Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 23:26 @Διάφορα
για στριφτο τσιγαρο ειναι lm και ετοιμα ειναι τα davidoff superslimes
Πήγαινε στο θέμα: τσιγαρο
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 19:31 @Διάφορα
[/QUOTE] Τραβα παιξε μπαλα κανα τρειωρο και υστερα πες μου αν δεν θα κοιμασαι η οχι το βραδυ!!! [/QUOTE] φιλε δοκτορα νομιζω πως θα επρεπε να γραψεις δικο σου αρθρο αντι να χρησιμοποιεις τον κοπο τον αλλον προς οφελος σου η αν δεν εχεις καποια ιδεα να μην γραφεις τιποτα(χωρις να θελω να σε μειωσω παντα) Πήγαινε στο θέμα: Αυπνία
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 19:22 @Sex
φιλε η περιπτωση σου νομιζω πω ειναι ανιατη αλλα βρικα κατι δοκιμασε το και αν πιανει πεστω...γιατι ξερω πολυ κοσμο που θα ειθελε να ξερει πατα εδω Φακελάκι μοδερέιτορ: Να ψάχνεσαι περισσότερο, και να τσεκάρεις αυτά που στέλνεις γιατί μπορεί να είναι λανθασμένα και στη χειρότερη περίπτωση επικίνδυνα. Ειδικά σε τέτοια θέματα, αν έχεις έστω και τη μικρότερη αμφιβολία, να *ΜΗΝ* γράφεις. Πήγαινε στο θέμα: γεια σας
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 16:27 @Sex
φιλε εγω απ'οτι ξερω το ποιο ευθραυστο δερμα ειναι του λεμου γιατι ειναι πολυ λεπτο αν κανεις (οπωσ ειπαν παραπανω) στο μπρατσο σου θα γινει ακριβως το ιδιο και στον λαιμο.αλλα προσεξε οπως σ ειπα το δερμα στον λαιμω ειναι πολυ ευθραυστο γι'αυτο μην "ρουφιξεις" πολυ δυνατα... παντως για εμενα προσωπικα δεν νομιζω οτι μια κοπελα θα σε διαλεγε απλα αν ειχες αυτη τιν ικανοτιτα (να κανεις πιπιλιες) αλλα για πολους αλλους λογους... Πήγαινε στο θέμα: πιπιλιά
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 16:18 @Διάφορα
φιλε για να σε παρει ο υπνος πρεπει να κανεις κατι κουραστικο ειχα το ιδιο προβλημα τα καλοκαιρια γιατι δεν εκανα τιποτα ολη την ημερα.αν κανεις κατι που θα σε κουρασει πολυ (δεν ξερω αν εισαι αρκετα μεγαλος να δουλεψεις καπου η ακομα και ενα αθλημα θα ηταν οτι πρεπει)και μολις γυρισεις μην ασχολιθεις με τιποτα και κανεναν κανε ενα μπανιο φαε κατι και πεσε για υπνο...αν θεσ μπορεις να ακουσεις και λιγι μουσικι απο mp3.αλλα προσεχε μιν πεσεις για υπνο και αρχισεις να σκεφταισε μαλακιες. απλα αραξε και μην σκεφταισε τιποτα...100% θα κοιμηθεις...
Πήγαινε στο θέμα: Αυπνία
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 16:10 @Μηχανήματα
εγω νομιζω οτι το yamaha IT ειναι αρκετα καλο αλλα ειναι πολυ παλιο νομιζω πως ειναι μοντελο του 89'
Πήγαινε στο θέμα: Motocross
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 16:06 @Διάφορα
για εμενα ειναι piagio typhoon...κυκλοφορει πολυ εχει γκαζια βρισκεις ευκολα ανταλακτηκα και μπορεις να του κανεις και μετατροπες χωρις πολλα προβληματα εγς το δικο μου το πειρα 50cc kai to ekana 180cc
Πήγαινε στο θέμα: Μηχανάκι (scoter)
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 16:03 @Διάφορα
ποιος ειναι ο καλυτερος mc κατα την γνωμη σας?
Πήγαινε στο θέμα: ποιος ειναι ο καλυτερος mc
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 12:01 @Θ. Κλημεντίνη
εγω σου λεω να του πεις τι νιωθεις.αυτος ειναι ο ποιο συγουρος τροπος να μαθεις και ακομα και ακυρο να φας δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα Πήγαινε στο θέμα: ντροπαλός ή απλά δεν με θέλει? |