Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 23:43 @Sex
ειναι φανερο οτι χρειαζεσαι περιτομη
Πήγαινε στο θέμα: κατι επαθε το πεος μου
Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 23:26 @Sex
Η δικη μου συμβουλη ειναι να κανεις μια προσπαθεια να βρεις φιλους ή και να ερωτευθεις,σκεψου οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι με τα ιδια ενδιαφεροντα.Θεωρω απαραδεκτη τη συμπεριφορα σου στις κακοφημες περιοχες,(ας μην ξεχναμε ομως οτι ολοι κανουμε λαθη)καλυτερα μην το ξανακανεις.Οσο για την επιλογη σου να αλλαξεις φυλο νομιζω οτι αυτο θα το κρινει ο ψυχολογος που θα σε παρακολουθει για περιπου δυο χρονια πριν παρεις αδεια για αυτη την εγχειρηση.Αν πραγματι αυτο θα σε κανει ευτυχισμενο τοτε ευχομαι οτι καλυτερο. Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 8/6/2011 στις 16:13 @Sex
καλα η επιλογη ειναι δικη σου.εσυ θα χασεις Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι Αυνανισμού για άντρες
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 20:05 @Sex
και ομως φιλε μου ειναι ο καλυτερος τροπος για να μην παθεις προστατη αργοτερα.παντως αυτο το ειπαν πολλοι πριν το δοκιμασουν :) Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι Αυνανισμού για άντρες
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 19:58 @Sex
μαλλον την επαιξες για πολυ ωρα χωρις να χυσεις και πονεσες.δεν ειναι τιποτα σημαντικο ομως
Πήγαινε στο θέμα: 3 φορες τραβηξα
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 15:52 @Διάφορα
το CREEP και το 28 ημερες μετα Πήγαινε στο θέμα: το ποιο τρομακτικό θρίλερ που έχετε δει
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 17:40 @Sex
λεγεται milking the prostate ισως ακουγεται λιγο gay αλλα ειναι οτι καλυτερο
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι Αυνανισμού για άντρες
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 17:35 @Sex
ναι ρε κι εμενα γερνει λιγο δεν ειναι τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: το πεος μου γερνει
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 00:57 @Sex
10 με 15 λεπτα αναλογα την τσοντα Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο και μετά από πόση ώρα πάλι
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 00:41 @Sex
Ναι πρεπει και καλο ειναι να κανεις περιτομη για λογους υγιεινής Πήγαινε στο θέμα: πλυσιμο πεους |