Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 17:55 @Διασκέδαση
Γεια σας! Ειμαι 17 απο μια επαρχιακη πολη της Πελοποννησου. Για φετος το καλοκαιρι ομως δεν θελω να μεινω εδω παλι ενα ολοκληρο καλοκαιρι. Ζηταω κατι σαν αποδραση καπου για λιγες μερες. Ειδα αρκετες προσφορες στο Ιντερνετ αλλα δεν ξερω. Ελεγα αν βρω καποια καλη παρεα να πηγαιναμε μαζι καπου. Και camping θα ηθελα. Θα ειναι καλο σαν εμπειρια και δεν λεω οχι. Το ψαχνω απο τωρα για να ξερω πανω κατω τιμες. Και κοιταω μηπως παω με παρεα γιατι με γονεις αστο καλυτερα. Εχετε κατι να μου προτεινετε? Ευχαριστω! :) Πήγαινε στο θέμα: Θελω διακοπες!!!
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 18:11 @Sex
Γεια σας. Ειμαι 17 ετων. Παω Β Λυκειου. Εχω μερικες αποριες σχετικα με το σωμα μου. Θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα να λαβω απαντησεις. 1) Αρχισα απο την Στ Δημοτικου να εμφανιζω μουστακι (χνουδι) και θυμαμαι που μου το ελεγαν. Στην Β Γυμνασιου πλεον ειχα κανει και μουσι και το αφησα μεχρι την Γ οπου τοτε ξυριστηκα για πρωτη φορα. Γενικα απο οταν πηγα στο Γυμνασιο αρχισα να βγαζω τριχες. Φυσιολογικο θα πειτε. Το θεμα ειναι οτι αυτη την στιγμη ειμαι πολυ τριχωτος σε ολο μου το σωμα (δεν μιλαμε για λιγες τριχες αλλα για πολλες. ακομα και στα χερια εχω αρκετες) και σκεφτομαι τι να κανω. Απο τις ορμονες ηρθαν ολες αυτες οι τριχες? Δεν θελω να βγαλω αλλες. Τι να κανω? και επισης: Γιατι να ειμαι εγω πιο τριχωτος απο τα αλλα αγορια? Βλεπω αγορια που εχουν λιγες εως ελαχιστες και ειναι μια χαρα ολα. Εγω γιατι ετσι? :/ Και σκεφτομαι και με τι τροπο θα τις "εξαφανισω" (προσωρινα) Ξυραφι ειναι λιγο μπλεξιμο. Δεν ξερω. 2)Ολοι μου λενε οτι εχω γυναικεια φωνη. Ναι εδω ερχεται η αντιθεση με τις τριχες και τα γενια. Εχω ψιλη φωνη και αν εχω και αυτη την φωνη στα 20 μου θα μου δημιουργησει ενα προβλημα οπως και να το κανουμε. Στο τηλεφωνο πολλες φορες με εχουν μπερδεψει με κοπελα. Και εχει γινει βασικος λογος για το κραξιμο που τρωω γενικα. Γινεται να κανω κατι για να την αλλαξω? 3)Κατι διαβασα σε μια αλλη σελιδα οτι μολις το αγορι βγαλει πολλες τριχες και εχει αρχισει να ξυριζεται, εχει σταματησει πλεον η αναπτυξη και δεν ψηλωνει αλλο. Μπορω να πω οτι μου κεντρισε το ενδιαφερον διοτι θα ηθελα λιγο υψος ακομα. Ειμαι 1,72. Μπορω να ψηλωσω αλλο ή τελος? Σορι αν σας κουρασα με πολυλογια. Ελπιζω να λυθουν οι αποριες μου. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Μερικες αποριες για το σωμα μου |