Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διασημότητα είναι ένα άτομο που είναι διάσημο για τη διασημότητά του.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

συμβουληηηη σασ παρακαλωωω

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67784 από irida19 στις 06 Νοεμβρίου 2010, 3:13πμ

irida19

Εικονίδιο
μέλος από: 6/11/2010

γεια σασ ειμαι καινουρια εδω και δεν θα θελα να σασ κουρασω...
ειμαι 18 χρονων και τα εχω με το αγορι μου εδω και 1.5 χρονο...
κατι μηνεσ τωρα εχει μπει στρατο και τον στειλανε στην κυπρο και ετσι δεν μπορω να τον βλεπω...
οταν ημασταν μαζι πριν φυγει ειχαμε παααααρα πολυ εντονη σεξουαλικη ζωη τωρα ομοσ που ειμαι μονη μου εχω πολλεσ..ορμεσ..και δν ξερω πωσ να τησ βγαλω..
εχω δοκιμασει με δονιτη αλλα δεν με ικανοποιει..
εντομεταξη με τον κολλητο μου απο τοτε που εφυγε ο δικοσ μου εχουμε αρχισει και κανουμε πιο πολυ ... κολητη ... παρεα ...
χτεσ το βραδακι εκει που βλεπαμε ταινια γιρισε χωρισ καπιο λογο και με φιλισε στον λεμο που ξερει οτι ερεθιζομαι...
γενικα με αναβει με διαφορουσ τροπουσ και δεν ξερω τι να κανω...
αν υποκιψω θα ειμαι πολυ πουτ..κι;;;
θελω επιγοντοσ εναν αντρα αλλα δεν ξερω τι μπορω να κανω...
μπορειτε να με βοηθησετε...;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67786 από Aitherovamwn στις 06 Νοεμβρίου 2010, 3:16πμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
αμα τον αγαπας μπορεις να τον περιμενεις να γυρισει.αν οχι απλα ξεκαθαρισε τη θεση σου χωρισε τον και κανε οτι θελεις..αυτο πιστευω θα ταν καλυτερο απ το να τον κοροιδευεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67788 από irida19 στις 06 Νοεμβρίου 2010, 3:18πμ

irida19

Εικονίδιο
μέλος από: 6/11/2010
τον αγαπαω .. αλλα το αλο ειναι εντελοσ διαφορετικο ..
εχω μια απορια .. οποσ υπαρχουν για τουσ αντρες τα μπουρδε..α υπαρχει κατι αντιστιχο και για μασ ;;
δεν λεω ζιγκολο ομοσ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67790 από VeTeRaNoS στις 06 Νοεμβρίου 2010, 8:26πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Έγραψε:(irida19@06 Νοεμβρίου 2010)
τον αγαπαω .. αλλα το αλο ειναι εντελοσ διαφορετικο ..

Δεν είναι καθόλου έτσι προφανώς νομίζεις ότι τον αγαπάς.Αν τον αγαπούσες δεν θα σκεφτόσουν έτσι.Και για έλα στην θέση του αλλου θα σου άρεσε εκεί κάτω στην Κύπρο που είναι να έβρισκε καμια κύπρια;Όχι μονο δεν θα σου άρεσε να θα τον κυνηγούσες και με ένα κουζινομάχαιρο να τον σφάξεις.

Εγώ νομίζω πως πρέπει πρώτα να τα ξεκαθαρίσεις με αυτόν για να ξέρει τι του γίνετε και μετά κανε ότι θέλεις με τον άλλον.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67791 από Jken στις 06 Νοεμβρίου 2010, 10:01πμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Έγραψε:(irida19@06 Νοεμβρίου 2010)

αν υποκιψω θα ειμαι πολυ πουτ..κι;;;
θελω επιγοντοσ εναν αντρα αλλα δεν ξερω τι μπορω να κανω...

Μόνο η σκέψη που έκανες σε κάνει πουτανάκι, στα μάτια τα δικά μου τουλάχιστον. Άμα θέλεις άντρα χώρισε τον πρώτα και μετα πάνε κάνε ότι θες με όποιον θες, δικαίωμα σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67793 από panagiotiC στις 06 Νοεμβρίου 2010, 12:11μμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
χαχαχα τι άλλο θα ακούσω Θεέ μου,δεν θα είσαι λίγο π@@@ι,θα είσαι πολύ.Κάθεσαι και μας λες ότι τον αγαπάς αλλά ταυτόχρονα ότι σκέφτεσαι να πας και με τον κολλητό σου ή να πας σε οίκο ανοχής επειδή έχεις ορμές.Είναι αυτό που λένε τα παιδιά,αν τον αγαπούσες πραγματικά δεν θα έμπαινες σε αυτό το δίλημμα.Και αυτό που είπες ότι αυτά τα 2 δεν είναι ίδια μεταξύ τους δεν ισχύει.Το ένα συμπληρώνει το άλλο.Προφανώς από όλα αυτά που γράφεις δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο το κρεββάτι παρά η αγάπη.Γνώμη μου,χώρισε το αγόρι σου και κάνε ό,τι γουστάρεις μετά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67795 από Nicolas στις 06 Νοεμβρίου 2010, 4:50μμ

