Μήνυμα στις 27/8/2011 στις 23:44 @Sex
και σε λιγα χρονια θα χαρω πολυ να μασ γραψεισ οτι πλεων εισαι καλα :)
Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 27/8/2011 στις 23:42 @Sex
κοιτα πολυ θεωρουν τους ανθρωπους με διαφωρετικες σεχουαλικες προτιμισεις κατωτερους πραγματικα θελω να ξερεις οτι οτι απλα εισαι διαφορετικος και αυτο να κρατισεις απο την ζωη σου οτι γεννηθικες διαφορετικος και ξερω οτι νιωθεις μονος στην αρχη θα ειναι δισκολα αλλα παλεψε το μην στεναχωριεσαι αυτος εισαι και θα βρεισ φιλουσ αλιθηνους και αν αυτο σε ευχαριστει να κανεισ αλαγη φυλου καντο εσυ να εισαι ευτυχισμενος και αυτοι που σαγαπανε πραγματικα θα αρκεστουν σε αυτο στην δικη σου ευτυχια χωρισ να σε κρινουνε τοτε θα δεισ πιος σαγαπαει πραγματικα οποσ λεει και μια παριμια οι φιλοι στα δισκολα φενονται αυτοι λιπον που θα μινουν παρτους μαζι σου στο ταξιδι σου ....
Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 27/8/2011 στις 23:06 @Sex
ναι και αμα μινει εγγιοσ μετα θα σου πω εγω απολαφσει...
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 27/8/2011 στις 22:55 @Sex
ελεοσ θα χωρισεις για κατι τετιο ? χααχαχαχα ανωμαλοσ με ολη τησ σιμασια τησ λεξης
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι ανώμαλος ή άλλο είναι το πρόβλημα?
Μήνυμα στις 27/8/2011 στις 21:38 @Sex
ΑΑΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΙΚΟ ΚΑΒΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Πήγαινε στο θέμα: ΞΕΝΕΡΩΣΕ
Μήνυμα στις 27/8/2011 στις 21:37 @Sex
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΙΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΧΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΑΛΛΑ ΕΓΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟ ΑΝΤΙΣΙΜΙΠΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΡΟΦΙΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΒΝΟΕΙΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Πήγαινε στο θέμα: ΞΕΝΕΡΩΣΕ
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 16:45 @Sex
ναιθα το δοκιμαζα αν και το θεωρω ανωμαλια.........
Πήγαινε στο θέμα: τριο(2 ανδρες-1 γυναικα)
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 16:38 @Sex
δεν μπορεισ να την κανεισ να σε θελει απλα να εισαι ο εαυτοσ σου...
Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω?
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 02:35 @Sex
να ρωτησω κατι που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω και απεφθηνομαι πιο πολυ στουσ αντρεσ που λενε την λεξη εκτρωση τοσο απλα λεσ και θα χτιπισει παλαμακια ο γιατροσ και το μωρο θα παει απο εκει που ειρθε εχεται ιδεα ποσ ειναι μια εκτρωση ? εχεται δει πωσ γινεται ξερεται τησ σινεπιεσ? μπορει μια γυναικα να παιθανει απο κατι τελειο στην χειροτερη η να μην μπορεσει να κανει παιδια ποτε και ξερετε για πιο λογο γιατι κυκλοφορουν μαλακεσ που ξερουνε μονο να πιδαναι χωρισ σινεστιμα μονο για να το παιζουν μαγγεσ στου φιλουσ τουσ και αφτο πιο πολυ στησ νεαρεσ ηλικιεσ και μετα οταν μενει εγγιοσ μια γυναικα την γραφουν λεσ και μυρισε τον κρυνο λεσ και δεν βοηθισανε να παθει κατι τετιο και αφοσο την εχουν πιδισει την χωριζουν σαν να μην τρεχει τιποτα και τησ λενε τοσο απλα κανε εκτρωση ψαξται λιγο στο ιντερνετ την ψυχολογικη κατασταση αυτων των γυναικων..... αα και να ροτησω και κατι αλλο υπιρχε ποτε περιπτοση καποιοσ η καπια να σκοτοσει ενα ζωντανο μωρο νεογενιτο τοσο απλα? οχι εε η εκτρωση ειναι το ιδιο και μην νομιζεται οτι ειμαι τιποτα θρησκολιπτη η κατι τετια αλλα μια εγγιμοσινη ειναι κατι σοβαρο δεν εχει ευκολεσ λυσεισ γιατι μιλαμε για μια ζωη οχιενα κοματι κρεασ!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Εαν η κοπελα σου μεινει εγκυος τι κανεις? |