Μήνυμα στις 1/2/2015 στις 20:09 @Διάφορα
Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια!! :)
Πήγαινε στο θέμα: Πανελλαδικές,άγχος,κούραση
Μήνυμα στις 1/2/2015 στις 18:19 @Διάφορα
Dieftharmene σ' ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά με βοήθησες ψυχολογικά! Αλλά τι θα κάνω με το θέμα της μνήμης; Διαβάζω κάτι και μετά το ξεχνάω.(αυτο με το να τα λέω σε άλλους το έχω δοκιμάσει, αλλά πάλι τα ξεχνάω). Όσον αφορά τα κενά προσπαθώ να μην αφήνω αν και σε δυο μαθήματα (Λατινικά και Αρχαία) τα έχω παρατήσει λίγο. Αυτό με την αντιγραφή πώς θα γίνει; Μας λένε ότι οι επιτηρητές δεν τα σηκώνουν κατι τέτοια. Εδω ενα παιδί είχε πανω του κινητό που ηταν κλειστό και τον διέγραψαν! (Αυτο με το ποπουδακι μ'αρεσε!) :P Πήγαινε στο θέμα: Πανελλαδικές,άγχος,κούραση
Μήνυμα στις 1/2/2015 στις 02:06 @Διάφορα
Γειά σας. Φέτος όπως και οι περισσότεροι του '97 δίνω πανελλαδικές. Το πρόβλημά μου είναι το εξής. Ενώ στην αρχή Ιούλιος-Νοέμβριος τα πήγαινα παρά πολυ καλα στο φροντιστήριο, απο τέλη Νοεμβρίου έως και σήμερα έχω πάρει την κατηφόρα. Δεν έχω καθόλου διάθεση να διαβάσω, θελω μόνο να κοιμάμαι ή να ακούω μουσική ή οτιδήποτε αλλο εκτός απο το διάβασμα. Ξερω ότι ειναι η τελευταία χρονιά και πρέπει να προσπαθήσω αλλά νιώθω πως δεν μπορώ. Κάθομαι π.χ. να διαβάσω και πάντα βρίσκομαι με το βιβλίο μπροστά και το μυαλό μου να ταξιδεύει σε άσχετα πράγματα. Αλλά ακόμη κι αν κάτσω να διαβάσω μετα απο λιγο τα ξεχνάω όλα! (Εχει τύχει να μάθω νερο το μαθημα στην ιστορια και την επόμενη μέρα να μην θυμάμαι τίποτα!). Ξερω ότι στο τέλος θα χτυπάω το κεφάλι μου, αφού δεν θα περάσω εκεί που θέλω,όμως νιώθω ότι όλα οσα έχω κανει μέχρι τωρα πάνε χαμένα. Αισθάνομαι ότι ακομα και τα χρήματα που δίνουν οι δικοί μου στο φροντιστήριο τα δίνουν τζάμπα. Παρόλο όμως που καταλαβαίνω την κατάσταση δεν κάνω κατι γι αυτο! Προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου αλλά νιώθω πως δεν μπορώ να αποδώσω. Αν δεν καταφέρω τελικά να περάσω κάπου δεν ξερω τι θα απογινω. Και το χειρότερο είναι ότι η οικογένειά μου εξαρτάται απο εμενα. Οπότε αν εγω δεν τα καταφέρω δεν θα καταστρέψω μόνο εμενα αλλα και τους δικούς μου! Τι να κάνω; Βλεπω τους βαθμούς μου στο σχολείο να πέφτουν (δηλαδη απο εκει που έγραφα 19-20, τωρα βλεπω 15-16). Σκεφτόμουν να σταματούσα το φροντιστήριο και να προσπαθούσα να διάβαζα μόνη μου στο σπίτι, αλλά δεν ξερω αν θα τα καταφέρω. Δέχομαι πιέσεις απο παντού και δεν ξερω τι να κάνω!!! Κι όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι όλο και περισσότερο γιατί νιώθω πως δεν ξερω τίποτα. Ας βοηθήσει κάποιος,σας παρακαλώ! Ευχαριστω εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Πανελλαδικές,άγχος,κούραση
Μήνυμα στις 30/5/2014 στις 19:26 @Μηχανήματα
Γεια σας, Το μεσημέρι άνοιξα τον υπολογιστή και έβγαλε μια μαύρη οθόνη και άσπρα γράμματα. Είμαι τελείως άσχετη από τέτοια! Τώρα μου έχει βγάλει ένα κατεβατό και γράφει '' Replacing invalid security id with default security id for file '' και δίπλα αριθμούς. Όσο πάνε και ανεβαίνουν (έχουν φτάσει 67899 και συνεχίζουν)!! Τι είναι αυτόοοο;;;; Όποιος ξέρει κάτι ας πει σας παρακαλώω!! Είναι επείγον!! Έχω πανικοβληθεί!!!! Να πω επίσης ότι το έχω βγάλει από την πρίζα 3-4 φορές αλλά αυτό πάλι συνεχίζει να βγάζει τα ίδια!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!! Πήγαινε στο θέμα: windows 7
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 20:39 @Διάφορα
Γεια σας, Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα έντομα (π.χ. αράχνες, κατσαρίδες κ.ά. αλλά αυτά είναι τα κυριότερα). Σήμερα συνέβη το πιο τραγικό!! Εκεί που καθόμουν ένιωσα κάτι να με γαργαλάει στην πλάτη. Γυρνάω να δω τι είναι και ήταν μια αράχνη!! Μέσα σε 1 δευτερόλεπτο είχα πεταχτεί επάνω και τιναζόμουν για περίπου 3-4 λεπτά. Εννοείται ότι έψαξα σε όλο το δωμάτιο αλλά δεν την βρήκα κι έτσι δυστυχώς θα κοιμηθούμε μαζί απόψε!!! Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι δεν τα μπορώ καθόλου!! Τα σιχαίνομαι, τα απεχθάνομαι και για να είμαι ειλικρινής, τα φοβάμαι!! Όποτε τα βλέπω εξαφανίζομαι και δεν ξαναπατάω εκεί που ήταν μέχρι να τα δω ψόφια!! (στην τωρινή περίπτωση όμως είναι στο δωμάτιό μου κι έτσι δεν μπορώ να μετακινηθώ!). Κάθε φορά όμως που τα βλέπω με πιάνει τρελή φαγούρα παντού. Δεν έχω αλλεργία αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό. Πάντως ξύνομαι σα ψειριάρα κυρίως στα πόδια και στα χέρια. Και επίσης, νιώθω συνέχεια ότι κάτι περπατάει πάνω μου (ακόμη και τώρα που έχουν περάσει 8 ώρες!). Με έχει πιάσει τέτοια φοβία και δεν ξέρω το λόγο. Ξέρω ότι δεν θα μου κάνουν κακό (αυτά τουλάχιστον) αλλά δεν μπορώ! Μόλις τα βλέπω ή ακόμη και στη σκέψη τα χάνω!! Από το μεσημέρι που την είδα (και την ένιωσα κιόλας!) έχω ξεψαχνίσει όλο το δωμάτιο, κοιτάω συνέχεια τους τοίχους, το ταβάνι, το γραφείο, το κρεβάτι αλλά τίποτα. Από τη μια είναι καλό αλλά από την άλλη αν την δω θα με πιάσει πάλι η υστερία μου. Τι είναι όλο αυτό; Τι να κάνω για να σταματήσει αυτή η τρομερή φαγούρα; Και τι να κάνω για να πάψω να τα φοβάμαι και να μην με πιάνει αυτός ο πανικός όποτε τα βλέπω; Είναι ψυχολογικό;; Η κατάστασή μου είναι τραγική, πραγματικά. Και για να γίνω πιο ακριβής, πριν κάτι μήνες ήμουν τουαλέτα κι ήταν βράδυ (τα θυμάμαι όλα). Μόλις πήγα να ανοίξω την πόρτα για να βγω είδα μια κατσαρίδα -μεσαίου μεγέθους- πάνω στο ταβάνι. Άρχισα να φωνάζω για να έρθουν να την σκοτώσουν και μου έλεγαν να την σκοτώσω μόνη μου. Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα και μετά τις φωνές και τα παρακάλια αποφάσισα να την σκοτώσω εγώ! Η ικανοποίηση ήταν τεράστια!:) Αυτά από μένα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει... Ευχαριστώ! (και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο). Πήγαινε στο θέμα: Φοβία στα έντομα
Μήνυμα στις 12/5/2014 στις 14:21 @Κλάψιμο
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και ναι, δεν θα ασχοληθώ άλλο, γιατί δεν το αξίζει κιόλας! aglina: Όντως παίζει να έχει πολλά θεματάκια, για να κάθεται να ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων και να σκαρφίζεται ιστορίες! pi8hkos97: Ελπίζω να είναι όντως έτσι (με τα εσωστρεφή άτομα,εννοώ). Πήγαινε στο θέμα: Με είπαν αλκοολικιά!!
Μήνυμα στις 11/5/2014 στις 21:10 @Κλάψιμο
Γειά σας. Πριν λίγες μέρες μια θεία μου μίλησε με μια οικογενειακή φίλη-γνωστή και της είπε ότι είμαι αλκοολικιά!! Καταρχήν ποιά είναι αυτή για να με κρίνει? Μιλάμε 1-2 φορές το χρόνο (και αν)!! Και ξαφνικά ανοίγει το στοματάκι της σε μια άλλη και όχι σε εμένα ή την οικογένειά μου για να πει τις ανοησίες της και τα κουτσομπολιά της!! Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού (από όσο ξέρω) για να θεωρηθεί κάποιος αλκοολικός θα πρέπει να καταναλώνει αλκοόλ σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες ποσότητες (πράγμα το οποίο δεν κάνω εγώ!). Πίνω 1 φορά το μήνα ή και καθόλου και σε φυσιολογικά πλαίσια! Δεν ξέρω πως της ήρθε και είπε κάτι τέτοιο. Εν τω μεταξύ όταν της ζητήσαμε το λόγο αυτή το αρνήθηκε κατηγορηματικά, ισχυριζόμενη πως η φίλη-γνωστή μας λέει ψέματα!! (εννοείται ότι μετά από αυτό διακόπηκαν οι επαφές μας με αυτήν (τη θεία) και τη μάνα της, αφού μας έβρισαν κιόλας-ήθελαν να βγουν κι από πάνω)!! Παρεμπιπτόντως, πριν λίγο καιρό (πριν από αυτό) είχα βγει με την ξαδέρφη μου και πήγαμε σε μια καφετέρια. Και οι δύο πήραμε να πιούμε μπύρα (είχα να πιω από το Πάσχα). Σκεφτόμουν λοιπόν μήπως της το είπε αυτή (αν και το αρνήθηκε) αλλά γιατί όμως να με πει αλκοολικιά με ένα ποτήρι μπύρα που ήπια και γιατί δεν είπε και την ξαδέρφη μου αλκοολικιά αφού ήπιε κι εκείνη?? Εγώ λέω ότι με βρήκανε χαζή και με δουλεύουν!! Επειδή ξέρουν πώς είμαι και ότι δεν μπορώ να τους αντιμετωπίσω λόγω του χαρακτήρα μου, το εκμεταλλεύονται συκοφαντώντας με σε ξένους ανθρώπους!! Και αν είχαν το θάρρος θα ερχόντουσαν να το λέγανε μπροστά σε μένα και τους δικούς μου και όχι πίσω από την πλάτη μας κι ύστερα να το αρνούνται κιόλας!! Προφανώς είναι πολύ δειλοί και κρύβονται πίσω απ΄ τους άλλους! Και το πρόβλημα είναι ότι όλο αυτό με έχει επηρεάσει ψυχολογικά, γιατί ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό για μένα. Και εδώ ταιριάζει η παροιμία <<Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα>>! Ε, στην περίπτωσή μου μού βγήκε το όνομα! Φοβάμαι όμως μην επιβεβαιωθούν αυτά που είπε. Έχω διαβάσει ότι τα εσωστρεφή άτομα παρουσιάζουν μεγαλύτερες πιθανότητες για να γίνουν αλκοολικά! Λέτε να ισχύει και να βγει αυτή από πάνω στο τέλος?? Δεν θέλω να της δώσω την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση να με δει έτσι!! Τι να κάνω?? (συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά είχα την ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου!) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Με είπαν αλκοολικιά!!
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 23:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Έχω να σου προτείνω κάποια αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν.1. 3 Doors Down - Here without you (acoustic) 2. Nickelback - Far away (acoustic) 3. Breaking Benjamin - Without you (acoustic) 4. Adam Lambert - What do you want from me (acoustic) 5. James Arthur - Impossible (acoustic) Ελπίζω να βοήθησα.. Καλή τύχη!! Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδι για την πρωην μου.
Μήνυμα στις 2/3/2014 στις 23:45 @Κλάψιμο
Οκ,θα το έχω υπόψιν. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τη μητέρα μου
Μήνυμα στις 2/3/2014 στις 22:39 @Κλάψιμο
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Dieftharmenos: Το πρώτο είναι λίγο δύσκολο για να το κάνω, γιατί όπως και να΄ χει μητέρα μου είναι και δεν θέλω να περάσει την υπόλοιπη ζωής της κλεισμένη σε ένα ψυχιατρείο. Το δεύτερο, όσες φορές κι αν του είπα να τα φέρει πάντα δίνει τα μισά ή λιγότερα ή και καθόλου κάποιους μήνες λέγοντας πως δεν του φτάνουν κτλ.. Είχα διαβάσει ότι μπορεί να γίνει κάτι και δικαστικώς αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τη μητέρα μου |