Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 00:17 @Διάφορα
μααλιστα... καποιος που να τα εχει δοκιμασει ;
Πήγαινε στο θέμα: Κρεμες-Χαπια Αδυνατισματος
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 20:34 @Διάφορα
Γεια σας, απευθυνομαι συγκεκριμενα σε εκεινους που εχουν δοκιμασει τετιου ειδους χαπια ή κρεμες και τους θετω τα ερωτηματα:αξιζει τον κοπο; ειδαν αποτελεσμα ; ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Κρεμες-Χαπια Αδυνατισματος
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 20:32 @Διάφορα
το να δωσεις 40 ευρω για ενα μποξερακι δεν ειναι υπερβολλη ...ειναι προσβολη σε εκεινους που δουλευουν για 3 ευρω την ωρα
Πήγαινε στο θέμα: Μποξερακια
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 23:44 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν αντεχω να βλεπω παιδια που τοσα χρονια ειμασταν στην ιδια ταξη και δεν ανοιξαν ποτε τους βιβλιο ξαφνικα να βρισκονται στο εξωτερικο σε μια σχολη ιατρικης ή φαρμακευτικης μονο και μονο επειδη οι γονεις του εχουν λεφτα για να το στειλουν...Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις και να παλεψεις με ολες σου τις δυναμεις να πιασεις τη σχολη που θες και αν δεν τα καταφερεις πας εξωτερικο...η προσπαθεια μετραει...Οι γονεις σου θα το εκτιμησουν περισσοτερο παρα να καθεσαι και να μην ανοιγεις βιβλιο περιμενοντας ποτε θα πας 18 για να σε στειλουν εξωτερικο...σκεψου το
Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες: Ναι ή όχι;
Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 20:30 @Κλάψιμο
σε 1-2 μηνες θα καταλαβεις οτι δεν ειναι ουτε η χαρα ουτε η ελπιδα ουτε τα παντα για σενα πια...ετσι ειναι αυτα.νομιζεις οτι ειναι η ζωη σου αλλα μετα απο λιγο καιρο λες "δεν εγινε και κατι"
Πήγαινε στο θέμα: Το προβλημα μου
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 18:46 @Κλάψιμο
εφηβια περνας...σιγουρα ολα αυτα σε μερικα χρονια θα σ περασουν...προτιμας να αυτοκτονησεις και να τελειωσουν ολα τωρα; ή να περιμενεις λιγο και μετα να ζησεις τη ζωη ς ; Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιροφοβία...
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 18:44 @Θ. Κλημεντίνη
Αν ειναι τοσο ντροπαλος και πας να τον φιλησεις μεσα σε κοσμο μπορει και να σε σπρωξει...ειδικα αν δεν εχει μιλησει σε κανεναν για σενα...κλτερα καπου που νασται οι 2 σας!
Πήγαινε στο θέμα: ντροπαλός
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 15:30 @Κλάψιμο
Λοιπον παιδια...Σημερα Ξεκινησα την διαιτα με στοχο τις πολλες πρωτεινες και το καψιμο λιπους...Η διαιτα περιλαμβανει Σουβλακια Κοτοπουλου ψητα χωρις λαδι,αυγα μαρουλι και τονο...Θελω να χασω γρηγορα λιπος.Πως σας φαινεται ;
Πήγαινε στο θέμα: Καψιμο Λιπους
Μήνυμα στις 8/5/2012 στις 20:31 @Κλάψιμο
Παιδια το εψαξα το θεμα.Επειδη εγω ουσιαστικα δεν θελω να χασω βαρος αλλα λιπος διαβασα οτι περιοριζοντας του υδατανθρακες και αυξανοντας τις πρωτεινες ο οργανισμος μου καει πιο ευκολα λιπος αφου ουσιαστικα υδατανθρακες να καψει δεν εχει...Οποτε κοιταξα την διαιτα ατκινς και τις τροφες που προτεινει και κατεληξα στην καθημερινη καταναλωση κοτοπουλου και αυγων (πλουσια σε πρωτεινες και χωρις σχεδον κθλ υδατανθρακες)λεω να την ακολουθησω για 10-15 μερες.Η γνωμη σας ;
Πήγαινε στο θέμα: Καψιμο Λιπους
Μήνυμα στις 8/5/2012 στις 18:23 @Κλάψιμο
Δεν νομιζω οτι πρεπει να χασω αλλα κιλα...νομιζω στα κιλα ειμαι ενταξει...μλν πρεπει να κανω αεροβια ασκηση για να καψω λιπος.VictorSpatoulas εχεις δει αποτελεσμα με αυτο το τσαι ; μπορω να το προμηθευτω απο καπου αλλου περαν του διαδυκτιου ;
Πήγαινε στο θέμα: Καψιμο Λιπους |