Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν το κατάλαβα πως ήμουνα για σένα, ο πασατέμπος σου για να περνά η ώρα... (άσμα)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τραγουδι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75162 από mhtsaras21 στις 07 Απριλίου 2011, 6:03μμ

mhtsaras21

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/4/2011
γεια....εχω καλη φωνη και θελω να ασχοληθω με το τραγουδι...ειμαι 15 περιπου...δεν θελω ομως να μεινω στα ελληνικα μπουζουκιαα θελω να κανω μεγαλη καριερα και μπορω το ξερω....πχ οπως ειναι και στο προηγουενο αρθρο η GAGA απο μονη της χωρις κανεναν γνωστο εγινε η GAGA...!!!!!!!!!πειτε καμια ιδεα πως μπορω να ξεκινησω.....ειμαι περιπου 15 ξαναλεω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75194 από peterpan στις 08 Απριλίου 2011, 9:43πμ

peterpan

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2011
Το να γίνεις τραγουδιστής και μεγάλος κιόλας δεν είναι εύκολη υπόθεση...αρχικά χρειάζεσαι σπουδές (η lady gaga όπως λες δεν έγινε GAGA από μόνη της φυσικά και έχει γνωστούς αφού αρχικά δούλευε σε μια δισκογραφική εταιρία γράφοντας τραγούδια για άλλους και ύστερα ο AKON ανακάλυψε τις φωνητικές της ικανότητες) τώρα όσων αφορά εσένα πρέπει να κάνεις κάποια μαθήματα φωνητικής ή κάποιες μουσικές σπουδές τέλος πάντων και μετά να πας στην Αμερική αν θέλεις να το κυνηγήσεις παρά πέρα. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75198 από Doctoras στις 08 Απριλίου 2011, 4:31μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Μαθηματα φωνητικης πρωτων.
Διαθεση να γινεις ακομα καλυτερος ακομα και αν εσθανθεις οτι δεν σου λυπει τιποτα.Να εισε cool να μιλας με ολους και να γνωρισεις πολυ κοσμο.
Να περνεις μερος και να τραγουδας σε εκδηλωσεις του σχολειου.Μετα οταν μεγαλωσεις θα γνωρισεις ατομα τα οποια θα σε συστησουν σε υπευθυνους απο δισκογραφικες εταιριες και μετα θα αρχιζεις σιγα σιγα να βγαινιες μπροστα.Ειναι δυσκολα αυτα δεν ειναι ευκολα αλλα αυτος ειναι ο αυθεντικος τροπος.

Θα σου πω κατι δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα μπορει να σου κλεισουν πορτες αλλοι οι οποιοι θα εχουν μεσο η θα ξεπουλιουνται για να μγουν μπροστα)Εσυ αυτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να μην απογοητευεσαι και
να τραγουδας γιατι σου αρεσει χωρις απαρετητα να φτασεις στην κορυφη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login