Μήνυμα στις 25/3/2011 στις 15:04 @Sex
Οκ ξερω οτι ο τιτλος δεν ειναι πολυ περιγραφικος,συγχωρεστε με δεν θα ξαναγινει αλλα ντρεπομαι λιγο να πω αυτο που θελω να πω.Τεσπα. Εσας τα αγορια σας ξενερωνει η κοπελα να εχει τριχες στο @@@@@ της? Δεν μιλαμε για θαμνο φυσικα ειπαμε αν εχει αφησει λιγες εννοω.Γτ εγω δεν εχω επιχειρησει να ξυριστω εκει,φοβαμαι μην κοπω.Παρακαλω απαντηστε οσοι μπορειτε...
Πήγαινε στο θέμα: Τι ξενερωνει τα αγορια
Μήνυμα στις 24/3/2011 στις 15:04 @Sex
Καλα το εκανες μια φορα στα 13 και ανυσηχεις ακομα?Μια χαρα εισαι ρε παιδι μου και που ειναι το προβλημα αμα σου αρεσει?Σε πολλους αντρες αρεσει εξαλλου ο καθενας κανει οτι γουσταρει.Οσο για αυτο που λες οτι σου αρεσουν οι ομορφοι αντρες...Εεε και εγω αμα δω την Βικη Καγια στον δρομο δεν θα πω εχει και γαματο κορμι η κοπελα?Χαλαρωσε ρε παιδι μου λιγο.
Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΡΙΑ
Μήνυμα στις 24/3/2011 στις 14:46 @Sex
Ξερω οτι τετοιου ειδους απαντησεις ειναι ενοχλητικες αλλα πραγματικα δεν υπαρχουν πολλα που μπορουμε να σου πουμε.Βασικα ο πιο ευκολος τροπος ειναι να πας στα ισια και να της πεις οτι σου αρεσει. Τουλαχιστον θα κτιμησει το οτι εισαι ειλικρινης.Και αφου ξερεις οτι σε γουσταρουν δεν χρειαζεται να κολλοσεις καθολου.Τωρα αμα εισαι τοσο καμμενος σωνει και καλα να μαθεις απο το κομπιουτερ μπες στο ιντερνετ και ψαξε how to flirt.
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση προς αγόρια και κορίτσια |