούσε να παιξεί σαν λογοπαίγνιο σε εκδόσεις βιβλίων του ευγένιου Τριβιζα για ενηλικους Πήγαινε στο θέμα: αυγανισμος
Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 15:51 @Sex
για τσεκαρε το για κυστη(πιάνει υγρό) του όρχη αμά αρχίζουν και μαυρίζουν τα μπαλακια. Δεν ειναι τιποτα εγχειριση ρουτίνας την άλλη μέρα θα παίζεις μπάλα απλά δεν θα χουν πια συμμετρία τα μπαλάκια σου
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος κατά τη στύση.
Μήνυμα στις 14/6/2013 στις 17:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ειδικα η διαφημιση του παξου με τον Σεφερλη... ηταν ατελειωτη ηδονη. Σε καταλαβαινω φίλε και γώ με τον κολλητό μου χαζεύουμε τσαντες συμμαθητών μας στην τάξη και τραβάμε και καμία μαλακία πλαί πλαι.... ειναι μία με πόλο στην τάξη σκετη απόλαυσηΠήγαινε στο θέμα: Στοματικο από τον κολλητό!
Μήνυμα στις 1/6/2013 στις 14:50 @Sex
Ξεκινώ με την δική μου, θα μιλήσω χωρις ευφημισμούς. Τέτοια εποχή 3 χρόνια πριν. 1η λυκειου εξετάσεις, μάθημα: γεωμετρια. Κοπέλα (με την οποία ήμουν τσιμπημένος, καλύτερη μαθήτρια στην τάξη) έχοντας ξεχάσει να φέρει χάρακα πλησιάζει το θρανίο μου και μου λέει: "τον δανείζομαι για λίγο ε? δεν πειράζει;" "οχι" τις λέω Και τότε είναι που η πραγματικότητα με χτυπάει κατάμουτρα, κάθως κάνοντας ένα σύντομο flashback θυμάμαι ότι με αυτόν τον χάρακα την προηγούμενη μέρα το βράδι είχα μετρήσει (ως αγωνιών για το μέγεθος του έφηβος) τον πατουφίνο μου οπότε προσπερματικά και τα συναφή είχαν αλοίψει όλο τον χάρακα Με έλουσε κρύος ιδρώτας, γιατί δεν της έδωσα τον άλλο; ο μαλάκας, είπα. Αλλά μετά ήρθα στα ίσα μου και συνέχισα το διαγώνισμα, λεώ, και τί έγινε; no big deal... για να γυρίσω και να την δω σε κλασική αμήχανη στιγμή οπού ρωτούσε την καθηγήτρια για διευκρίνηση να έχει βάλει τον χάρακα στο στόμα της και να τον δαγκώνει... Την λυπήθηκα την κακομοίρα και περιέργως μου ήρθε αναγούλα....που να ήξερε η καημένη που ήταν χθες ο χάρακας. Πήγαινε στο θέμα: Ατυχή περιστατικά στην τάξη
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 21:00 @Sex
Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα το αγορι σου μαλλον προσποιηθηκε τους οργασμους του για να σε ευχαριστησει....σε ολα τα αγορια παιρνει παρα πολυ ωρα μεχρι να φτάσουν σε οργασμο
Πήγαινε στο θέμα: Χύσιμο χΔ
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 20:57 @Sex
Αχ, η αιωνια εφηβικη φαντασιωση, "θα σου σηκωθει στην παιδιατρο θα την δει η παιδιατρος και θα καυλωσει τοσο πολυ που θα θελει να σε ξεσκισει" Οτι και να λενε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ καυλωσεις σε εξεταση γιατρου...το φαντασιωθηκα καθε φορα που πηγαινα στην ενδοκρινολογο και με εξεταζαν είτε 22χρονες που καναν πρακτικη είτε η γκομεναρα γειτονισσα που δουλευε εκεί... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ το μονο που σκεφτεσαι ειναι να σηκωσεις τα παντελονια σου και να φυγεις απο το δωματιο (και αυτοι οι αθεοφοβοι οκ πρακτικες αλλα μια φορά βάλλαν 5 φοιτητριες να μετρησει μια μια με τα κομπολογια και η μια η βλαμμενη πηγε να μου τα σπασει φαντασου 14 χρονων παιδι και απο πανω μου 5 να κανουν πειραματα......ή αλλη φορά έβαλε κατι μπουνταλαδες να ψηλαφισουν τον θυρεοειδη και βάζαν όλοι μαζι τα χερια τους πρεπει να ακουμπησε τον λαιμο μου η μιση ιατρικη εκεινη τη μερα) Πήγαινε στο θέμα: Γυμνος στον γιατρο
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 20:47 @Sex
Εγω καφριλες πενταημερη και τριημερη δεν εκανα γιατι δεν πηγα...αλλα ω ναι αυτη την καφριλα (ισως η μονη) την εχω κανει....και κανεις δεν πηρε χαμπαρι τιποτα. Ηταν Γ γυμνασιου θρησκευτικα oπως ειναι γνωστο 14-15 χυνεις φαντασιωνόμενος οποιαδηποτε, αυτή ηταν 43 με 47 τιποτα το ιδιαιτερο νοικοκυροφατσα, αλλα ειχε κατι βυζαρες η ατοιμη (ανηκε σε κατηγορια bbw) Εγω ως φυτο κλασικα καθομουν πρωτο θρανιο το οποιο ηταν κωλλημενο σχεδον στον πινακα για να φτυνει ο διπλανος μου μαλλι απο τα ρουχα του και χαρτακια στον πινακα (ηλιθιο παιχνιδι χωρις σημασια εκεινη την μερα ελλειπε) αποτελεσμα αυτου ειναι κανεις απο τα δυο διπλανα θρανια μην εχει οπτικη επαφη με μενα. Οποτε εκει που καθομαι καθηλωνο το βλεμμα μου στα βυζια της, μεσημερι ηλιος προηγουμενη ωρα γυμναστικη, ζαλισμενος, μου σηκωθηκε και δεν ξεκολλησα το βλεμμα μου απο τα βυζια της και ετσι ουτε λιγο ουτε πολυ αρχιζα να τον παιζω στην ταξη.. Ο λογος που κανεις δεν καταλαβε τι εκανα ηταν διοτι απο μικρος ειχα αναπτυξει μια τεχνικη να τον παιζω τριβωντας τον πουτσο μου στη φορμα μου ή πιάνοντας τον και τρομπαροντας πανω απο την φορμα... Αφου λοιπον ακολουθησα την περπατημενη φαντασιωση δηλαδη η θρησκευτικου σε κλασικο μοτιβο τσοντας (γδυσιμο, πιπα, σεξ και χυσιμο στα βυζια) έχυσα και αφησα έναν ελαφρη αναστεναγμο, και γυρναει και μου λεει νυσταξες Κωστακη, (μου ειχε και αδυναμια) τωρα τελειωνουμε οπου να ναι (βεβαια εγω ειχα ηδη τελειωσει στο παντελονι μου) Παρακαμπτοντας το τελευταιο αθλιο ανεκδοτο, θα πω: ναι, ειμαι περηφανος που την επαιξε στην ταξη, αξιζε μεχρι και το τελευταιο δευτερολοπτο και το λερωμενο εσωρουχο. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια στο σχολειο |