Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 13:34 @Διάφορα
Άσε να τρέξει με το τηλέφωνο του ντούζ άφθονο ζεστό νερό πάνω στον αυχένα! Θα σε ανακουφίσει αρκετά! Απλά μετά το ντούζ να κοιτάξεις να κρατήσεις ζεστό τον αυχένα. Πήγαινε στο θέμα: Αυχένας
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 11:25 @Ftou.gr admin
Ααα οκ κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ
Πήγαινε στο θέμα: Δωρεάν μηνύματα τι σημαίνουν;
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 10:00 @Θ. Κλημεντίνη
Και 'γω αυτό θα έλεγα να βρεις τρόπο να της μιλήσεις για να γνωριστείτε. Ας είναι συνέχεια με τις φίλες της κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Απλά βρες το θάρρος χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα
Πήγαινε στο θέμα: Την έχω πατήσει!!!!!!!
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 07:15 @Ftou.gr admin
Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνουν τα δωρεάν μηνύματα στο πορφίλ. Δηλαδή αν τελειώσουν τα δωρεάν μηνύματά μου δεν θα μπορώ να γράψω άλλο μήνυμα ή τι ρόλο παίζουν ακριβώς;; Πήγαινε στο θέμα: Δωρεάν μηνύματα τι σημαίνουν;
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 20:56 @Κλάψιμο
Ωραία χαίρομαι που το καταλαβαίνει. Αφού δεν μπορεί να έρχεται μαζί σου να ψάξει να βρει άλλη παρέα. Σίγουρα είναι δύσκολο να βρει λόγω ωραρίων αλλά ας το ψάξει αφού δεν πρόκειται όπως λες να πάει μόνος του. Έστω και για λίγη ώρα. Για περπάτημα κάποιον θα μπορέσει να βρει που να είναι διαθέσιμος πιστεύω. Όπως π.χ. να πήγαιναν μαζί με την μητέρα σου να περπατήσουν... Εύχομαι να βρεθεί σύντομα κάποια λύση :-) Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 10:01 @Κλάψιμο
Εσύ ότι περνούσε από το χέρι σου το έκανες και μπράβο σου! Από 'κει και πέρα πρέπει να καταλάβει μόνος του ότι είναι σημαντικό να δραστηριοποιηθεί. Εσύ απλά προσπάθησε άλλη μια φορά να του μιλήσεις τονίζοντας πόσο πολύ ανησυχείς για εκείνον. Κάτι άλλο όμως δεν μπορείτε να κάνετε εσύ και η μητέρα σου. Αν δεν θέλει να το καταλάβει ο ίδιος δεν γίνεται τίποτα. Δυστυχώς έτσι είναι. Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 01:34 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορεί να του αρέσεις μπορεί και όχι. Εσύ τι έχεις παρατηρήσει; Πως συμπεριφέρεται στις άλλες κοπέλες;; Πήγαινε στο θέμα: του αρεσω?
Μήνυμα στις 9/2/2013 στις 15:24 @Διάφορα
Κάπνιζα και γω και κάποια μέρα μου ήρθε φλασιά και είπα τέρμα το τσιγάρο και ηρέμησα! Αξίζει με το παραπάνω η προσπάθεια! Αν είσαι σίγουρος για την απόφασή σου θα τα καταφέρεις όσο δύσκολο και αν είναι Σημαντικό είναι να αποφεύγεις ειδικά τώρα στην αρχή χώρους που καπνίζουνε και να ζητήσεις από τους φίλους σου να σεβαστούν την προσπάθειά σου και να μην καπνίζουν μπροστά σου. Καλή συνέχεια Πήγαινε στο θέμα: κοψιμο τσιγαρου
Μήνυμα στις 6/2/2013 στις 18:02 @Κλάψιμο
Και εγώ αυτό θα έλεγα να προσπαθήσεις να μην την πιέζεις άλλο πολύ όσο δύσκολο και να είναι για σένα αν και το κατάλαβες και ο ίδιος ότι δεν πρέπει να το κάνεις . Κοίταξε να περνάς και στιγμές με τους φίλους σου Στην κοπέλα σου να πεις να πάψει να επηρεάζεται από τις φίλες της και να πράττει όπως εκείνη νιώθει γιατί όλο αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει στη σχέση σας. Ελπίζω να το καταλάβει. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου...
Μήνυμα στις 6/2/2013 στις 15:58 @Κλάψιμο
Καταλαβαίνω και έχεις δίκιο έτσι όπως νιώθεις με τους γονείς σου. Είναι άδικη η συμπεριφορά τους. Θα έλεγα να δοκιμάσεις να συζητήσεις πάλι μαζί τους. Πες τους ότι όλη αυτή ή στάση απέναντί σου σε πληγώνει και ακόμα περισσότερο που σε λένε και παρανοϊκή από πάνω! Πήγαινε στο θέμα: δεν με υπολογιζουν κ ζηλευω |