Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 10:53 @Κλάψιμο
Φίλους Φίλους Φίλους! Θα γίνω λιγάκι κακός αλλά θα είναι από ειλικρίνεια! Το να φτάσεις να γράψεις ΤΟΣΑ πράγματα σ ένα forum σημαίνει ότι σου λείπουν διαπροσωπικές σχέσεις! Και όπως έγραψα πριν λίγο σε άλλο post όλα είναι στο μυαλό! Βρες ανθρώπους που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία και χρησιμοποίησε τους, με την καλή έννοια! Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΦΙΛΙΑ; ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΩ ΜΙΑ
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 10:39 @Κλάψιμο
Όπως είπαν κι άλλοι θα ήθελα να έχω γεννηθεί 1000-1500 χρόνια πριν.... κατά τ α΄΄λα τίποτα! Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 10:33 @Κλάψιμο
κοπέλα μου όλα είναι στο μυαλό μας... Εσύ θα πρέπει να φτιάξεις τη ζωή σου, πρώτα στο μυαλό σου και ύστερα στον κόσμο! :) βρες πράγματα που θα ήθελες να κάνεις κάποια στιγμή στη ζωή σου και κάν τα! Βρες ασχολίες! καινούριους φίλους. Σχέση... όλα αυτά είναι που μας βοηθάνε όταν δεν είμαστε καλά αλλά πάνω απ όλα πρέπει να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου! Φιλικά πάντα! Πήγαινε στο θέμα: μαυρη ψυχολογια
Μήνυμα στις 10/4/2011 στις 10:06 @Sex
Υπάρχουν 2 είδη οργασμών ο κλειτοριδικός και ο κολπικός. Ο πρώτος αναφέρεται προφανώς στην κλειτορίδα και ο δεύτερος έχει να κάνει μα τον κόλπο. Κοινώς, μπορεί να έχει οργασμό χωρίς καν να μπεις μέσα της. Τα υπόλοιπα που ρωτάς μπορείς να να καταλάβεις και από σένα... Αφού τελειώσεις μετά από πόση ώρα μπορείς πάλι? Άλλες φορές άμεσα, άλλες φορές μετά από ώρες.... Καλή και εύκολη? Τι εννοείς? Πήγαινε στο θέμα: Γενικες ερωτησεις-Sex |