Μήνυμα στις 14/9/2011 στις 21:12 @Sex
Φιλε μου εγω αν ειμουν στην θεση σου θα ειμουν τριςευτιχισμενος!!! Χουφτωσε τωρα που μπορεις μπορει να μην βρεις ευκολα αργοτερα τετοια ευκαιρια!!
Πήγαινε στο θέμα: Παράξενο?
Μήνυμα στις 14/9/2011 στις 21:05 @Sex
Εγω φιλε μου το κανω με το χαρτομαντιλο... με βολευει πολυ. Παιρνεις το χαρτομαντιλο και το τυλιγεις γυρω απο το πουλι σου και αφηνεις λιγο χρο κενο αναμεσα στην βαλανο και στο χαρτομαντυλο για να πανε καπου τα παραγωμενα. Μετα διπλωνεις το χαρτι και συνχρονως σκουπιζεις το πουλι σου. Μετα στο καδο του μπανιου...
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και τελειωμα
Μήνυμα στις 1/8/2011 στις 22:50 @Sex
Και εγω φιλε μου το ιδιο ακριβως προβλημα και στην ιδια ακριβως κατασταση ειμαι.... απλα πεισε τον ευατο σου οτι πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα. Και να σου πω κατι εμψυχωτικο: Λενε οτι αυοι που αργουν να μπουν στην εφηβεια την εχουν λιγο μεγαλυτερη απο τους αλλους! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεία-Σπέρμα
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 16:52 @Sex
Εγω συμφωνω με τα πρωτα σχολια. Βρες μια ομορφη κοπελα φτιαξτα μαζι της αρχισε να παιζεις ερωτικα παιχνιδια μαζι της και θα ξυπνησουν οι αντρικες ορμονες σου και θα ξεκαθαριζουν τα πραγματα. Ειναι απολυτως φυσικο να θελεις να δοκιμασεις νεα πραγματα αλλα λιγο αν πιεσεις τον ευατο σου θα βρεις παλι τον σωστο δρομο. Παρολα αυτα εγω παντα υποστηριζω ο καθενας να ζει οπως θελει και οπως αυτος θεωρει σωστο... Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι! |