Μήνυμα στις 6/11/2010 στις 03:20 @Sex
ε ναι αν δεν το εχει ξανα παρει ασ το παρει μια και απο κει και περα -οχι μαλ..κιεσ...
Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Μήνυμα στις 6/11/2010 στις 03:18 @Sex
τον αγαπαω .. αλλα το αλο ειναι εντελοσ διαφορετικο .. εχω μια απορια .. οποσ υπαρχουν για τουσ αντρες τα μπουρδε..α υπαρχει κατι αντιστιχο και για μασ ;; δεν λεω ζιγκολο ομοσ... Πήγαινε στο θέμα: συμβουληηηη σασ παρακαλωωω
Μήνυμα στις 6/11/2010 στις 03:16 @Sex
ναι ρε συ αλλα καλιο αργα παρα ποτε...
Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Μήνυμα στις 6/11/2010 στις 03:13 @Sex
γεια σασ ειμαι καινουρια εδω και δεν θα θελα να σασ κουρασω... ειμαι 18 χρονων και τα εχω με το αγορι μου εδω και 1.5 χρονο... κατι μηνεσ τωρα εχει μπει στρατο και τον στειλανε στην κυπρο και ετσι δεν μπορω να τον βλεπω... οταν ημασταν μαζι πριν φυγει ειχαμε παααααρα πολυ εντονη σεξουαλικη ζωη τωρα ομοσ που ειμαι μονη μου εχω πολλεσ..ορμεσ..και δν ξερω πωσ να τησ βγαλω.. εχω δοκιμασει με δονιτη αλλα δεν με ικανοποιει.. εντομεταξη με τον κολλητο μου απο τοτε που εφυγε ο δικοσ μου εχουμε αρχισει και κανουμε πιο πολυ ... κολητη ... παρεα ... χτεσ το βραδακι εκει που βλεπαμε ταινια γιρισε χωρισ καπιο λογο και με φιλισε στον λεμο που ξερει οτι ερεθιζομαι... γενικα με αναβει με διαφορουσ τροπουσ και δεν ξερω τι να κανω... αν υποκιψω θα ειμαι πολυ πουτ..κι;;; θελω επιγοντοσ εναν αντρα αλλα δεν ξερω τι μπορω να κανω... μπορειτε να με βοηθησετε...;;; Πήγαινε στο θέμα: συμβουληηηη σασ παρακαλωωω
Μήνυμα στις 6/11/2010 στις 03:02 @Sex
παρε το χαπι τησ επομενησ μερασ απο ενα φαρμακειο... και προσεχε πολυ με αυτο το θεμα... α!και να χρησιμοποιειτε ντιουρεξ!!! προσοχη πανω απ ολα μ αυτα τα θεματα... Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Μήνυμα στις 6/11/2010 στις 02:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δοκιμασε να τησ κανεισ ενα χρονοβορο γλυφο...νι ... γενικα ειναι αναλογα την κοπελα...αλλεσ τελειωνουν και 3 φορεσ στον πρωτο δικο σασ γυρο...αλλεσ θελουν προσπαθεια... τι να πω , παρε κι αλεσ γνωμεσ και δεσ...ελπιζω να βοηθησα εστο και λιγο...καλη επιτιχια Πήγαινε στο θέμα: αποριες |