Μήνυμα στις 5/5/2011 στις 14:36 @Sex
Παιδια εχω ενα προβλημα. Ειμαι 15 και το πεος μου ειναι σχεδον 12cm. Μεσα σε ενα χρονο δεν ειδα ουτε ενα ποντο αναπτυξης, προχθες τον ειδα ενος συμμαθητη μου και ηταν γυρω στα 16 και αρχισα να ανυσηχω. Τι να περιμενω, οτι θα παει καπου στα 13, καπου στα 15? Η αναπτυξη του πεους ειναι διαφορετικη ανα ατομο? Δηλαδη μπορει καποιου να κανει μπαμ απο τα 12-13 αλλου απο τα 13-14 και αλλου απο τα 14-15? Τροπος για επιμικυνση δεν θα υπαρχει ετσι? Εμενα δεν με νοιαζει, απλως θελω να ικανοποιω με ΑΝΕΣΗ τις γυναικες. Επισης εχω φυμωση, να παω τωρα για περιτομη? παιζει ρολο στην αναπτυξη ή μπορω να παω σε κανα χρονο?
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 21:29 @Διασκέδαση
Αυτο που ειμαι σιγουρος οτι ολοι παθαμε. Ειναι οταν βλεπεις ονειρο και νιωθεις οτι πεφτεις απο καπου νιωθεις στον υπνο σου οτι γλιστρας και οτι θα πεσεις και ξυπνας. Οποτε το παθω υστερα γελαω, πεφτω σε οριζοντιο επιπεδο.
Πήγαινε στο θέμα: στο ονειρο μου
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 21:00 @Διάφορα
Διαρροη αεριου... Παρε το σε τεχνικο. Ισως καποια βλαβη με την επαφη των συρματων απο μεσα και μπορει να καηκε καποιο εξαρτημα ή κατι... :P
Πήγαινε στο θέμα: περίεργος θόρυβος apo to pc
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 20:59 @Διάφορα
Κοιταξτε, στην αρχαια Ελλαδα ο Ηλιος ηταν θεος (θυμηθειτε, Οδυσσεας-> Συντροφοι-> Πειραξαν τα προβατα του θεου Ηλιου και τιμωρηθηκαν) οποτε μια προσευχη στον Ηλιο δεν θα ηταν απιθανη. Αλλα οτι το αλφαβητο ειναι προσευχη δεν ξερω. Μπορει ναι, μπορει οχι. Ενα ειναι σιγουρο, οι προγονοι μας ηταν ισως οι πιο σοφοι σε αυτο τον κοσμο και πρεπει να ειμαστε περηφανοι που ειμαστε Ελληνες (καλα δεν θα το παω στον εθνικισμο τωρα).
Πήγαινε στο θέμα: η αληθινή σημασία του Ελληνικού αλφάβητου
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 17:54 @Διάφορα
Ο πιο γρηγορος και ευκολος τροπος να κανω πλατυ και χερια στο σπιτι?
Πήγαινε στο θέμα: Πλατη
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 17:47 @Μηχανήματα
Οχι, δεν νομιζω.
Πήγαινε στο θέμα: δημιουργια βιντεο...
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 17:41 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Για το campaign εννοεις?Πήγαινε στο θέμα: CALL OF DUTY 5 |