Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 19:22 @Θ. Κλημεντίνη
εγω θα ελεγα το "the invisible (2007)" δεν ειναι ακριβως στο στυλ που θελεις αλλα εγω την βρισκω ρομαντικη , αλλη προταση ειναι το the naked mile american pie , αυτη εχει και πολυ γελιο αλλα και ρομαντισμο ισως , ή το little fockers καθως και τα παλιοτερα αυτης της ταινιας αν δεν τα εχετε δει , αυτα δεν μου ερχεται καποιο αλλο αυτη τη στιγμη , παντα ερωτευμενοι να ειστε και ποτε μην αφηνεις τη φλογα να σβησει
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτιση για κατι ερωτικο-ρομαντικο
Μήνυμα στις 22/10/2011 στις 15:42 @Θ. Κλημεντίνη
ναι παντα κοιταμε να ειναι ομορφη αλλα στο εν λογο θεμα να πω την δικη μου αποψη , μελαχρινη με καστανα η μαυρα ματια και λευκο δερμα ειναι ο συνδιασμος που μου κανει κλικ
Πήγαινε στο θέμα: Ξανθες γυναικες ή μελαχρινες?
Μήνυμα στις 10/10/2011 στις 17:38 @Θ. Κλημεντίνη
εγω θα πω κατι ασχετο αλλα αυτη γουσταρω, Cameron Diaz φοβερη στα νιατα της αλλα και τωρα δεν παει πισω
Πήγαινε στο θέμα: Τζένιφερ Άνιστον - Αντζελίνα Ζολί
Μήνυμα στις 7/10/2011 στις 01:01 @Θ. Κλημεντίνη
lakis1 οπως ειπα και πριν εσυ θα επιλεξεις τι θελεις να κανεις , εμεις εδω απλα λεμε την γνωμη μας , τωρα στη θεση σου πρωτα απο ολα παιζει ρολο και το αν νιωθεις αισθηματα για αυτην και κατα ποσο ειναι σημαντικη για σενα , αν θες να προχωρησεις καντο και εγω μπορει να το εκανα αν μου αρεσε και ειχα αισθηματα , απλα δεν θα εκανα και παιδια μαζι της αυτο λεω ,χαχαχα προχωρα ακομα μικρος εισαι δεν εχεις προβλημα... α και παντα με προφυλακτικο ετσι
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με μια κοπελα
Μήνυμα στις 7/10/2011 στις 00:02 @Θ. Κλημεντίνη
panosx το πρωτο κραξιμο απο μενα , ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ οσο και να μας λενε περασαν διαφοροι και αλλες μπαρουφες περι ινδοευρωπαιων το ελληνικο dna υφισταται και και ειναι ακριβος ιδιο με τον προγονον μας , τωρα οσον αφορα εσενα lakis1 , κανε οτι νομιζεις και εγω ετσι θα ενιωθα παντως στη θεση σου αλλα ενταξει εισαι μολις 14 οποτε δεν θα μπασταρδευσεις κιολας χαλαρωσε
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με μια κοπελα
Μήνυμα στις 6/10/2011 στις 16:14 @Sex
Astaroth οταν ο αλλος ειναι 37 και η αλλη ειναι 17 για ποια σχεση να λεμε ειναι γελειο μονο σεξ , και ναι εγω πιστευω ειναι παιδεραστια αυτο
Πήγαινε στο θέμα: Αντρας με παρθενα κοπελα..
Μήνυμα στις 5/10/2011 στις 22:34 @Sex
χαλαρο στα 7-9 σε διεγερση στα 18 καποιες φορες 19 ακομη και 20.... παντως αναλογα προς ποια κατευθυνση το κρατησω βγαζω διαφορετικα αποτελεσματα , για παραδειγμα ετσι οπως ειναι σηκωμενο αν το πιεσω προσ τα κατω ειναι μεγαλυτερο ενω προσ τα πανω προσ την κοιλια μικροτερο Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 5/10/2011 στις 22:26 @Sex
προσωπικα δεν θα κομπλαρα καθολου και το γεγονος και μονο οτι ειναι παρθενα και διαλεγει να ειναι μαζι μου και να προχωρησει τη σχεση , ακομα και το σεξ , ολα αυτα δειχνουν πως εκτιμαει πραγματικα , αγαπαει και θελει να ειναι μαζι μου κτλ κτλ οποτε θα ελεγα οτι ειναι υπερ εκλυστικο..... αλλα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα καθως ειδα και το αλλο θεμα που εχεις γραψει και ο αλλος ο μεγαλυτερος που λες ειναι 37 οποτε τιποτα απο αυτα που εγραψα πανω δεν ισχυει , μονο αν ειναι παιδεραστης θα το βρισκει ελκυστικο
Πήγαινε στο θέμα: Αντρας με παρθενα κοπελα..
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 17:51 @Θ. Κλημεντίνη
καλα ειδες τη εγραψε , το συζητησα με τη μητερα μου λεει και δεν εχει προβλημα , λολ δεν πατε καλα μα καθολου καλα , τι να θελει , σεξ και εσυ αυτο θελεις απ οτι καταλαβα , αντε πανε κανε οτι θες με την ζωη σου δεν θα σου πουμε εμεις τι να κανεις , α και να ξερεις αν το μαθει καποιος και κανει καταγγελια στη αστηνομια επειδη εισαι και ανηλικη θα τρεχετε μετα και δεν θα προλαβαινετε , αυτα απο μενα
Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιασω 1 αντρα 20 χρ μεγαλυτερο?
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 17:42 @Θ. Κλημεντίνη
ρε φιλε τη μια μας λες την γουσταρεις και και και... και μετα αυτο ηταν δεν την γουσταρω και ουτε καν φιλη θελω να τη εχω πωωω ελεος... εγω απ οτι κατλαβα ησουν φιλος μονο και μονο μηπως και υπαρξει κατι ερωτικο μαζι σας και εφοσον δεν υπηρξε αντε γεια , πως μου την δινουν τετοιοι/ες ανθρωπακια πραγματικα αντε γεια ρε αντε γεια , οπως λεει και ο γαυρος
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω δικιά μου... |