Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 07:30 @Sex
τεσπαεγω για το μεγεθος φιλε μου καροτεν σιγα ρε 2 χρονια με περνασ και μπορει να λες και ψεματα οπως λενε οι περισσοτεροι
Πήγαινε στο θέμα: ερωτιση σχετικα με το πεος
Μήνυμα στις 30/3/2011 στις 20:40 @Sex
βασικα το ακ το εχω εγω και ο αδερφος μου ο μεγαλος και ο αλλος ειμαστε 4 ατομα α και ολοι ασχολουνται αφου του μηλανε ολοι ρε και αλλοι και μπαλα παιζει πυστευω οτι ειναι λογικο να εχει ανυσυχιες μπαινει στην εφηβεια ολοι ετσι ειναι κι εμεις τα ιδια καναμε
Μήνυμα στις 30/3/2011 στις 15:45 @Sex
λοιπων ο αδερφος μου ο μικρος ειναι 12 ετων και τον εχει 7 εκ με εχει πριξει πως μπορω να τον καθισηχασω? του λεω οτι και εγω καπου τοσο τον ειχα και ο μεγαλος αδερφοσ μου αλλα σε ποια ιλικεια περνει πιο πολυ? δν πολυ θυμαμαι εγω νομιζω στα 14 τον ειχα 11 εκ αποτι θυμαμαι τωρα ειμαι 17 και την εχω 14 αλλα δεν μπορω να τον καθισηχασω αυιστε το αλλο θελει να τον παω σε οικο ανοχης τεσπα θα τον παω σε 2 χρονια αλλα λεει οτι φοβατε οτι θα την εχει μικρη και θα γελανε
Μήνυμα στις 28/3/2011 στις 01:44 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι 13 χρονων 1.55 και ειμαι 54 κιλα φενομαι χοντρος ο ξαδερφοσ μου με λεει πλακιζοντας μπιφτεκιεχω δοκιμασει και θελω να χασω κιλα εχω φρικτο κομπλεξ αλλα δν ξερω πωσ.Παντα προσπαθω αλλα ξεφεβγω και τρωω
Πήγαινε στο θέμα: πως να χασω κιλα
Μήνυμα στις 28/3/2011 στις 01:39 @Θ. Κλημεντίνη
κοιταξτε μερικες λενε πως ειμαι χαζος και οτι δν λενε και τα καλητερα για εμενα.Νιοθω οτι μου φερονται μερικες σαν αλιτακι τεσπα ζπουτσαμ α και ο ξαδερφος μου λεει να με παει του χρονου σε μπουρδελο θελω να παω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: πως να φερθω
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 16:49 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον γεια σας ειμαι 13 χρονων παω πρρωτη γυμνασειου ειμαι αλανι λιγο χοντρουλης εμφανισημος κανω ζημιες δν ειμοθν περιση και προπερση καλοσ στα μαθηματα αλλα φετος διαβαζω οι κοπελες δν ξερω αλλα μαλλον δν με θελουν μονο για μια ξερω οτι με γουσταρει αλλα οταν με βλεπουν μεγαλοι με λενε ομορφουλη το θεμα ειναι οτι κανω ζημιες και μαλακιες αλλα ειμαι καλος χαρακτιρας οταν πειραζουν μικρα παω και τους λεω να μην κανουν μαλακιες τους μεγαλους παπουδες γιαγιαδες σεβομαι και ειμαι καλος φιλος ουτε κοροιδεβω απο το φιμπι μου μιλανε πολλες αλλα δν ξερω πως να φερθω για να με θελουν ειμαι εμφανισημος αρκετα πιχι ειμαι καλο παιδι αλλα κανω καμια μαλακια οπως κουδουνια και τετοια θελω να μου πειτε πως να φερομαι για να με θελουν τα κοριτσια πολλες μου μιλανε Πήγαινε στο θέμα: πως να φερθω |