Μήνυμα στις 22/12/2012 στις 15:21 @Sex
δεν γινεται κατευθειαν ετσι εκτος αν ειναι καμια πουτανα.αρχιζεις συζητηση τις ζητας να χορεψετε και αμα ειναι να γιινει καμια φαση καλος αμα δεν γινει δν πειραζει απλα κοιτα να περασεις ωραια.αν δν μπορεις το αλκοολ καθολου παρε κατι σε χυμο, αλλιος παρε ποτα με πολυ λιγο αλκολ,μπορεις να παρεις και μπυρα αμα σου αρεσει Πήγαινε στο θέμα: 1φορα σε club
Μήνυμα στις 22/12/2012 στις 12:51 @Sex
ευχαριστω πολυ :) οποιος αλλος εχει καμια γνωμη/εμπειρια ας πει απο κατω :) Πήγαινε στο θέμα: Strip Club οδηγιες χρησεις ?
Μήνυμα στις 22/12/2012 στις 12:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα, εγω σου προτεινω να βαλεις κατι σαν πουκαμισακι καρο, και να περασεις καλα.παρε ενα-δυο ποτακια αλλα μην μεθυσεις ομως, και σε εχουν για καραγκιοζη.οταν νιωθεις οκ πηγαινε στην πιστα και αρχισε να χορευεις(μην πεις δεν ξερω να χορευω ολοι εχουν τον δικο τους τροπο) αμα δεις καμια κοπελα που ισως ειναι μονη της πιασε της κουβεντα και αν μπορεις καντην να χορεψετε.αυτα προς το παρον οτι αλλο θες ρωτα ;π επισης μπορεις να δεις και αυτο το ποστ: http://tinyurl.com/cwj37o2 Πήγαινε στο θέμα: 1φορα σε club
Μήνυμα στις 21/12/2012 στις 22:47 @Sex
καλησπερα μαγκες, προτοχρονια ερχεται και σαν εφοιβος, κανονισαμε με την παρεα μου να παμε σε ενα στιπ club που ανοιξε εδω στην περιοχη καινουριο, και φενεται για ψιλο ψαγμενο.λοιπον ξερει καποιος που να μου πει πως να συμπεριφερθω σωστα τι πρεπει να κανω, να φορεσω, ποσα λευτα να παρω περιπου και ολα αυτα? ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Strip Club οδηγιες χρησεις ?
Μήνυμα στις 30/10/2012 στις 00:03 @Sex
πρωτη μου φορα τον ιουνιο με την κοπελα μ, αλλα εχω κανει και με την φιλη μου προκαταρκτικα πιο πριν αρκετα
Πήγαινε στο θέμα: Ηλικία ξεπαρθενεματος
Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 19:07 @Sex
αμα δεν καταιβενει το πετσακι πες το στον πατερα σου και πηγαινε σε εναν γιατρο.δεν παιζουν με αυτα τα πργματα
Πήγαινε στο θέμα: αυνατισμος
Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 02:03 @Sex
Φιλε πηγαινε σε εναν γιατρο σιγα, δεν ειναι ντροπη, πηγαινε με τον πατερα σου, ενα οργανο εχεις, πηγαινε οσο ειναι νωρις, να σου δωσει θεραπεια
Πήγαινε στο θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 20:24 @Sex
εμ οκ, ειναι καπως παραξενο οντως αλλα ο καθενας εχει τα δικα του φετιχ..εγω προσωπικα πλα θα τον ρωτουσα τι διαλο του αρεσει σε αυτο ;π
Πήγαινε στο θέμα: ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 20:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ουτε και εγω...τι ακριβως εννοεις?Πήγαινε στο θέμα: ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 00:45 @Διασκέδαση
καλησπερα σημερα το πηρα αποφαση να κανω stretching στο αφτι μου, οχι πολυ μεγαλο ασ πουμε , σχετικα μικρο.το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα πως το κανω.μπορω να το κανω μονος μου? να μου το κανουν σε καποιο μαγαζι? (δεν εχω καμια τρυπα στο αφτι) ισως καποιος, ξερει κατι παραπανο και θελει να το μοιραστει μαζι μου. ευχαριστω :) Πήγαινε στο θέμα: ear stretching |