Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 17:08 @Sex
sorry gia ta greeklish alla dn borousa me ellnnika twra.... osoi exete aderfous megaluterous h mikrroterous ti kanete? dhladh egw exw enan aderfo didimo kai enan 3xronia pio megalo.egw exw to idio dwmatio me ton meyalo kai o dudimos monos tou.me ton megalo enw drepomai gumnos mprosta ston didumo,me ton megalo m aderfo pada allazame mazi h to kalokairi koimomaste mazi ktl kai genika dn drepomaste na kukloforhsoume gumnoi o enas mprosta ston allo.kai sunu8os(ka8e mera)vazei kamia tsoda sto laptop tou kai ton paizoume mazi.. einai logiko auto.osoi exete aderfous travate o enas mprosta ston allo Πήγαινε στο θέμα: aderfia
Μήνυμα στις 11/4/2011 στις 18:09 @Sex
2 την ημερα το λιγοτερο.σε χαρτι.στη λεκανη.εχω χυσει και στη χουφτα μου αλλα μετα ειναι ολοκληρη ιστορια οπως ειπε και ο διδακτωρ(doctoras).2 στη σειρα αλλα 3 οχι καπακι
Πήγαινε στο θέμα: Που τελιωνετε; ΣΟΣ
Μήνυμα στις 11/4/2011 στις 17:59 @Sex
κλασικα = χερι + πετσακι + πανω + κατω +
Πήγαινε στο θέμα: τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 7/4/2011 στις 18:03 @Διάφορα
γεια....εχω καλη φωνη και θελω να ασχοληθω με το τραγουδι...ειμαι 15 περιπου...δεν θελω ομως να μεινω στα ελληνικα μπουζουκιαα θελω να κανω μεγαλη καριερα και μπορω το ξερω....πχ οπως ειναι και στο προηγουενο αρθρο η GAGA απο μονη της χωρις κανεναν γνωστο εγινε η GAGA...!!!!!!!!!πειτε καμια ιδεα πως μπορω να ξεκινησω.....ειμαι περιπου 15 ξαναλεω...
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 7/4/2011 στις 17:59 @Διάφορα
εχετε psn account?ποιο ειναι και τι παιχνιδια παιζεται??
Πήγαινε στο θέμα: PSN
Μήνυμα στις 7/4/2011 στις 16:35 @Sex
ρε guys εχετε τραβηξει ποτε μαλακια με φιλους σας(οχι ο ενας του αλλου..ενοειται ο καθενας μονος του);προσωπικα δεν το εχω κανει αλλα τοχω δει στο μπλογκ και μου εκανε εντυπωση και θελω να το βιωσω κιαυτο αλλα πως να το προκαλεσω γιατι με τους φιλους μου ουτε καν τοχουμε δει ο ενας του αλλου ουτε συζηταμε για τετοια θεματα σχετικα με το αν τον παιζουμε η γενικα για τον πουτσο μας(και μαλον θα τους φανει αδερφιστικο οπως μου φανηκε και μενα στην αρχη αλλα δεν ειναι)................πειτε καιμια ιδεα
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους |