Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 01:26 @Sex
γεια σε ολους σας ! θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο το μεγεθος πεους ενος παιδιου 16 χρονων εμενα για να μη κριβομαστε ειναι 13,5 εκ. και αν θα μεγαλωσει αλλο! θα ηθελα να σας πω οτι δεν εχω βγαλει τριχες στα ποδια και στι μασχαλη δεν φαινονται σχεδον καθολου!!! ευχαριστω πολυ!! Πήγαινε στο θέμα: μια γνωμη!!!!!
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 08:15 @Sex
μην κανεις βλακεια και πας με την μικροτερη αν δεν το θες πραγματικα!!!! με τα κοριτσια δεν παιζουμε και ιδικα σε αυτη την ηλικια που ειναι τοσο καθοριστικη για την μικρη!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 08:07 @Sex
ακουσε με φιλε μου!!! πρωτα απ ολα εγω μεχρι τωρα ειμουν ρατσιστης !! αν εβλεπα καποιον στον δρομο προκλητικα ντυμενο κτλ θα τον εκραζα!!!! ομως η ιστορια σου με εκανε να σε συμπαθησω πολυ μεσα απ αυτα που γραφεις και να θελω να σε στηριξω οπως μπορω μεσω του διαδικτυου!!! λοιπον... εγω σου προτεινω να αφησεις για λιγο τις εξοδους και να παψεις να κρυβεσε !!! να παρεις τηλεφωνο τον πατερα σου και να του πεις να βγειτε καπου εξω.. οι δυο σας. (χωρις βεβαιως να του αποκαλυψεις που μενεις!!!) εκει θα πρεπει να πας με τα νερα του αλλα και καπως σεμνα να του πεις το τι θες να κανεις στη ζωη σου και το τι σε ευχαρηστει , αλλα να του τονισεις οτι ειναι ο πατερας σου και εισαι το παιδι του , και οτι προβλημα εχει το παιδι σου εσυ πρεπει να το βοηθησεις!!! παιξτο δυπλοματης!!!!! καλη επιτυχια σε οτι κανεις! περιμενω νεοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 26/7/2011 στις 03:42 @Sex
η λεξη υιοθεσια ειναι πολυ μεγαλη υποθεση!!! μεχρι και σημερα (για αυριο δεν ειμαι σιγουρος,γιατι κατι ειδα στισ ειδησεις για αλλαγη του συστηματος) το να υιοθετησει ενα ζευγαρι ενα παιδι ειναι παρα πολυ δυσκολο λογο ολων των διαδικαστικων υποχρεωσεων που πρεπει να περασει το ζευγαρι, συνεντευξεις τεστ .. και το χειροτερο ολα τα νομικα εμποδια που θα αντιμετοπισει το ζευγαρι ' εγκρισεις , χαρτια , χαρτακια ,υπογραφες . με αλλα λογια θα πρεπει να περασει μια ανεξελενκτη γραφιοκρατια!!!! καθως και αλλα μυρια οσα!!! το παιδι ισως να μεινει μια ζωη σε ενα ορφανοτροφειο και μολις κλησει τα 18 να ψαξει να βρει τους βιολογικους του γονεις και κατα πασα πιθανοτητα να τους απευθυνει τον λογο και να τους ρωτησει ενα ασυγχωρητο πλεον γιατι!!! αυτα που λεω ισως να ειναι πολυ απολυτα!!! αλλα σε ενα μεγαλο ποσοστο ισχυουν!!! ευχαριστω για τον χρονο σας! αν εχετε καποια αλλη αποψη η καποια αντιρρηση πολυ ευχαριστως!!! Πήγαινε στο θέμα: εκτρωση
Μήνυμα στις 25/7/2011 στις 17:22 @Sex
εγω απλα πιστευω πως οπως η γεννηση ενος παιδιου ειναι ιερη ετσι ακριβος και η εκτρωση ειναι ιερη!!! πρωτα απ ολα οταν κανεις μια εκτρωση δεν εχει σχηματιστει τιποτα ακομα, κυτταρα υπαρχουν στη κοιλια σου!! και εκτος απο αυτο το να γεννηθει ενα παιδι και να μην μπορει να κανει μια στοιχειωδη ζωη ειναι εγκλημα!!! απο το να καταστρεψεις τη ζωη του παιδιου κυριως και σε δευτερη μοιρα και τη δικη σου, ριξτο! αφτα τιποτα αλλο...
Πήγαινε στο θέμα: εκτρωση
Μήνυμα στις 25/7/2011 στις 17:06 @Sex
φιλε μου εγω ειμαι 16 και εχω ακριβος το ιδιο προβλημα!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους και εφηβεια |