Μήνυμα στις 11/5/2011 στις 18:28 @Διάφορα
κοιταξτε η φιλη μου που την λενε φανη εχει ενα αγορι εδω και 2 μηνες που δεν μπορει να το χωρισει γιατι δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ!!!! αυτη ομως ντρεπεται παρα πολυ τι να κανει για να τον χωρισει μια και καλη??? θελω την βοηθεια σας ευχαριστω!!!! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με την κολλητη μου!!!
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 22:11 @Διάφορα
ευχαριστωωω!!!! Με καληψες!!!αλλα και κατι αλλο που επισης πρεπει να ξερω ... Πρεπει να βαλω μεσα και τα χιλια??? Βλεπεις ειμαι εντελως απειρος...2.η δροσερη αναπνοη δηλαδη λιστερινγκ και οδοντοκρεμες κανουν το γλωσσοφιλο πιο απολαυστικο????3.απο που πρεπει να πιανω την κοπελα μου οταν την φιλαω??? Να ειμαι εντελως ακινητος οταν την φιλαω????τι γλυκολογα αρεσουν στα κοριτσια???
Πήγαινε στο θέμα: τι θα κανω με το κοριτσι μου;;;
Μήνυμα στις 12/4/2011 στις 23:15 @Διάφορα
λοιπον,γεια σας!!! Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ και ελπιζω να βγει σε καλο....θα ηθελα να ρωτησω κατι και να εχω μια συντομη απαντηση ειμε 14 εχω μια κοπελα και δεν εχουμε κανει κατι μεχρι τωρα το πολυ 2-3 φιλια πεταχτα τιποτα αλλο και οι ερωτησεις ειναι οι εξεις: 1.πως θα καταφερουμε χωρις ντροπες να δωσουμε γλωσσοφιλο??? 2.τι θα της λεω σαν αγορι στα ραντεβου μας??? 3.πως θα την κανω να με σκεφτετε καθε στιγμη??? 4.πως θα κανω το τελειο γλωσσοφιλο και τι να κανω για να μην ξενερωσει στο πρωτο μας φιλι???? Πήγαινε στο θέμα: τι θα κανω με το κοριτσι μου;;; |