Μήνυμα στις 3/6/2013 στις 01:17 @Sex
Αναγουλα γιατι σου ηρ8ε?? αν πηγαινες μαζι της και σου ελεγε να την χυσεις στο στομα 8α σου ερχοταν αναγουλα? σιγουρα 8α της αρεσε και η μυρωδια του χαρακα..........
Πήγαινε στο θέμα: Ατυχή περιστατικά στην τάξη
Μήνυμα στις 1/6/2013 στις 13:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ξερω τι ενοεις με τον ορο φαση α8ηνα.Εγω το λεω ενα ψιλοχαμουρεμα..... αν ηταν λιγη ωρα ελαφρη χαμουρεμα.....αν ηταν αρκετη ωρα πας στο χαμουρεμα σκετο.....αυτα.Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε Πήγαινε στο θέμα: φαση???
Μήνυμα στις 30/5/2013 στις 02:32 @Sex
Μηπως 8ελει να κανει συνεχεια σεχ γιατι αυτες οι φορες που το κανει δεν την ολοκληρωνουν(οχι απαραιτητα οτι δεν ερχεται σε οργασμο) απλα να μη το χορταινει ? Προσπα8ησε η μια φορα που 8α το κανετε να ειναι γεματη κ χορταστικη γι αυτην ωστε να μην σου ζηταει τοσο συχνα.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντέχω άλλο
Μήνυμα στις 28/5/2013 στις 17:50 @Sex
Και τελειωνω ετσι που κ που.... Οσο το κανεις τοσο περισοτερο 8α μπορεις να παρεις στο στομα σου. Πήγαινε στο θέμα: Αυτοτσιμπούκομα !
Μήνυμα στις 23/5/2013 στις 00:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε.....αφου εχεις κανει ηδη το ξεκινιμα με φιλια αγκαλιες και λιγο χουφτωμα συνεχισε αλλα να το πηγαινεις χαλαρα οχι αποτομα κ αγαρμπα ,καντην να νιωση ανετα....Οπως 8α την χαιδευεις πλησιαζε σιγα σιγα το χερι σου προς το μπουστο,αλλα οχι κατευ8ειαν εκει,αφου 8α εχεις δει καλη ανταποκριση δλδ οτι 8ελει και υπαρχει ερε8ισμος πηγαινε με το χερι σου προς τα κατω και αρχισε απαλα να χαιδευεις πανω απο τα ρουχα για αρχη αλλα μην μεινεις καρφωμενος εκει να φευγει το χερι και να ξαναπηγαινει....... ε μετα 8α εχει αρχισει να "ζεστενεται" τα υπολοιπα 8α ερ8ουν μονα τους..... μη μασας αστο να σου βγει ηρεμα κ χαλαρα χωρις ανχος,......και 8α γουσταρετε και οι δυο. καλα να περασεις Πήγαινε στο θέμα: Ραντεβου με κοπελα σπιτι της
Μήνυμα στις 20/5/2013 στις 16:31 @Sex
Νομιζω οτι δεν μπορει να γινει απο γυναικα,δεν εχω βρει κατι σχετικο στο διαδυκτιο.Μου αρεσει να το κανω αλλα σε μενα και αποκλειετε να μου γυρισει οπως και να 8ελω να το κανω σε αλλους....με τπτ. Ειναι σαν να λες στον αλλον οτι οπως τον παιζει κα8ε μερα να 8ελει να τον παιξει κ σε αλλους.Ενας διαφορετικος τροπος αυνανισμου ειναι για μενα. Την ικανοτητα δεν την εχουν πολλοι αλλα οσοι αντρες εχουν ακουσει οτι γινετε σιγουρα εστω κ μια φορα εχουν δοκιμασει να δουν αν φτανουν. Πήγαινε στο θέμα: Αυτοτσιμπούκομα !
Μήνυμα στις 16/5/2013 στις 02:11 @Διάφορα
τα καλητερα τσιγαρα που καπνισα ποτε ηταν το camel αλλαααα τα παλια! το καλητερο βεβαια ειναι το κομανο τσιγαρο! οσοι κοβουν το καπνισμα γινοντε πιο φανατικοι αντικαπνιστες και απο αυτους που δεν καπνισαν ποτε. και ξερετε γιατι? γιατι συνιδιτοπιεις τι εκανες στον οργανισμο σου Πήγαινε στο θέμα: τσιγάρα
Μήνυμα στις 14/5/2013 στις 18:50 @Sex
κοπηκε ι "κλωστη" ? ή εχει ενα απλο σκισιμο? αυτο σε καποιους σκιζεται σε καποιους αλλους οχι.λογικα σε τραυματισε με τα δοντια η κοπελα η κατεβασε το πετσακι πολλη αποτομα. να σου ξανασυμβει ειναι λιγο δυσκολο εκτος και αν προκλη8ει τραυματισμος,με τον ιδιο τροπο.δεν ειναι κατι ανησυχιτικο παντως. Πήγαινε στο θέμα: αιμα και πετσακι
Μήνυμα στις 14/5/2013 στις 18:43 @Sex
Ειναι φυσιολογικο να μη βγαζεις πολλη οταν τη παιζεις πολλες φορες.Δοκιμασε να μη την παιξεις για 2-3 μερες και 8α βγαλεις παρα πολλη.Επισης αλλος ενα τροπος ειναι λιγο πριν φτασεις να τελειωσεις να σταματας και να συνεχιζεις μετα απο λιγο,ετσι βγαζεις πιο πολλα και πεταγοντε κι ολας.
Πήγαινε στο θέμα: Χύνω λίγο
Μήνυμα στις 14/5/2013 στις 18:24 @Sex
Καταφέρνω χαρη του μεγέθους και τις ευλιγισίας μου να πέρνω πίπα στον εαυτό μου,σχεδόν το μισό πέος.πολλοι το θεωρουν αδερφίστικο αλλά κατ έμε δεν εχει καμια σχεση,ειναι απλα ενα ειδος αυτοικανοπιησης. τι γνωμη εχετε? ανδρες κ γυναικες . Πήγαινε στο θέμα: Αυτοτσιμπούκομα ! |