Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 15:38 @Θ. Κλημεντίνη
Μονο που δν ξερει για εμας ... Και το αγορι μου μου εχει πει να της πω τπτ γιατι οταν θα θελει κατι θα τον εκβιαζει..χαχα Ελεος
Πήγαινε στο θέμα: επιγον
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 23:54 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια θελω να βρεθω με το αγορι μου και να μηνουμε για μια φορα τελειως μονη μας .... Μονο που δν ξερουμε πως ... Οταν πηγαινω σπιτι του ειναι εκει η αδερφη του η οποια ειναι και κολιτη μου ... Οταν ερχεται σπιτι μου ειναι ο αδερφος μου ..... Θελαμε να παμε εξω βραδι αλλα δν με αφηνουν οι γονεις μου .....Τα μονα που προλαβαινουμε να κανουμε ειναι κανα χουφτομα,αγγαλιτσα και μερικες φορες φιλακι ..Τι να κανουμε καμια ιδεα ? Πήγαινε στο θέμα: επιγον
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 19:29 @Κλάψιμο
Κωσταντινε να σε ρωτισω κατι ασχετο ?
Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια ..λευτα
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 19:10 @Sex
Γεια θελω να βρεθω με το αγορι μου και να μηνουμε για μια φορα τελειως μονη μας .... Μονο που δν ξερουμε πως ... Οταν πηγαινω σπιτι του ειναι εκει η αδερφη του η οποια ειναι και κολιτη μου ... Οταν ερχεται σπιτι μου ειναι ο αδερφος μου ..... Θελαμε να παμε εξω βραδι αλλα δν με αφηνουν οι γονεις μου .....Τα μονα που προλαβαινουμε να κανουμε ειναι κανα χουφτομα,αγγαλιτσα και μερικες φορες φιλακι ..Τι να κανουμε καμια ιδεα ? Πήγαινε στο θέμα: SOS Επιγον
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 15:13 @Sex
Δεν ξερω ...και ευχαριστω για τις συμβουλες σας..... Ειναι κι ολας λιγο κλειστος τυπος δν του αρεσει να νακατευονται στα προσωπικα του ..... Αυτο θα φταει ΛΟΓΙΚΑ
Πήγαινε στο θέμα: ντρεπεται για εμενα?
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 15:08 @Sex
Παιδια με το αγορι ειμαστε φιλοι απο οταν ημουνα 2 χρονων και αυτος 5 ....... Τον ξερω καλα και τον ΑΓΑΠΩ πραγματικα
Πήγαινε στο θέμα: Θα του αρεσει ?
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 09:29 @Sex
Γεια.. Τα εχω με το αγορι μου 2 χρονια ειμαι 14 και αυτος 17 .. το προβλημα μου ειναι οτι δν θελει να πει σε κανενα για την σχεση μας... Τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: ντρεπεται για εμενα?
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 22:35 @Sex
Ειμαι 14 χρονων και το αγορι μου 17 . Τα εχουμε 2 χρονια περιπου. Πριν λιγο καιρο μου ζητισε να χαϊδεψει το γεννητικομου οργανο .... Φοβαμαι.. Θελω να τον αφησω να το κανει αλλα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ μηπως δν του αρεσει ... τι να κανω ??? Θελω βοηθεια απο κοριτσια αλλα κυριως απο αγορια ...
Πήγαινε στο θέμα: Θα του αρεσει ? |