Μήνυμα στις 24/12/2011 στις 20:49 @Διασκέδαση
Lipon 1)Paranormal Activity 2) Insidious 3) Rec kai kati pio xalaro Scream 4
Πήγαινε στο θέμα: Ταινίες
Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 21:31 @Θ. Κλημεντίνη
Κοπελάρα μου γλυκειά γαμώ το κέρατο μου δηλαδή δεν καταλαβαίνω πως ένας άντρας 6 χρόνια δεν κάνει sex? Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό? Παρακαλώ πολύ...
Πήγαινε στο θέμα: πως να χωρισω
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 13:19 @Sex
ρε Λάκη φιλαράκι υπάρχει πρόβλημα δλδ? αν είχαμε οπίσθια τόσο μεγάλα θα ήμασταν like women's ποιά είναι η ουσία? σκέφτομαι πάντος να αρχίσω γυμναστήριο μπας και πεταχτεί :P Πήγαινε στο θέμα: Ανδρικά οπίσθια
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 12:35 @Sex
Yo παιδιά θέλω την γνώμη σας κυρίως των γυναικών του forum μετράει πολύ αν ένας άντρας δεν έχει ''μεγάλα'' οπίσθια ενώ εξωτερικά είναι αρκετά εμφανίσιμος με ωραίο αδύνατο αλλα αγύμναστο σώμα(''ακατέργαστο'' υλικό το λεγόμενον χιχιχι)? ποτέ μου δεν είχα κάποιο κόμπλεξ αλλά απόκτησα στην πορεία :P και όόόλα αυτά επειδή με πειράζει η κοπέλα μου και με λέει ''μικρό σέξι κολαράκι'' και με νευριάζει αφάάάνταστα... ΓΥΝΑΊΚΕΣΣΣ!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ανδρικά οπίσθια
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 21:40 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Μαρία27 αυτό φοβάμαι κι εγώ μην τυχόν και για την φίλη της κάνει πίσω.Ασωτος 19 χρονών είμαστε κι οι δύο.
Πήγαινε στο θέμα: Είναι καλή ιδέα...
Μήνυμα στις 2/9/2011 στις 20:38 @Θ. Κλημεντίνη
Hi boys and girls είναι καλή λοιπόν η ιδέα να κάνεις σχέση με μια φίλη με την οποια συζητούσες για τις σχέσεις που είχες κ.τ.λ μαζί της κι εκείνη το ίδιο + ότι τα είχες παλιά με την κολλητή της ? Kι κάτι άλλο Το να της ζητήσω να βγούμε ραντεβού το θεωρώ γέλιο γιατί με ξέρει very well και δεν νομίζω να χρειάζεται να με γνωρίσει περισσότερο οποτε καλύτερα να συναντηθούμε κάπου και να τις πω πως νιώθω? Από πηγες(:P) γνωρίζω ότι τις αρέσω...So boys and girls περιμένω απαντήσεις.
Πήγαινε στο θέμα: Είναι καλή ιδέα... |