Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 05:27 @Flame
υπαρχει και σχολη street-fight αλλα δν ξερω τι διδασκουν εκει απλα σου λεω επειδη εχω δει κοντα στην περιοχη και νομιζω οτι μπορεις να το εχεις υποψη σου
Πήγαινε στο θέμα: πολεμικη τεχνη
Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 04:35 @Διάφορα
οχι φιλε μου ουτε καν, κανονικα το υψος που πρεπει καποιος ειναι ισα με το υψος του δλδ εσυ επρεπε να σουνα 70 κιλα, απλα πολλα παιδια (τα περισσοτερα) οπως εχεις δει ειναι αδυνατα απλα προσεξε καποιου παιδιου το χερι και καποιου ενιλικα (αγυμναστου), και οσο γι αυτους που αθλουνται πρεπει να ειναι 10 κιλα κατω απο το υψος τους, ρωτα οποιον θελεις γυμναστης μου το χει πει που εκανε κι αθλητισμο ως επαγγελμα για δεκα χρονια, μας εκανε ειδικο μαθξμα στο σχολειο ειδικα γι αυτο το θεμα
Πήγαινε στο θέμα: ειναι καλο?
Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 04:25 @Διάφορα
εμενα αυτο που μου χει πει γιατρος ειναι οτι τα βαρη κανουν και καθονται οι σπονδυλοι στη σπονδυλικη μας στηλη και γενικα καταλαβες, ενω το μονοζυγο επειδη κρεμεσαι ειναι σαν να τους ''ανοιγει'' οπως ντεντονεται το κορμι σου και για το μπασκετ μου πε οτι γι αυτο λενε οτι βοηθαει επειδι οπως πηδας ''ανοιγουν''οι σπονδυλοι και βοηθαει στο υψος
Πήγαινε στο θέμα: Μονόζυγο(κονταίνει;)
Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 03:55 @Διάφορα
λοιπον ειμαι παιδι 15 ετων και κανω 8 σετ με 5 διαφορετικες ασκησεις γα κοιλιακους για να τους γυμναζω ολους και τα τρια ειδη των πουσαπς (ενοειτε και ραχαιους για να μην κανω καμπυρα)κανω αρκετο καιρο μα τα αποτελεσματα ειναι σχετικα μικρα.. μηπως θα επρεπε να ακολουθησω καποια διατροφη ξερω γω να τρωω καποια φρουτα η να κοψω καποια πραγματα??
Πήγαινε στο θέμα: διατροφη για κοιλιακους
Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 03:36 @Διάφορα
δν πρεπει να το σκασεις αν ειναι απ αυτα με το ποιον γιατι οπου ακουμπησει ποιον (που ακουμπαει παντα) ξαναβγαινει μετα αλλο και ενω θα σκας το ενα θα παρατηρεις οτι κοντα θα βγαινει κι αλλο ενα και μετα ξανα το ιδιο θα γινεται, πρεπει απλα να το αφησεις οσο μεγαλο κι αν ειναι οσο κιαν σε τρωει να το σκασεις συγκρατησου φιλε μου!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να φύγει το σπυράκι σε 1 μέρα??
Μήνυμα στις 6/7/2013 στις 04:07 @Διάφορα
θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε μηπως οι κοιλιακοι και τα πους απς στην ηλικια της αναπτυξης μπορει να την εμποδισουν (να τη σταματησουν)
Πήγαινε στο θέμα: προπονηση στην αναπτυξη
Μήνυμα στις 6/7/2013 στις 04:05 @Διάφορα
ναι εχω πλατυποδια γτ εχει σχεση αυτο? εγω απλα επειδη ειδα οτι ολα τα παιδια στην ηλικια μου ψηλωσαν και με περασαν απλα θελω να πιστευω πως επειδη φοραω μεγαλο μεγεθος παπουτσιων για το υψος μου μηπως σημαινει κι οτι θα ψηλωσω αλλα αργοτερα
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο μεγεθος ποδιων
Μήνυμα στις 16/5/2013 στις 02:10 @Διάφορα
ειμαι 15 χρονων με υψος 1.69 και φοραω παπουτσια μεγεθος 44-44,5 ενω ενας φιλος μου με υψος 1.76 φοραει παπουτσι 43-43,5 και ο πατερας μου που εχει το ιδιο υψος φοραει 43, σημαινει τιποτα που φοραω τοσο μεγαλο παπουτσι ενω ειμαι αρκετα πιο κοντος? μηπως σημαινει οτι θα ψηλωσω πιο μετα πολυ?
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο μεγεθος ποδιων |