Τσεκουράτα |
---|
#1 Τα FM την είδαν αλλιώς (2718 hits)
Θα ήθελα να θίξω ένα θέμα που με έχει εκνευρίσει αρκετά τον τελευταίο καιρό! Μου αρέσει πολύ να ακούω μουσική, και ιδιαίτερα ραδιόφωνο. Ακόμα αναπολώ τον παλιό καλό καιρό που τα Fm άνθιζαν και η μουσική ήταν απόλαυση και μπορούσε ο καθένας να βρει και να ακούσει ό,τι γούσταρε, μέχρι που μια ωραία πρωία με τη φτηνή δικαιολογία της παρεμπόδισης των πτήσεων (;;;!!!) των αεροπλάνων έκλεισαν αρκετούς σταθμούς (αααααχ ρε Ατλαντίς! σχολείο ήσουν για μένα!). |
#2 Ταξιτζήδες: Δυστυχώς, όχι υπό εξαφάνιση είδος (2678 hits)
Πόσες φορές πριν αποκτήσουμε όλοι ένα κουτσοαυτοκινητάκι, χρειάστηκε για τη μετακίνηση μας να χρησιμοποιήσουμε ταξί; Αφήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είναι άλλη πονεμένη ιστορία! Σήμερα θα ασχοληθώ με το αγαπημένο μου κατοικίδιο... εεεεεε... λάθος... είδος... τον ταξιτζή! |
#3 Πόσο ελεύθεροι είμαστε; (1942 hits)
Πόσες
φορές στη ζωή μας έχουμε αναλογιστεί αν υπάρχει πραγματική ελευθερία; Πόσο τελικά
υπολογίζουμε τα θέλω μας συγκριτικά με τα πρέπει; Οι προσωπικές μας φιλοδοξίες
υπερισχύουν των καθηκόντων μας; |
Και 1 ακόμα:
#4 Το άλλο μας μισό (1934 hits)
|
Πλάκα |
---|
#1 Αγγελίες για κλάματα! (5473 hits)
Αγαπητά και τιμημένα μέλη, τις προάλλες άνοιξα με την κολλητή μου μερικές εφημερίδες της εβδομάδας με αγγελίες για να ρίξουμε μια ματιά, επειδή ψάχνει για αμάξι. Ξεφυλλίζοντας την εφημερίδα λοιπόν, έπεσα σε κάτι αγγελίες που νομίζω ότι θα μείνουν στην ιστορία. Σας τις παραθέτω λοιπόν ακριβώς όπως τις διάβασα εχθές... |
|