Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 15:59 @Sex
α επισης και επειδη θα ειναι η πρωτη μου φορα...αν τελιωσω πριν απο αυτην βασικα οχι αν σιγουρα θα τελιωσω πριν απο αυτην πρεπει να την κανων να τελιωσει και αυτη?
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο,Κολπα
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 15:49 @Sex
οπως φενεται και στην φωτογραφια το πετσακι δεν κατεβαινει πιο κατω,ετσι ειναι και σε μενα...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι οταν βαλω το προφυλακτικο πρεπει να κατεβει πιο κατω?? Και κατι ακομα τι να την κανω για να την τρελανω? και στο στοματικο γλυφω στην κλειτοριδα?? Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο,Κολπα
Μήνυμα στις 10/11/2011 στις 16:11 @Sex
επισης αν θελω να παω για δευτερο γυρω τι κανω?την πλενω και βαζω αλλο προφυλακτικο απλα?
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 10/11/2011 στις 16:08 @Sex
γιατι εχει και μεγεθη?πιεσε το πανω μερος που λεει για τον αερα και μετα πρσπαθη να το ρολλαρω προς τα κατω αλλα δεν μπορεσα...μεχρι το κεφαλακι κατεβηκε και με κολλησε εκει...
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 20:04 @Sex
πηγα να κανω δοκιμη για το προφυλακτικο και δεν μπορεσα να το βαλω...-_- το εβαζα μεχρι το κεφαλακι και απο κει και επειτα δεν μπορουσα να το ρολλαρω προς τα κατω...βοηθειαααααααααααα... :ΡΡ Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 16:27 @Sex
επισης κατι ακομα...οταν λετε δεν παιζει ρολο το μεγεθος του πεους αλλα πως το χρησιμοποιεις τι εννοειτε?δηλαδη θελει ιδιαιτερη τεχνικη???Δεν εχω προβλημα με το μεγεθος,αλλα καλο θα ειναι να το ξερω...
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 00:32 @Sex
βασικα σε αυτην την κοπελα εχει βγει η φημη της "τανας" αν με καταλαβαινεις...δεν ξερω κιολας αν αξιζει να παω με αυτην στην πρωτη μου φορα...της φερθω δεν της φερθω καλα το ιδιο και το αυτο θα ειναι για αυτη...
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 00:15 @Sex
επισης,για να εχω φυμωση θα πρεπει να μην φενεται καθολου το κεφαλακι?ας πουμε εγω σε στυση το φτανω τερμα δηλαδη φενεται το κεφαλακι κανονικα και ακομα πιο πολυ αλλα ψιλοποναει και αν το αφησω ξαναφτανει στο σημειο οπου αρχιζει το κεφαλακι απο μονο του...
Μήνυμα στις 7/11/2011 στις 23:54 @Sex
Λοιπον,υπαρχει μια κοπελα με την οποια παει να γινει,αλλα θα ειναι η πρωτη μου φορα...φοβαμαι οτι θε τελιωσω γρηγορα...τι να κανω για να το αποφυγω αυτο???επισης,δωστε καμια συμβουλη για την πραξη...ευχαριστω...
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα |