Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και παντόφλα!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Ανδρικά οπίσθια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89592 από Sohow στις 22 Νοεμβρίου 2011, 12:35μμ

Sohow

Εικονίδιο
μέλος από: 2/9/2011
Yo παιδιά θέλω την γνώμη σας κυρίως των γυναικών του forum μετράει πολύ αν ένας άντρας δεν έχει ''μεγάλα'' οπίσθια ενώ εξωτερικά είναι αρκετά εμφανίσιμος με ωραίο αδύνατο αλλα αγύμναστο σώμα(''ακατέργαστο'' υλικό το λεγόμενον χιχιχι)? ποτέ μου δεν είχα κάποιο κόμπλεξ αλλά απόκτησα στην πορεία :P και όόόλα αυτά επειδή με πειράζει η κοπέλα μου και με λέει ''μικρό σέξι κολαράκι'' και με νευριάζει αφάάάνταστα... ΓΥΝΑΊΚΕΣΣΣ!!!!!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89596 από lakis1 στις 22 Νοεμβρίου 2011, 1:07μμ

lakis1

banned
μέλος από: 1/5/2011
φιλε οι κοπελες θελουν τον αντρα να χει κολο για παραδειγμα εμενα η κοπελα μου της αρεσει να μ πιανει τον κολο οπως και στις κολλητες μου γιατι φιλε μ λενε οτι εχω γαματο γυμνασμενο και τους αρεσει εγω τι μπορω να κανω? χΔ να πω οχι?? χΔ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89598 από Sohow στις 22 Νοεμβρίου 2011, 1:19μμ

Sohow

Εικονίδιο
μέλος από: 2/9/2011
Έγραψε:(lakis1@22 Νοεμβρίου 2011)
φιλε οι κοπελες θελουν τον αντρα να χει κολο για παραδειγμα εμενα η κοπελα μου της αρεσει να μ πιανει τον κολο οπως και στις κολλητες μου γιατι φιλε μ λενε οτι εχω γαματο γυμνασμενο και τους αρεσει εγω τι μπορω να κανω? χΔ να πω οχι?? χΔ

ρε Λάκη φιλαράκι υπάρχει πρόβλημα δλδ? αν είχαμε οπίσθια τόσο μεγάλα θα ήμασταν like women's ποιά είναι η ουσία? σκέφτομαι πάντος να αρχίσω γυμναστήριο μπας και πεταχτεί :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89599 από lakis1 στις 22 Νοεμβρίου 2011, 1:52μμ

lakis1

banned
μέλος από: 1/5/2011
κανενα προβλημα..μην αρχιζεις γυμναστιριο μονο κ μονο για τον κολο εγω εκανα μπασκετ 5 χρονια και το τελευταιο που σκεφτηκα ητν ο κολος χΔ ααλλαα αλλα ειναι στις γυναικες τα οπιστια αλλα τα δικα μας ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login