Nicolas

Εικονίδιο
μέλος από: 26/4/2007
Αμα δεν μπορεις να ικανοποιηθεις μονη σου και σκεφτεσαι να πας σε ζιγκολο, με τον κολλητο σου, με τον γιο του μπακαλη, με το παληκαρι που πλενει το αμαξι του κατω κτλ κτλ. χωρισε οπως λεει και ο προηγουμενος φιλος και κανε αυτο που θελεις. Ειχα φιλη που χωρισε και τρελαθηκε στο group sex στην Αγγλια οταν σπουδαζε και περασε μια χαρα. Η ντροπη ειναι να τα κανεις ενω εχεις σχεση γιατι μπορει να αγαπας αλλα πρεπει και να σεβεσαι τη σχεση σου. Εγω θα συμφωνησω ως ενα σημειο οτι ειναι διαφορετικα η αγαπη και ορμες σου αλλα αμα δεν μπορεις να συμμαζεψεις τον εαυτο σου τοτε μπορει να τον αγαπας αλλα δεν τον σεβεσαι καθολου. Οποτε θελεις γουστα? Μεσα..αλλα μην τα κανεις εις βαρος της αγνοιας καποιου αλλου. Ολα τα αλλα δεν ειναι ντροπη.

Ν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67797 από panagiotiC στις 06 Νοεμβρίου 2010, 5:49μμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
Νικόλα δεν γίνεται να τον αγαπάει αφού στην πραγματικότητα δεν τον σέβεται.Η γνώμη μου είναι ότι δεν τον αγαπάει γιατί αν τον αγαπούσε δεν θα έμπαινε σε αυτό το δίλημμα τώρα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67802 από berdemenios στις 07 Νοεμβρίου 2010, 2:06πμ

berdemenios

Εικονίδιο
μέλος από: 20/8/2010
Αναρρωτιεσαι κιολας αν θα εισαι πουτανακι αν κατσεις στον κολλητο σου? κοπελια δεν σε ξερω αλλα απο οτι λες απλα εισαι πουτανα..δεν εχει δικαιολογιες εχω ορμες και δεν ειναι το αγορι μου εδω...γιατι αυτος νομιζεις δεν εχει? και πολυ περισοτερες απο εσενα μαλιστα...με την λογικη σου επειδη δεν σε εχει στην κυπρο να παει με οποια βρει εκει περα!!!!...δεν νομιζω να σε πειραξει μετα ετσι? η θα τον πεις μαλακα επειδη πηγε με αλλη? Εχει γεμισει ο τοπος πουτανες και μετα λετε για εμας...Να τον χωρισεις και πηγαινε με οσους θες οχι αυτες οι μαλακιες που κανεις..Αφου δεν εισαι ικανη για σχεσεις τι τις θες???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67804 από hardcore στις 07 Νοεμβρίου 2010, 2:04μμ

hardcore

μέλος από: 1/11/2010
ερωτηση: για τους αντρες θα λεγατε το ιδιο??δηλαδη αμα στη θεση της κοπελας ηταν ενας απο εσας,και πειτε οτι εχετε μια κοπέλα που την αγαπατε πλ αλλα εχει παει για σπουδες στο εξωτερικο και λειπει πλ καιρο,και (οπως ειναι φυσιολογικο!) σας πιανανε οι καυλες σας και σας την επεφτε η κολλητη σας,η οποια τυχαίνει και να ναι και πολυ γαματη γκόμενα, εσεις δεν θα υποκειπτατε??η τουλαχιστον θα ταν ευκολο???
μην ειστε τοσο απολυτοι πριν βαλετε τον εαυτο σας στην θεση τησ...και ισως εσεις να μην ειχατε αντισταθει ούτε την πρωτη φορα οπως η κοπελια..αντε γιατι πολυ εξυπνοι το παιζουν μερικοι
γκουχου γκουχου
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login