Μήνυμα στις 27/3/2013 στις 15:47 @Κλάψιμο
πριν μια βδομαδα περιπου...το πυον ποτε σταματαει να βγαινει? επισης η περιοχη γυρω απο την τρυπα ειναι λιγο κοκκινη... Πήγαινε στο θέμα: σημαδια μολυνσης απο τρυπα
Μήνυμα στις 27/3/2013 στις 00:35 @Κλάψιμο
με τι να το καθαριζω? και γυρω απο την μπαρα καμια φορα μαζεβεται κτ σαν πυον κ γινετε σκληρο λιγο τι ειναι αυτο και τι να κανω για να μην βγαινει πια?... Πήγαινε στο θέμα: σημαδια μολυνσης απο τρυπα
Μήνυμα στις 26/3/2013 στις 00:18 @Κλάψιμο
πως θα καταλαβω οτι εχει μολυνθει η τρυπα που εκανα στο αυτι στο φρυδι κ στα χειλη που εκανα προσφατα? και τι μπορω να κανω για απαλαγω απο την μολυνση κ καμια φορα βγαινει πυον που ξερενεται πανω στο σκουλαρικι κ μετα τ σκουλαρικι κολαει πανω στο δερμα κ γινετε επωδυνο. ευχαριστω εκ των πρωτερων Πήγαινε στο θέμα: σημαδια μολυνσης απο τρυπα
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 20:26 @Διάφορα
κτ λεει για προτεινες...αξιζει να δοκιμασω? βσκ ειχα ρωτησει μια φορα μου προτιναν καθαρη προτεινη αναβραζον νομιζω ηταν....
Πήγαινε στο θέμα: πως να παρω ογκο
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 00:00 @Διάφορα
ναι για ογκο λεω καιτο θεμα ειναι οτι λιγο καιρο πριν περιπου 9-11 μηνες εκανα γυμναστικη για περιπου 4-5 μηνες καθημερινα και δεν ειδα απολυτως καμια διαφορα (εκανα πους απς κοιλιακους μονοζυγο κ συκωνα βαροι)και τωρα που ξαναρχησα περιπου 3 βδομαδες τωρα παλι δν βλεπω καμια διαφορα ουτε πανω στο σωμα μ ουτε στις αντοχες μ ουτε στην δυναμη κ σκευτομαι οτι σπαταλαω τον χρονο μ ετσι τσαμπα αφου οτι κ αν κανω δν ειναι αποτελεσματικο γυμναζομαι περιπου 1 ωρα + μερα παρα μερα Πήγαινε στο θέμα: πως να παρω ογκο
Μήνυμα στις 6/3/2013 στις 00:34 @Διάφορα
υπαρχει τροπος να αλλαξω τον βεταβολισμο μου? Πήγαινε στο θέμα: πως να παρω ογκο
Μήνυμα στις 5/3/2013 στις 23:44 @Διάφορα
εδω που μενω δεν υπαρχουν διατροφολογοι πρεπει να παω αθηνα για να μου κανουν εξετασεις και δυσκολα μπορω να παω...οταν λες θεμα μεταβολισμου τι ενοοεις? Πήγαινε στο θέμα: πως να παρω ογκο
Μήνυμα στις 5/3/2013 στις 23:25 @Διάφορα
γεια σας ειμαι νεο μελος και θελω να σας ρωτησω το εξης ειμαι 16 χρονων 54 κιλα σταθερα εδω κ πλ καιρο κ ειμαι πολυ λεπτος σε φαση που φαινοντε τα κοκαλα μου.. κανω γυμναστικη ,δν εχω την δυνατοτιτα να γραφτω σε γυμναστιριο εχω ενα πεντακιλο βαρακι κ ενα πραγμα που χει δυο λαβες κ 3 σκινια και το τραβας συγνωμη δεν ξερω ακριβως πως λεγετε,τροω τα παντα κ εξακολουθω να μην περνω κιλα ουτε να αυξανετε ο ογκος του σωματος μου μπορει καποιος να μου προτινει μια συγκεκριμενη διατροφη κ τις ωρες που πρεπει να κανω γυμναστικη και τις ωρες που πρεπει να τροω και επισης ασκησεις κυριως για στηθος αλλα και για το υπολιπο σωμα...ευχαριστω πολυ Πήγαινε στο θέμα: πως να παρω ογκο |