Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 00:29 @Διάφορα
αν και δεν απαντησε κανενας δεν πειραζει γιατι πλεον δε θα μου ητανχρησιμη μια απαντηση ,καταφερα να το κοψω μεχρι πουχωρισα και καπνιζω πολυ περισσοτερο απο πριν και το κακο ειναι οτι τωρα δε θελω και να το κοψω!!!.:(
Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα στοπ, αλλά πώς;
Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 00:25 @Sex
για να μην σας τα παλυλογω χωρισα, μαλλον καπου εδω τελειωνει για εμενα το θεμα του φορουμ, σεξ, προς το παρον! δυσκολη εβδομαδα, πολυ δυσκολη, ελπιζω να μπορεσω να συνεχισω...θα τα καταφερω δηλλαδη δεν ελπιζω! για να μην δεχτω ανοητες ερωτησεις ο λογος που του ειπα ειναι οτι δεν με ξερει μαλλον ουτε και εγω, προσβληθηκα με αυτο που μου ειπε..και μπιριμπιρι, οι εξυπνοι μπορουν να τα φανταστουν..και φυσικα φιλε μου mozart δεν κατατασσω και εσενα σε αυτη την κατηγορια..που τοσο αβουλα και γελοια με βαζεις στην κατηγορια των πουριτανων και μη ανοιχτομυαλων..αντε ρε συ ειναι αυτο λογος ;;;;μπραβοοοοοοο δεν το ηξερα!δε σου ζητησα να με κρινεις, ελεος! εμαθες μια λεξη και ειπες να την πεταξεις εδω! κουνα λιγο το κεφαλι σου... ευχαριστω παντως ολους οσοι απαντησαν! ελπιζω να μην εχω κανενα πισογυρισμα γιατι τα θεωρω ανοητα και φαυλο κυκλο.. Πήγαινε στο θέμα: Το αγόρι μου θέλει τρίο
Μήνυμα στις 8/10/2011 στις 02:38 @Sex
Μαλλον με τα χατιρια που του εκανα πηρε το μυαλο του αερα! τι να πω..απολυτα απογοητευμενη, απο εκει που με ενδιεφερε η αντισυλληψη, τωρα το μονο που με νοιαζει ειναι αν τελικα μεινω μαζι του... Μ1κ3y δεν μπορω να συμφωνησω γιατι δεν ειμαι και 18 χρονων να πω δεν τρεχει και τιποτα, ειμαι με εναν ανθρωπο που υποτιθεται ισως μοιραζομασταν και την υπολοιπη ζωη μαζι. ισως τελικα ειμαι αρκετα συντηρητικη, αλλα και παλι δε θα επρεπε να το ξερει;δε με νοιζει αν ηταν φαντασιωση, απλη επιθυμια, δεν ξερω και εγω τι αλλο αυτο που με νοιαζει ειναι οτι με αυτην του την προταση (αλλη μπορει να πετουσε απο τη χαρα της)εγω εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου...ενιωσα οτι ζουσα σε ενα συννεφακι, νομιζα οτι τον ηξερα και με ηξερα.. πραγματικα δεν μπορω να χωρισω αλλα δεν μπορω να μεινω και μαζι του, δε νομιζω να του ξαναεχω εμπιστοσυνη..και χωρις εμπιστοσυνη δεν μπορω να υπαρξω σε μια σχεση..και πως να συνεχισω μαζι του γνωριζοντας πως αυτο θα του μεινει για παντα μια ανεκληρωτη επιθυμια; μαλλον μια ειναι η λυση, καλυτερα και για τους δυο μας, πριν βρεθω μπροστα και σε αλλες κρυφες επιθυμιες, γουστα, συμπεριφορες που δε θα μπορω να αντιμετωπισω..αυτο που με στεναχωρει ομως ειναι οτι και αυτος περιμενε αλλα απο εμενα και ισως νιωθει το ιδιο τωρα..χαμενοι και οι δυο. Συγνωμη για τα κεφαλαια αρχικα στον τιτλο, ουτε που το καταλαβα σε εκεινη τη φαση.. Πήγαινε στο θέμα: Το αγόρι μου θέλει τρίο
Μήνυμα στις 7/10/2011 στις 23:09 @Sex
Ο φιλος μου μου έχει πει πως θέλει να είμαστε μαζί, πως με αγαπάει, όλα μέχρι σήμερα ήταν οκ,αλλα μου είπε πως θα ήθελε να δοκιμάσουμε το σεξ και με μία "φίλη" μου ,το μονο σίγουρο είναι πως δε θα είχε πρόβλημα, άλλωστε φαίνεται η συμπεριφορά της. Είμαι ετοιμη να χωρίσω αλλά απο την αλλη μου έχει ξεκαθαρίσει πως είναι κάτι που απλά γουστάρει να κάνει και δεν έχει να κάνει με εμάς, αν δεν θέλω πάλι μου είπε δεν τρέχει τίποτα. Αν είναι δυνατόν τόσο καιρό μαζί και πως του πέρασε από το μυαλό οτι θα δεχόμουν κάτι τέτοιο, εγω και αυτή να μοιραστούμε το σεξ μαζί του. ελεος, είμαι τελείως απογοητευμένη!
