Μήνυμα στις 28/6/2012 στις 00:43 @Sex
επισης και με το προφυλακτικο με ενοχλει αμα βγαλω πολλα υγρα μεσα στ προφυλακτικο μετα δεν υπαρχει καθολου τριβη...
Πήγαινε στο θέμα: Προ σπερματικά Υγρά
Μήνυμα στις 28/6/2012 στις 00:38 @Sex
Γεια, το πρόβλημα μου ειναι οτι πάντα, με τιν παραμικρι στυσι που θα είχα εβγαζα προσπερματικα υγρα. οταν κανω κατι βγαζω ακομα περισσοτερα οχι μονο πριν τελειοσω, αλλα και αφου τελειωσω. ειναι λογικο αυτο? ειναι λιγο εκνευριστικο και απο θεμα καθαριοτητας, καθε φορα που τελειωνω ξερω οτι μετα θα βγαλω υγρα στ εσωρουχο...
Πήγαινε στο θέμα: Προ σπερματικά Υγρά
Μήνυμα στις 27/6/2012 στις 19:36 @Διασκέδαση
Έχει κανείς 3ds απο εδω μέσα? Αν ναι τι παιχνίδια? σας αρέσει γενικά?
Πήγαινε στο θέμα: 3ds
Μήνυμα στις 21/6/2012 στις 17:17 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον, επειδη ήδη διάβασα κάμποσες βλακείες, ως αθλητής σου λεω να κανεις 8-12 επαναλληψεις. τα κιλα να ειναι τοσα ωστε να βαζεις το 90% περιπου της συναμης σου στ τελειωματα. μετα μην ακουσ βλακειεσ σε στυλ αξαρταται απο τ κιλα σου οι φλεβες. αυτο εξαρταται απο το ποσοστο λιπους σου κυριως. οι φλεβες θα φουσκωσουν ουτως η αλλως με τη γυμναστικη αλλα για να φανουν θα πρεπει να χασεις λυπος. αμα ι αναπτυξη σου εχει ολοκληρωθει (εισαι γυρω στ 21) θα τ χασεις δυσκολα. οποτε εκει η θα πρεπει να κανεισ καποια καλη διατροφη με μονο καλα λυπαρα, η θα πρεπει να "παρεις" τιποτα κατι το οποιο σ λεω να τ αποφυγεις. επισης να ξερεις οτι το 70% του αποτελεσματος ειναι η διατροφη. τελος, θα σ προτινα να αφισεις τισ ιδεες περι φοθσκοματος χεριων και να γυμνασεισ ολοκληρο το σωμα που 8α σε βοηθησει στον μεταβολισμο σου και θα εχεισ πιο γριγορα αποτελεσματα. P.S. αμα επιμενεις να στο να φουσκωσεις τα χερια σου μονο, δουλεψε την 21 για δικεφαλα, και εκτασεισ τρικεφαλων με βυθισεις. εστιασε πιο πολυ τρικεφαλα αφου αυτα τονιζουν τον ογκο (και φονονται και γαματα ;) ) Πήγαινε στο θέμα: αύξηση μυικής μάζας στα χέρια;
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 02:14 @Sex
ειχα και εγω μια στηση τισ προαλες στο γυμναστηριο, με το που εβγαλα τ ρουχα να μπω στο ντουζ, μολισ ενιωσα πως με κοιτουσανε καυλωσα,αλλα ντράπηκα και δεν κοιταξα καν να δω πως αντιδρασανε οι αλλοι.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αφοτου εσυ καυλωσες πως το κανατε προτεινε κανεισ να τραβηξετε ι εσυ αρχισεσ η κανεισ αλλος και μετα ακολουθησαν κ αλλοι. και ηταν ολοι οκ με αυτο? παντως με το που βγηκα απο τ ντουζ καποιος μου επιασε την κουβεντα σχετικα οτι θα ξεχνουσε το κινητο του, αλλα εγω σκεφτομουν οτι με ειδε καυλωμενο και με δουλευε λολ. παντως θα χε γελειο στ gym κατι τετοιο λολ Πήγαινε στο θέμα: ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 02:46 @Sex
καλα αυτο παλι πως εγινε? για κανε μια περιγραφη.. δηλαδη τελειονεισ τη γυμναστικη πας να αλλαξεισ κ τραβασ κ μια με καποιον εκει μεσα? Πήγαινε στο θέμα: ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 02:32 @Sex
απο τη στιγμη που ειναι ατομα που θελουν και ψαχνονται και δεν μπορουν να βρουν αλλουσ ασ κανονισουνε με ατομα απο εδω μεσα που θελουν και αυτοι να τραβηξουν καμια ομαδικη. αρκει να μενουν στην ιδια πολη
Πήγαινε στο θέμα: ομαδικη μαλακια |