Στείλε λεφτά στο ftou.gr
H ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: Επανάσταση, περισυλλογή, τηλεόραση. Ξεκινάς ν' αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τι θα κανω με το κοριτσι μου;;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75417 από theodore1smrnds στις 12 Απριλίου 2011, 11:15μμ

theodore1smrnds

Εικονίδιο
μέλος από: 11/4/2011
λοιπον,γεια σας!!!
Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ και ελπιζω να βγει σε καλο....θα ηθελα να ρωτησω κατι και να εχω μια συντομη απαντηση ειμε 14 εχω μια κοπελα και δεν εχουμε κανει κατι μεχρι τωρα το πολυ 2-3 φιλια πεταχτα τιποτα αλλο και οι ερωτησεις ειναι οι εξεις:
1.πως θα καταφερουμε χωρις ντροπες να δωσουμε γλωσσοφιλο???
2.τι θα της λεω σαν αγορι στα ραντεβου μας???
3.πως θα την κανω να με σκεφτετε καθε στιγμη???
4.πως θα κανω το τελειο γλωσσοφιλο και τι να κανω για να μην ξενερωσει στο πρωτο μας φιλι????
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #75437 από HaTeR! στις 13 Απριλίου 2011, 5:55μμ

HaTeR!

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2011

Αποδεκτή απάντηση

1.Aπλά πάρε την πρωτοβουλία χωρίς ντροπές και έτσι θα κάνεις και την κοπέλα σου να εστανθεί άνετα.
2.Πρoσωπικά μου αρέσει το αγόρι να μου να μου λέει γλυκόλογα στην αρχη αργότερα για την καθημερινότητα του,να καταλαβένει αν με προβληματίζει κάτι με 2 λόγια ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ-ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ,επίσης μου αρέσει να δείχνει ότι ειναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μου και ακόμα καλύτερα να μου το λέει,δοκίμασε τα αν σου φαίνοντε καλα.
3.Δεν υπάρχει μυστικό,αρκει ένα πολύ γλυκό μυνηματάκι για καλημέρα και είμαι σίγουρη πως θα σε σκέφτετε όλη μέρα,επίσης να την παίρνεις τηλέφωνο να μιλάτε,μέσω τηλεφώνου συνήθως μας βγένουν πιο πολλά πραγματα για συζήτηση(μια καλή εξάσκιση για το τι θα λέτε απο κοντά)
4.Αρχισε με κάποια φιλιά στο λεμό(τέρμα αισθισιακά)και στην συνέχεια πλησιάσε το στόμα της και θα σου βγει μόνο του(τσεκαρισμένο).Δεν υπάρχει μυστικό για τέλιο γλωσσόφιλο απλά φρόντησε 1.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ,2.ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,(ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΡΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΝΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ) 3.ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΗΤΕ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ GOOD LUCK
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75452 από theodore1smrnds στις 13 Απριλίου 2011, 10:11μμ

theodore1smrnds

Εικονίδιο
μέλος από: 11/4/2011
ευχαριστωωω!!!! Με καληψες!!!αλλα και κατι αλλο που επισης πρεπει να ξερω ... Πρεπει να βαλω μεσα και τα χιλια??? Βλεπεις ειμαι εντελως απειρος...2.η δροσερη αναπνοη δηλαδη λιστερινγκ και οδοντοκρεμες κανουν το γλωσσοφιλο πιο απολαυστικο????3.απο που πρεπει να πιανω την κοπελα μου οταν την φιλαω??? Να ειμαι εντελως ακινητος οταν την φιλαω????τι γλυκολογα αρεσουν στα κοριτσια???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75508 από christy.wind στις 14 Απριλίου 2011, 9:52μμ

christy.wind

banned
μέλος από: 10/4/2011
το γλωσσοφιλο θελει πανω απο ολλα κα8αρη αναπνοη..αλα οχι ν ειναι σαν ν τρως οδοντοκρεμα..!το φιλι θελει μονο παθος οχι προσχεδιασμο..οπως σου βγει εκεινη τη στιγμη..!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75531 από HaTeR! στις 15 Απριλίου 2011, 2:07μμ

HaTeR!

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2011
Τα χίλια οχι ακριβώς μέσα σχεδόν το μισό,για την αναπνοή απλα πλήνε τα δόντια σου(ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)αλλα όπως ειπε και παραπάνω η christy.wind το πάθος κάνει το φιλί απολαυστικό.3.Θα ήταν ωραία εσύ τα χέρια σου να τα έχεισ γύρω απο την μέση της και αυτη γύρω απο το λεμό σου η το αντίθετο(ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ).Oxi εντελός ακίνητος κανα χαιδεματάκι με τα χέρια δεν βλάπτει.Αν και συμφονώ πως εκείνη την στιγμή μπορεί να σου βγει αλλιώς ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login