Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 00:44 @Θ. Κλημεντίνη
Ωραια τα λες για τη δικια σου τη περιπτωση εμενα δν με βλεπει απλα ως φιλο με βλεπει σαν κολητο με ξερουν οι γονεις της σαν φιλο της ξερουν οτι αμα βγει μαζι μου θα ειναι ενταξει και γενικως εχουμε μια ανωτερη σχεση φιλιας και ακομα και να τη χουφτοσο και να της πω συγνωμη καταλθος θα μου πει κατι του στυλ κανονισε... (στο φιλικο παντα) ενω αμα ηταν αλλως θα τον ειχε ριξει καμια δεκαρια σφαλιαρες.... οσο ανοφορα για καποιον αλλο παντα αμα δεν μπορει να καταλαβει κατι με τα αγορια ερχεται και μου μιλαει ανοιχτα και στα ισια για τις σχεσεις τις γιατι σαν αγορι ξερει οτι θα τις δωσω μια καποια εξηγηση γιατι κανει κατι αυτος που ενδιαφερεται και δεν θα την κοροιδεψω ουτε θα γελασω αμα μου πει το οτιδηποτε γιατι ξερει οτι ειμαι αρκετα πιο ορημος απο πολλους μην πω ολους τις ταξεις μου.
Πήγαινε στο θέμα: Χρειαζομαι μεγαλη βοηθεια!!!!!
Μήνυμα στις 11/10/2011 στις 02:20 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αμα νομιζεισ οτι εισαι ομορφη για τα γουστα του πεσ του το στα ισια και θα δεις οτι θα πει ναι αγορι ειμαι και ξερω....παντα λεγαμε σου αρεσει αυτην;ελεγε ε ετσι και ετσι... και παντα απαντανε αμα σου πει να τα φτιαξετε πεσ της οχι.και λενε δεν ειμαι και τοσο μαλακας... οποτε καταλαβαινειςΠήγαινε στο θέμα: Παιδικός έρωτας
Μήνυμα στις 11/10/2011 στις 02:16 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον οπως ειπες παραπανω και ειχες αμφιβολια ναι ειμαστε πολυ καλοι φιλοι και πολλες φορες καθομαστε και μαζι για να τα λεμε επισης εχει μεγαλη οικειοτητα μαζι μου ερχετε τιν περνω αγκαλια καθετε στα ποδια μου και οσες φορες και αν εχουν υπονοησει σχολια καποιοι δν την πηραξαν και απλα δεν τουσ εδωσε σημασια.... Οσων αφορα για το αν εχει το μισο σχολειο κολιτουσ να σασ πληροφορισω οτι ειναι αξιοπρεπεστατη κοπελα και σαν κολιτο τισ εχει εμενα ακομα ενα παιδι απο εδω και ενα φιλο τισ απο αθηνα τον οποιο τον επισκεπτεται καθε καλοκαιρι πασχα και χριστουγεννα
Πήγαινε στο θέμα: Χρειαζομαι μεγαλη βοηθεια!!!!!
Μήνυμα στις 9/10/2011 στις 03:25 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον το θεμα ειναι οτι ειμαι 16 χρονων και γουσταρω μια κοπελα την οποια την καψουρευτικα 6 μηνεσ πριν βεβαια αθτην με ξερει σαν φιλο γιατι ειμαστε κολητοι απο τα 10 και δν ξερω τι να κανω και για αυτο χρειαζομαι βοηθεια.... Πήγαινε στο θέμα: Χρειαζομαι μεγαλη βοηθεια!!!!!
Μήνυμα στις 9/10/2011 στις 03:21 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε φιλε ασε τις φιλες και τις μαλακιες.....Απλα θα σου πω ενα πραμα αμα την γουσταρεις μιν κολοσεις να ακνεις κατι μαζη τησ αλλα να ξερεις οτι απο καποιους ανοριμους (που υπαρχουν αφθονοι στην ηλικια σου) θα σου κανουν τιν ζωη δυσκολη και να εισαι προετοιμασμενος αμα θες να προχορησεις....
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με μια κοπελα |