Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 01:07 @Sex
itan paidiko viwma.kapou to eide mikros i kapoios tou to deikse otan itan nipeia.k tou meine apo tote. egw tuxaia to anakalupsa ston upologisti tou. malista eixe fovies pws olo auto tha tou dimiourgise psuxologika k provlimata s sexualiki tou zwi. alla tlk den egine auto antithetws malista. mexri prin parei pc apla t fantazotan meta anakalupse oti uparxei pantou sto internet. esu ws kopela pws tha eniwthes omws???? den tha frikares asxima???
Πήγαινε στο θέμα: ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 21:13 @Θ. Κλημεντίνη
αν κανει καποια πραγμα που εχουν αναφερθει και συνεχισει τα ιδια τοτε ναι εκεινη εχει το προβλημα !!! *
Πήγαινε στο θέμα: Μου λεει... οτι κοιταω αλλες
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 21:11 @Θ. Κλημεντίνη
webmaster μην εισαι τοσο απολυτος. δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα. και δεν γινεται να ριχνεις τις ευθυνες αποκλειστικα στην αλλη. και οτι εχει εκεινη το προβλημα. μπορει να ναι κ ετσι.αλλα δν ειναι απολυτο .. ειναι 50-50 το θεμα. αν κανει καποια πραγματα που εχουν αναφερθει τοτε ναι εκεινη εχει το προβλημα. !!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μου λεει... οτι κοιταω αλλες
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 19:28 @Θ. Κλημεντίνη
θα συμφωνησω απολυτα με την παραπανω αποψη ετσι ειναι ακριβως. εσεις οι αντρες ορισμενες φορες ειστε παρα πολυ αγαρμποι στους τροπους σας. και αυτο ειναι το λαθος σας,γιατι μπορει να μην πειτε κατι εκ πονηρου αλλα να κανετε την κοπελα διπλα σας να νιωσει αθλια. θα σου μιλησω απο προσωπικη πειρα. το αγορι μου που τ εχω 1μιση τωρα χρονο οπως λες και εσυ κοιτουσε οτι περνουσε. πολλες φορες μαλιστα σχολιαζε. και μαλιστα τυχαινε να του ξεφευγουν κ χτυπητα παραδειγματα..1-2-3 -10 τα πηρα ασχημα γιατι ενω το ελεγα με το καλο δν επιανε.μαλιστα το κανε επιτειδες γιατι λεει οτι ηθελα να μου το βγαλει αυτο απο το μυαλο και οτι απλα σχολιαζει κατι που περναει ( ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) .. με τα πολλα καταλαβε οτι δεν αντεχω και το εκοψε.αφου μ ειχε πει τους λογους. οπως μπορει να κοιτας μια κοπελα και ν σχολιασεις κατι ετσι μπορει να κανεις και μ εναν ανδρα. συμβουλη μου λοιπον που εμενα προσωπικα την εκανα πραξη και με βοηθησε κανε οτι σου προτινει ο/η Mandragoriana και επιπλεον καντην με τον τροπο σου να κανει το ιδιο. δηλαδη καντην να κοιταξει και εκεινη κατι.να μπει στη διαδικασια αυτη γιατι ετσι θα το ξεπερασει.αυτο θα ρθει βεβαια με τον καιρο. επισης να σου πω το οτι αν κοιταει ή οχι δεν μπορεις να σαι σιγουρος. μια κοπελα οταν ειναι πολυ ερωτευμενη δεν θα κοιταξει κατι αλλο τοσο ευκολα αυτο να το ξερεις. μπορει να δει κατι ωραιο κ ν παρει αυτοματα το βλεμμα της απο κει. εν αντιθεση με το ματι των ανδρων που ανα πασα στιγμη μπορει να πεσει σε οποιαδηποτε γκομενα περασει ειτε αυτη εχει κωλαρα ειτε ειναι θωρηκτο. οποτε κατε με καντη να νιωθει πως για σενα ειναι μοναδικη και αυτο να γινει κυριως σε ανυποψιαστες στιγμες οπως επισης καντην να κοιταει κ εκεινη και ν σχολιαζει οτι κ αν ειναι αυτο. αν μαλιστα το καταφερεις αυτο (κακως που το λεω) αλλα θα μπορεις και εσυ να χαζευεις πιο ανετα. τωρα αν παλι δεν πετυχουν αυτα τοτε η κοπελα εχει τρελες ανασφαλιες και φοβαται ακομα και τον ισκιο της. σ αυτην την περιπτωση εχεις προβλημα !!!! ευχομαι καλη τυχη !!!! Πήγαινε στο θέμα: Μου λεει... οτι κοιταω αλλες
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 01:08 @Θ. Κλημεντίνη
χμμμ ειδικα στο τελευταιο που πες δεν εχεις και αδικο σχετικα με το ποτε πρεπει να λες στον αλλον οτι κατι σε ενοχλει. ισως ειναι καποια αλλη η καταλληλη στιγμη !!! οχι την ωρα που γινεται.. σ ευχαριστω!! Πήγαινε στο θέμα: διαφορετικοι ανθρωποι μεσα στη σχεση
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 00:51 @Θ. Κλημεντίνη
θα συμφωνησω απολυτα και θα σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας. η συζητηση φυσικα και υπαρχει. οπως και ολα οσα αναφερθηκαν στο 2ο μηνυμα. το προβλημα ποιο ειναι.. οτι ο αλλος καταληγει να κανει κατι αθελα του γιατι πχ ετσι ειχε συνηθισει.καταλαβαινει οτι ειναι λαθος το διορθωνει αλλα μετα απο ενα διαστημα μπορει να ξαναγινει. αυτο το ΑΘΕΛΑ το οποιο το καταλαβαινεις οτι ετσι ειναι.. που εκεινη την ωρα νευριαζεις που γινεται παλι κατι αλλα απο την αλλη λες: ρε πουστη αφου δεν το κανει επιτειδες του ξεφευγει..!!! τι κανεις;;;; συμβιβαζεσαι μ αυτο ή συνεχιζεις να του εξηγησεις οπως φυσικα και ο ιδιος καταλαβαινει οτι αυτο δεν γινεται να το κανει γιατι σ ενοχλει και ειναι λαθος !!! ;;;;
Πήγαινε στο θέμα: διαφορετικοι ανθρωποι μεσα στη σχεση
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 00:45 @Sex
μωρε λογικη απαντηση εν μερη οσο μπορει να ειναι την πηρα. το θεμα ειναι απο κει και περα τι κανεις. γιατι θελεις δεν θελεις ξαφνικα αθελα σου βρισκεις και συνδιαζεις κατι το φυσιολογικο οπως ειναι ο γυψος με κατι διαφορετικο. βλεπεις ξαφνικα ενα χτυπημενο ανθρωπο και εκει που θα λεγες ρε το δολιο τ επαθε κλπ ξαφνικα σου ρχονται εικονες. ετσι δεν ειναι;;; μετα εσυ πως το αντιμετωπιζεις και το ξεπερνας, οπως επισης τι ζητας απο τον αλλον;;; φυσικα και υπαρχουν φετιχ και φετιχ αλλα οταν σου ρχονται εκει που δεν το περιμενεις και ειδικα οταν ο αλλος ειναι τερμα φυσιολογικος σ ολα και εννοω πανω στο σεξ και δεν εχει εμμονες και ανακαλυπτεις κατι τετοιο μενεις παξιμαδι!!! Πήγαινε στο θέμα: ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 05:21 @Θ. Κλημεντίνη
γνωριζω πολυ καλα πως δεν ειναι δυνατον να εισαι σε μια σχεση και ολα να κυλαν οπως εσυ τα θελεις. υπαρχουν υποχωρησεις και αλλα ποσα. τι γινεται ομως οταν αγαπας πολυ καποιον αλλα συμβαινουν αλλα ποσα;;; πιο συγκεκριμενα, ειμαι με ενα ανθρωπο 1μιση χρονο τωρα 9 χρονια μεγαλυτερο μου..στη πορεια της σχεσεις μας εμφανιστηκαν κατι προβληματα που ειδικα εμενα μ επηρεασαν απιστευτα την ψυχολογια και την αυτοπεποιθεση. καταστασεις που ενω δεν θα ξαναγινονταν επαναλβανονταν. για μενα ειναι οτι πιο σημαντικο εχω, οτι πιο ομορφο αλλα ειναι ωρες ωρες που πνιγομαι.τρελενομαι. ειδικα οταν λειτουργει εγωιστικα ή οταν ζηταω να κανουμε κατι ακομα κατα βαση το "οχι" αυτο το οχι που σ τρυπα τ αυτια οταν τ ακους. κ θα το πει γιατι βαριεται γιατι νυσταζει γιατι γιατι γιατι.. μεχρι ποσες υποχωρησεις μπορει να φτασει καποιος να κανει πριν σηκωθει και φυγει;;; φυσικα ειναι κ στο ατομο. αλλα οταν αγαπας καποιον κ καταλαβαινεις πως χωρις αυτον δεν αντεχεις τι κανεις;;; φευγεις ή μενεις;; κ αν μεινεις μεχρι ποσα ανεχεσαι;;; ειμαι κατα το να αλλαζεις τον αλλον και να τον κανεις στ μετρα σου αλλα οταν υπαρχει σοβαρο προβλημα δεν πρεπει να το λες για να λυνεται και να αλλαζει ο αλλος ή η αλλη σταση;;; Πήγαινε στο θέμα: διαφορετικοι ανθρωποι μεσα στη σχεση
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 04:15 @Sex
ας μου πει καποιος την αποψη του πανω στο θεμα. δεν μιλαμε απλα για τσοντες, αισθησιακες φωτογραφιες κλπ. ειναι κατι διαφορετικο !!!
Πήγαινε στο θέμα: ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 04:11 @Sex
κοιτα να δεις νικο. μην κολλας στο οτι ειναι ξαδερφη σου. γιατι στην ουσια δεν ειναι ξαδερφη σου εξ αιματος. θα σου πω ενα προσωπικο μου περιστατικο. εχει τυχει να μαστε σπιτι μου εγω ο κολλητος μου μια φιλη μου και να κανουμε χαβα. η φιλη μου γουσταρε τον κολλητο μου και ετσι αποφασισαμε να τν γδυσουμε και να του κρυψουμε τα ρουχα. και ετσι εγινε. στ καπακι ηρθε ο 2ος ξαδερφος μου σπιτι (με τον οποιο κανουμε παρεα απο παιδια) και ειδε τον αλλον με το μποξερακι. και αμεσως αναψε στην ιδεα και ζητησε να τον γδυσουμε κ αυτον.εγω σκαλωσα και τελικα του βγαλα μονο την μπλουζα. η φιλη μου πηρε τον κολλητο μου και πηγαν στο αλλο δωματιο για τα περαιτερω ενω εγω εμεινα με τον ημιγυμνο ξαδερφο μου στο δωματιο. το αποτελεσμα ηταν αυτος να μου την πεσει γιατι δεν αντεχε αλλο απο την καυλα. δεν εγινε τιποτα διοτι οχι τοσο οτι ημασταν 2ρα ξαδερφια αλλα κυριως για την σχεση που ειχα ως τοτε μαζι του.δεν σου κρυβω οτι και γω ειχα καυλωσει πολυ με το θεαμα και σ αλλη περιπτωση θα εκανα κατι γιατι ειναι και πολυ ωραιο παιδι.οπως βλεπεις δεν εισαι ο μονος. και σκεψου οτι εμενα οι σχεσεις μας ηταν χρονιες και πολλες. και επιπλεον ημασταν κανονικα ξαδερφια. εσυ εκανες πολυ καλα που αφησες τον εαυτο σου ελευθερο γιατι κ η κοπελα δεν μπορω να φανταστω ποσο διαφορετικα μπορουσε να στο θεσει αυτο που ηθελε. αν εσυ θελεις τωρα να το συνεχισεις τοτε καντο δεν νομιζω να αρνηθει και πολυ. αν παλι οχι τοτε αφηστε το εκει..τουάχιστον θα ξερεις πως δεν αφησες μια ευκαιρια ετσι και εκανες κατι που το ηθελες!!!
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω ειμαι σε διλλημα |