Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 12:57 @Θ. Κλημεντίνη
ημασταν μαζι 2 μηνες αλλα τωρα τελευταια εχουν γινει πολλα πραγματα και εχει πεσει πολυ ψυχολογικα. μου ζητησε χρονο πριν λιγες μερες, να μεινει λιγο μονη της να νιωσει καλυτερα και να μη με πληγωσει. η αληθεια ειναι οτι δε ξερω τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις, στελνουμε καπου καπου να δουμε τι κανει; δεν ενοχλουμε καν; φευγουμε; επιπλεον απο οτι μου εχει δωσει να καταλαβω φαινεται πως δεν ειναι δικαιολογια, οταν μιλαμε απο το τηλ λεμε πιο πολλα δειχνει οτι δε θελει να κλεισουμε αλλα οταν στελνουμε μνμτα -τα τυπικα- μιλαει πιο αποτομα... επισης το να βρεθουμε μεσοβδομαδα μηπως νιωσει καλυτερα δε γινεται γιατι μενουμε μακρια... τι κανουμε λοιπον οταν -σε αυτη τη περιπτωση- μας ζητανε χρονο; Χρειαζομαι επιγοντως τη βοηθεια σας Πήγαινε στο θέμα: θελει χρονο
Μήνυμα στις 23/11/2013 στις 15:56 @Θ. Κλημεντίνη
Την ημερα των Χριστουγεννων θα ηθελα να την περασω με τη σχεση μου και να καναμε κατι το διαφορετικο. Συνηθως ολοι πηγαινουν σε κεντρικα σημεια για καφε, ψωνια, φαγητο και περνανε ωραια. Εγω ομως θα ηθελα να ετοιμασω κατι πιο ξεχωριστο! Ναι μεν θα παμε για ψωνια, φαγητο, καφε αλλα σκεφτομουν και κατι πιο πρωτοτυπο, οπως μια επισκεψη σε καποιο ζωολογικο παρκο, σε χωρους οπως το Πλανηταριο, κατι περισσοτερο ξεχωριστο! Μπορειτε να μου δωσετε ιδεες? :D Πήγαινε στο θέμα: Βολτα Χριστουγεννων
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 15:27 @Θ. Κλημεντίνη
θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεμα. ειμαι γενικα πολυ ενταξει ατομο δεν εχω φερθει ποτε σε καποιον με ασχημο τροπο ωστοσο συχνα μου παιζουν "πουστιες". το τελευταιο καιρο εχω καταλαβει πως ελαχιστοι αξιζουν! ειμαι ατομο κοινωνικο και το ελαττωμα μου ειναι οτι εμπιστευομαι τους αλλους πολυ ευκολα, αυτο πως μπορω να το αλλαξω?
Πήγαινε στο θέμα: να μην εμπιστευομαι
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 23:07 @Μηχανήματα
παιδες αλλαξα χθες τον κωδικο μου πανω στα νευρα μου και ξεχασα τι κωδικο εβαλα =Ρ επιλεγω να μου στειλουν εναν κωδικο στο τηλεφωνο μου (εχω τον αριθμο του τηλεφωνου μου αντι για ιμαιλ) αλλα δεν εχει ερθει κανενα μηνυμα! επισης δε μπορω να χρησιμοποιησω καποιο ιμαιλ καθως μου ζηταει να ταυτοποιησω τον λογαριασμο μου και -κλασσικα- δεν εχω το αληθινο μου ονομα στο φβ... τι μπορω να κανω? Πήγαινε στο θέμα: Facebook κωδικος
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 21:23 @Θ. Κλημεντίνη
απλώς τις τελευταίες μέρες δεν ήμασταν τόσο καλά, αλλά δε μαλώσαμε κρατήσαμε επαφή και έχει πληγωθεί από άλλη. Αξίζει και το ξέρω οπότε θέλω κάποιες γνώμες :D
Πήγαινε στο θέμα: Η πιο γλυκια κινηση
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 23:50 @Θ. Κλημεντίνη
δε βγαινουμε πλεον εχω κοψει τις βολτες μαζι με τα συγκεκριμενα ατομα. φιλους εχω και παρεες απλως θελω να βγουν εντελως απο τη ζωη μου. τεμετερον, προτεινεις να της το πω δηλαδη μια και εξω, σωστα? Πήγαινε στο θέμα: πως να ξεκοψω απο καποια ατομα
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 23:47 @Θ. Κλημεντίνη
Ποιο δωρο ή ποια "κινηση" θεωρειται πιο γλυκια η οποια θα σας εκανε να ξαναδειτε τν πρωην σας με αλλο ματι?
Πήγαινε στο θέμα: Η πιο γλυκια κινηση
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 13:22 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλά θα με ρωτήσει για ποιον λόγο την κατηγορώ και θα βγω εγω λαθος αν δεν υπαρχει λογος ή αν της πω τον λογο θα προδωσω αλλες φιλες μου :\
Πήγαινε στο θέμα: πως να ξεκοψω απο καποια ατομα
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 12:49 @Θ. Κλημεντίνη
ολοι μας εχουμε πεσει θυματα προδωσιας απο φιλους μας. πως ξεκοψατε απο εκεινους? προσωπικα, θελω να ξεκοψω απο μια φιλη μου (και ολη της την παρεα) η οποια μου επαιξε μεγαλη που..α! το θεμα ειναι οτι εγω -υποτιθεται- οτι δε ξερω τιποτα... πως θα μπορουσα να ξεκοψω εντελως? να μη βγαινουμε, να μη μιλαμε, να μη την εχω καν στο φβ!
Πήγαινε στο θέμα: πως να ξεκοψω απο καποια ατομα
Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 23:39 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:εγω εδω και 5 μερες χρησιμοποιω μια κρεμα και εχω δει μια μικρη αλλαγη.. ελπιζω σε 5-10 μερες να φαινεται αρκετα η αλλαγη. Vichy Laboratoires λεγεται... παντως για καλυτερα αποτελεσματα θα πρεπει να γυμναζεσαι (κυριως αεροβια γυμναστικη) και να προσεχεις την διατροφη σουΠήγαινε στο θέμα: Κυτταρίτιδα |