Μήνυμα στις 13/8/2012 στις 12:10 @Μηχανήματα
και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και κατέβασα το RockMelt και είναι πολύ καλύτερος απο το chrome
Πήγαινε στο θέμα: Help προβλημα με google chrome
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 19:56 @Flame
Γεια σας, πάντα θα σου έρχονται αμφιβολίες αν υπάρχει Θεός αυτά τα εμπόδια στα βάλει ο ίδιος ο Θεός για να δει αν είσαι πιστή. Επίσης μια νύχτα έκανα την προσευχή μου τελείωσα και γύρισα το κεφάλι μου προς το μαξιλάρι τότε ένιωσα ένα χέρι να κουμπάει στον ώμο μου ( οι γονείς μου κοιμόνταν το ίδιο και η αδερφή μου ) ως ποιο μικρός που ήμουν φοβήθηκα και δεν γύρισα, αν μου ξαναδυνόταν η ίδια εφκαιρία θα γυρνούσα σίγουρα. ;)
Πήγαινε στο θέμα: περί θρησκείας...
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 11:54 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:ναι μου έτυχε πολλές φορές ειδικά όταν κάποιος ήταν πολύ ώρα μέσα πήγαινα να του μιλήσω και έβγεναι ότι ήταν offline πολύ σπαστικόΠήγαινε στο θέμα: στατους στο facebook...
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 14:37 @Μηχανήματα
τι τύπου πρέπει να είναι η ταινία ?
Πήγαινε στο θέμα: Ταινία
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 13:09 @Μηχανήματα
Γειά σας, σήμερα κατέβασα το scary movie 3 και ξεχωριστά τους υπότιτλους του, θα ήθελα ένα πρόγραμμα που να τα συνδειάσω αλλά και να τα αποθηκεύσω επίσης τι τύπου πρέπει να είναι η ταινία για να μπορώ να την δώ στο dvd μέσω cd ? Eυχαριστώ προκαταβολικά!
Πήγαινε στο θέμα: Ταινία
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 11:49 @Μηχανήματα
μήπως έχεις το go launcher επάνω ?
Πήγαινε στο θέμα: Μισή οθόνη μαύρη μισή κανονική
Μήνυμα στις 27/7/2012 στις 15:21 @Μηχανήματα
Πήγαινε στο θέμα: ρολογια κινητων
Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 19:37 @Μηχανήματα
Γεια σας, πριν λίγες μέρες κατάφερα και rootαρα το κινητό μου αλλά δεν κατάλαβα εντελώς τι είναι το root αν μπορείτε σας παρακαλώ εξηγήστε μου επίσης ψάχνω και μερικές εφαρμογές που θέλουν root βρήκα μερικές αλλά δεν κάνουν και πολλά. Ευχαριστώ προκαταβολικά .
Πήγαινε στο θέμα: root σε android |