Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 20:50 @Διάφορα
στο φορυμ σ προτειναν πρωτεινη?εισαι κ μιμκρος τι να την κανεις... καλυτερα φαγηρτο..κ η ρπωτιενη δνε ειναι ακτι μαγικο για αν δεις αποτλελεμσατα.... Για πολλοστή φορά, δε θα επιτρέψουμε καμία προσπάθεια για γνωριμία μέσω του forum του ftou.gr. Γι αυτό άλλωστε δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής προσωπικού μηνύματος. Το μέλος γίνεται banned γιατί δε σεβάστηκε τους όρους χρήσης του site Επίσης, αν θέλεις να διαφημίσεις το site σου επικοινώνησε με το webmaster. Το να το ποστάρεις στη ζούλα σε replies στο forum είναι κιτς Πήγαινε στο θέμα: πως να παρω ογκο
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 20:18 @Sex
Ευχαριστω για την απαντηση.. Δεν εξρω,δεν μπορω να το επριγραψω αλλα αηδιαζω ,ακομη και αν διαβαζω αυτην ητν λεξη!Σοβαρα... δνε εξρω τι γιενται... σας απρακαλω παιδια απβτησετε κ αλλοι... Πήγαινε στο θέμα: μουνι
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 16:22 @Διάφορα
ρε παδιαι ο ογκος δεν ειναι κατι ευκολο..πηγαινετα ι σε δυοε ελληνικα φολρουμ και θα μαθετετ τα παντα..στο bodybuulding και στο bodybuilders..
Πήγαινε στο θέμα: πως να παρω ογκο
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 16:20 @Sex
Καλησπερ παιδια..ειμαι 15 χρονων..το επριεργο ειναι οτιε νω μουα ρεοσυν οι τσοντες,δνε μουα ρεσει να βλεπω μουνι..συγεκκριμενα οταν βλεπω τσοντες μολις βλεπω τομουνι,αηδιαζω..ειδικα στο γλθυφομουνι που κανουνν..αποτην αλλη οταν βελπω κολο δεν εχω κατι τετοιο... Εψαξα αλλα δνε βρηκα καποιο απραομοι προλημα με εμενα...φοβαμαι μην ειναι κατι κακο.. Σας παρακαλω παιδια απντηστε νολοι..αγορια κ κοριτσια..ευχαριστω... Πήγαινε στο θέμα: μουνι
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 21:00 @Θ. Κλημεντίνη
τελικα δνε πηγα..ισως πηγαινα αν πηγαινε και το αλλο παιδι..οχι αυτος π μ το πε αλλα ενας αλλος... ποσο χροων εισαι εσυ φιλε? Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 20:49 @Θ. Κλημεντίνη
τελικα δνε πηγα..ισως πηγαινα αν πηγαινε και το αλλο παιδι..οχι αυτος π μ το πε αλλα ενας αλλος... ποσο χροων εισαι εσυ φιλε?ν Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 16:35 @Θ. Κλημεντίνη
.......σε ευχαριστω και θα σε ενημερωσω τελικα τι εγινε..να σαι καλα..
Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 16:28 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ξερω ρε συ αλλα ψηξλοντρεπεμαι..και δεν ξερω κ νμα χορευω..και με ποια θα χορευω?..και φοβαμαι μην με κοριδευουν κ τα αλλα παιδια...
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 16:20 @Θ. Κλημεντίνη
και κατι ακομα..εχω ενα τζιν για να βαλω αλλα μου ειναι μικρο πλεον..τι να κανω?να το βαλω ?δεν εχω αλλο..με στενευει αρκετα...
Μήνυμα στις 22/2/2013 στις 16:19 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω παλι ρε συ..απλα ξερεις τι θα νιωθω λιγο αβολα στην χοροεσπεριδα...θα παω κ πρωτη φορα..και ισως με κοριδευουν μερικοι...σε παρακωλα απανστησε μου οσο πιο γηργορα μπορεις..ευχαριστω κ παλι..
Πήγαινε στο θέμα: φιλοι |