Πήγαινε στο θέμα: Το αγόρι μου θέλει τρίο
Μήνυμα στις 2/10/2011 στις 22:16 @Sex
Ισως να μην ηταν real feel, κατι πολυ λεπτα της duo ηταν, απο τοτε την μισησα αυτην την εταιρια..Αν ειναι αλλα αυτα που λες θα τα δοκιμασουμε.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρίς προφυλακτικό, εναλλακτικές
Μήνυμα στις 1/10/2011 στις 21:16 @Διάφορα
Με ισιωτικη η με πιστολακι...τι αλλο;
Πήγαινε στο θέμα: Ίσιωμα μαλλιών
Μήνυμα στις 1/10/2011 στις 21:13 @Sex
Παραπανω που λεω οτι δικαιολογω τον πατερα σου εννοω φυσικα την αρνητικη σταση του για την ζωη που διαλεξες( πεζοδρομιο),οχι την ομοφυλοφιλία ( κανενας δεν εχει διακιωμα να σε κρινει γι αυτο), σε καμια περιπτωση δε δικαιλογω την κακοποιηση. Για να μη δημιουργηθουν παρεξηγησεις.. Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 1/10/2011 στις 21:06 @Sex
Δεν ξερω αν ηταν συμπτωση αλλα δυο φορες που δοκιμασαμε τα πολυ λεπτα τη μια βγηκε κατην αλλη εσπασε, ευτυχως το καταλαβαμε νωρις, επομενως θα συμφωνησω με αυτο που λες και μαλλον δεν ειναι η εντυπωση σου αν και πολλοι τα προτιμαν. αυτο για τον προστατη δεν το εχω ξανακουσει και μου ακουγεται λιγο παραξενο... Τελικα μαλλον προφυλακτικο και το κεφαλι..σχεδον ησυχο..τα φοβαμαι λιγο σε πιο extreme καταστασεις, μετα απο ποτο κ.τ.λ αλλα σιγουρα πολυ καλυτερα απο οτι χωρις! Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρίς προφυλακτικό, εναλλακτικές
Μήνυμα στις 1/10/2011 στις 18:26 @Διάφορα
1ον..ισιωτικη να προτιμησεις με κεραμικες πλακες, και να ρυθμιζεις οσο θελεις τη θερμοκρασια, για μια καλη θελεις 70 και φευγα, αλλα μπορεις να βρεις και με κεραμικη πλακα καπου στα 10- 15. προσοχη στα watt και τη μαρκα, αποφυγε αγνωστες μαρκες, ποτε δεν ξερεις. tip: θα σου συνιστούσα να μην παρεις! χαχα,, πραγματικα ειναι απο τα πραγματα που δεν πρεπει να συνηθισεις! το αποτελεσμα δεν ειναι παντα ωραιο, καθως μονο με την ισιωτικη δεν μπορεις να πετυχεις καθολου ογκο. 2ον..πιστολακι, υπαρχουν βουρτσες σε ολα τα μεγεθη..και για το κοντο μαλλι..με σωστη χρηση για εμενα ειναι το καλυτερο. 3ον...φυσικα, το σιδερο( ναι αυτο που σιδερωνουμε) σιγουρα πολλες το εχουν δοκιμασει.. μια φίλη( πραγματικη!!!) που θα κραταει μια χτένα και στο αλλο το σιδερο, μια χτενα, μια σιδερο, μετα λακ! ετοιμη!χαχα!αν μιλαμε για κοντα μαλλια ασ το καλυτερα, θα εχω και τυξεις για τα εγκαύματά σου! Πήγαινε στο θέμα: Ίσιωμα μαλλιών |