Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 15:14 @Διασκέδαση
the stepfather,saw1.2.3.4.5.6.7,freddy vs jasson1.2,friday13,th experiment, running scarred,salt, και δεν ξερω αν βλεπεις και real life tv(jackass viva labam τετοια) αν ναι σου βαζω και αυτα:jackass.1.2.3,bumfights vol1.2.3.4,cky1.2.3,viva la bam,bams unholy union,the dudesons, αυτα θυμαμε.... Πήγαινε στο θέμα: ταινίες
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 15:07 @Sex
σπαει ευκολα και τα υγρα (λυπαντικα) γινοντε σαν ζελες εσυ δεν παθενεις τιποτα αλλα καλυτερα μην το χρησιμοπιησεις γιατι θα σπασει
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 02:00 @Διάφορα
οπως καθε χρονια...διαβαζεις πας δινεις...αμα κοπεις ξαναπας μετα απο 3ης μηνες.δηλαδει καθε χρονο εχεις 4ης προσπαθειες.το καλο ειναι ομως οτι σε οσα μαθηματα και να μινεις δεν ξανακανεις την χρονια.ομως αν δωσεις στην μεση της χρονια και να περασεις την εχασες γιατι πολυ απλα η μιση χρονια περασε και δεν εχεις δικαιομα να γραφτεις οποτε για να το κανω λιανα.αν περασεις τωρα σεπτεμβρη πας κανονικα λυκειο αν κοπεις δινεις κανονικα αλλα αν περασεις θα πας λυκειο του χρονου...εκτος αν δεν περασεις σε καμια απο τις 4ης φορεσ και πας για του παραχρονου
Πήγαινε στο θέμα: 3η γυμνασιου σεμπτεβριος
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 01:54 @Διάφορα
κοιτα εγω ειμουνα προβληματικος παλια.και αμα δεις τα μηνιματα μου ολο λεω οτι κ εγω παλια ειχα το ιδιο προβλημα...ετσι και εγω δεν μπορουσα να κοιμηθω.το θεμα ειναι οτι παρατηρουσα καθε βραδυ τον πατερα μου(ο πατερας μου ειναι φουρναρης και στο 24ωρο κοιματε 8 ωρες αλλα ειναι 4ωρες το μεσημερι και 4 το βραδυ)και πραγματικα μωλις ακουμπισει κρεβατι κοιματε αμεσως.ετσι διαπιστοσα οτι αμα δεν εχω κανει τιποτα ολη την ημερα δεν ειμαι κουρασμενος με αποτελεσμα να μην νοισταζω και ετσι θα κοιμηθω στισ 4 και αν κοιμηθω στις 4 θα φυσικο ειναι να ξυπνισω 12 το μεσιμερι και ετσι θα αργησω να κοιμηθω γιατι θα εχει αλαξει η ωρα που κοιμαμε και μπενω σε εναν φαβλω κοικλο π θα καταληξει να κοιμαμε την ημερα και να ξυπναω την νυχτα.καταληγοντας εβγαλα το συμπερασμα οτι εαν βαλεις ξυπνητιρι στις 6 το πρωι σηκοθεις πας για μπαλα γυρησεις να φας χωρις να κοιμηθεις το μεσημερι και ξανα πας για μπαλα το απογεβμα και γυρισεις 9-10 και κανεις μπανιο θα κομηθεις λες και ειχες να κοιμηθεις 5 μερες.δοκιμασε το και θα δεις αν κοιμασε η οχι
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να κοιμάμαι ό,τι ώρα θέλω;
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 01:44 @Κλάψιμο
1)αραιονεις τα μαλια σου στον κουρεα 2)παιρνεις ισιοτικο για τα μαλια(αυτο ειναι μια κρεμα και μετα απο κανα 3-4 λουσιματα μαλακονουν) 3)ενας τροπος να φτιαχνεις τα μαλια σου ειναι οταν λουζεσε να τα στεγνονεις λιγο με την πετσετα να ριχνεις λακ και μετα πιστολακι και φτιαξημο (αλλα οχι με τελιος καφτο αερα γιατι αν καει πολυ η λακ στεγνωνει γρηγορα) επεισεις για τους κυκλους μονο σε δερματολογω θα βρεις λυση γιατι οι κυκλοι μπορει να βγουν απο αυπνοια η και απο αβηταμινοσει και επειδει μπορει να ειναι οποιδιποτε βηταμινη(και υπαρχουν και πολλες που εχουν να κανουν με το δερμα)πας στον δερματολογω,σου λεει τις εχεις,σου γραφει και τι να παρεις κιολας και εισαι οκ Υ.Γ με τα μαλια εμπιστευσουμε,ειχα το ιδιο προβλημα παλια αλλα επειδει ημουνα ποζερι ολο εψαχνα και ειχα βρει 100 τροπους να τα φτιαχνω.τωρα τα ξυριζω και υσηχασα Πήγαινε στο θέμα: Εμφανιση
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 01:29 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:εαν οπως λες ειναι απο τον ιδρωτα τοτε η λυση ειναι απλη.το εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα οτι ο ιδροτας φραζει τους πορους με αποτελεσμα να βγαζεις σπυρακια,η λυση λοιπον ειναι απλη...να πλενεσαι τακτικα στο προσωπο και αποφευγεις να ιδρωνεις πολυ(αυτο βεβαια ειναι καπως δυσκολο αλλα εσυ αποφασιζεις)υπαρχει περιπτωση ομως να ειναι και ακμη(αν εισαι στη εφηβεια)αν ειναι ακμη πας σε δερματολογο,παιρνεις καμια κρεμουλα τετοια επεισεις πληροφοριακα αυτα που λενε περι αυνανισμου που παει μαζι με την εξαπλοση της ακμης υσχυει(το εψαξα και αυτο στο ιντερνετ για να μην αφησω απορια) αυτο που γινετε ειναι οτι με τον αυνανισμο(και γενικα με το σεξ)αυξανοντε ορμονες στο σωμα που και ως αντιδραση πολλες φορες αχουμε αυξηση της ακμης καθως και αυτη προκαλητε απο ανοβοκατεβασματα ορμονων(λογο της εκρηξης της αναπτηξης) ελπιζω να βοηθισα λιγο... Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο προσωπο
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 01:18 @Κλάψιμο
υπαρχουν φιλοι μονο που και αυτοι κοιτανε την παρτη τους... εγω νομιζα οτι ειχα πολλους αλλα ολοι στα δυσκολα την εκαναν,εμειναν 3-4 και στο τελος εφυγαν και αυτοι. και οπως μου ειπε καποια που ποτε δεν θα ξεχασω και θα την εχω για παντα στην καρδια μου "εσυ να κοιτας οτι κλεινει η πορτα σου και τους υπολοιπους αστους"με αυτο θελλω να σου πω πως πρεπει να ψαχνεις για φιλους που αξιζουν,δεν εχει να κανει ποσο καιρω ξερεις τον αλλον αλλα ο χαρακτηρας του και το αν τα ενδιαφεροντα σας ειναι κοινα,για αυτο σου προτεινω να αλαξεις σκηνικο και να ψαξεις για φιλους που πραγματικα ειναι καλοι ανθρωποι και μπορουν να αγαπησουν εναν φιλο,και αν παλι δεν κανιες σωστη ειλογη..εχεις την οικογενια σου να σε στηριξει. ελπιζω να βοηθισα Πήγαινε στο θέμα: dn uparxoun realy friends |