Μήνυμα στις 21/3/2013 στις 19:13 @Sex
Πάω 2α γυμνασίου και είμαι παρθένα.Δεν έχω εμπειρία στο θέμα αλλά έχω ακούσει από αγόρια της τάξης να συζητάνε για αυτά τα θέματα και έλεγαν ότι αν το κάνεις στα 16 είναι πόρνη.Όταν το έκανε στα 17.5 είναι πολύ αργά.Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ηλικία για αυτό.Όποτε είσαι έτοιμη θα το καταλάβεις.
Πήγαινε στο θέμα: ποια ηλικια
Μήνυμα στις 21/3/2013 στις 18:57 @Sex
μην κάνεις απότομες κινήσεις και άσε την να χαλαρώσει σιγά σιγά και μετά έξω,μετά πιο βαθιά και έξω αυτό να κάνεις μέχρι να το συνηθίσει ο οργανισμός της και πάλι σιγά σιγά μέσα πιο βαθιά από την προηγούμενη.Αν καταλάβεις ότι την πονάς σταμάτα για λίγο και μετά συνέχισε.Και να θυμάσαι ότι την πρώτη φορά αυτή πρέπει να σε καθοδηγήσει.Ελπίζω να βοήθισα
Πήγαινε στο θέμα: Πονος πρωτης φορας!!
Μήνυμα στις 21/3/2013 στις 18:37 @Sex
και εγώ το ίδιο θέλω να κάνω.κλείνω τα 14 τον Μάιο και το αγόρι μου με πιέζει πολύ σε αυτό το θέμα.Του έχω πει αρκετές φορές ότι δεν είμαι έτοιμη για αυτό που θέλει αλλά αυτός επιμένει.Φοβάμαι μην με χωρίσει και για αυτό σας ρωτώ:πονάει πολύ η πρώτη φορά?Ξέρω ότι είμαι πολύ μικρή για κάτι τέτοιο αλλά δεν θέλω να τον χάσω.Σας παρακαλώ απαντήστε μου Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω να σπασω την παρθενια μου?????? |