Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 00:32 @Θ. Κλημεντίνη
Μην της τα ζητήσεις...πολύ απλά πες την να βγείτε...Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους...θα την φιλήσεις και όλα τα άλλα θα είναι αυτονόητα :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της τα ζητησω
Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 00:30 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνώ με τον από πάνω...για ποιο λόγο κατέβασες πάλι τις φωτογραφίες που ήσασταν μαζί; Για ποιο λόγο άκουσες καψουροτράγουδα; Απλά προσπάθησε να μην σου χαλάει την διάθεση...αυτό!
Πήγαινε στο θέμα: Τελικα μια ματια αρκη
Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 00:28 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Schwarzkopf taft...αυτό σου λέω μόνο...λίγο ακριβούτσικο αλλά κάνει θαύματα :PΠήγαινε στο θέμα: τι να βάλω στο μαλλί
Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 00:20 @Διασκέδαση
4-5 ασημένια και χάλκινα θα πάρουμε...για χρυσό δεν θα το έλεγα :/
Πήγαινε στο θέμα: Η Ελλάδα στους Ολυμπιακους
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 23:42 @Μηχανήματα
χαχα...ευχαριστώ για τις απαντήσεις...το θέμα είναι έχω 10 μήνες ακόμα να κλείσω τα 18 και δεν ξέρω αν πρέπει να οδηγήσω το μηχανάκι παράνομα...σίγουρα δεν πρέπει, αλλά δεν ξέρω...θα με βόλευε πάρα πολύ αυτού του είδους η μετακίνηση...
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός για δίπλωμα 50άρι
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 01:02 @Μηχανήματα
μα εάν πάρω την απόφαση να οδηγήσω 125άρι, ακόμα και αύριο το πρωί μπορώ να οδηγήσω διότι έχουμε στην οικογένεια...δεν θα χρειαστεί να αγοράσω...το 50άρι δεν θα χρειαστεί να το αγοράσω, και του χρόνου να το δώσω αφού έχω 125άρι και θα είμαι νόμιμος με το δίπλωμα;
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός για δίπλωμα 50άρι
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 16:47 @Μηχανήματα
και εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι σηπτικό βόδι.. :p αν τελικά αποφασίσω να οδηγήσω 125άρι, δίπλωμα 50αριού να πάρω; Δεν ξέρω, αλλά με αυτό θα αισθανόμουν μεγαλύτερη σιγουριά... :/ Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός για δίπλωμα 50άρι
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 13:14 @Μηχανήματα
δεν ξέρω...εγώ πιστευω ότι μεγαλύτερη σιγουριά θα είναι να πάρω 125cc μηχανάκι και να έχω ένα δίπλωμα 50cc...κρίμα δεν είναι να πάρω δίπλωμα 50cc και να χρειαστεί να πάρωμηχανάκι 50cc και του χρόνου να πρέπει να το δώσω; Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός για δίπλωμα 50άρι
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 01:41 @Μηχανήματα
1ον δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι... 2ον λογικό είναι να μην θέλω να πάρω 50άρι για 1 χρόνο. Ούτε με ξέρεις, ούτε τίποτα...δεν θέλω μηχανάκι ούτε για να πουλάω μαγκιά, απλά είναι βολικό στις μετακινήσεις. Ναι, το 125 με ταχύτητες. Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός για δίπλωμα 50άρι
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 01:18 @Μηχανήματα
Καλησπέρα παιδιά... είμαι καινούριος στην παρέα σας και θέλω να ρωτήσω τους πιο έμπειρους! λοιπόν...είμαι 17 χρονών και δυστυχώς βαδίζουμε σε μια χρονιά πανελληνίων, στην οποία είμαι συνέχεια σχολείο, φροντιστήρια, ιδιαίτερο, στην ομάδα μπάσκετ, και γενικώς δεν προλαβαίνω καθημερινά με τα ΜΜΜ ή και επίσης να πιέζονται τόσο οι γονείς μου και να κάνουν το ταξί( δεν έχουν πρόβλημα αλλά δεν αισθάνομαι εγώ καλα) όπως ξέρουμε όλοι μας, χρήματα δεν υπάρχουν για να πάρω 50αράκι και να είμαι απόλυτα νόμιμος... Θέλω να μάθω αν γίνεται την γνώμη σας, για να οδηγήσω 125άρι μηχανάκι το οποίο υπάρχει στην οικογένεια... Αν είμαι προσεκτικός (πχ κράνος, δεν τρέχω κλπ) δύσκολα να με σταματήσουν. Το θέμα μου είναι, να πάρω δίπλωμα για 50άρι και να οδηγώ 125άρι; (αυτό σκέφτομαι ότι είναι ανούσιο), να μην πάρω δίπλωμα, και να έχω το μηχανάκι; Ή να κάνω υπομονή 1 χρόνο για να μην γίνει καμιά στραβή... Και επίσης τι μπορεί να γίνει εάν δεν έχω δίπλωμα... έχω ακούσει για δικαστήριο σε 1 χρόνο περίπου αλλά θέλω να μου πείτε κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά... Λοιπόν, τί λέτε; Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός για δίπλωμα 50άρι |