Μήνυμα στις 9/3/2011 στις 12:36 @Sex
again ή durex τα manix μου φαίνονται πολύ πλαστικά και στεγνά και τα duo πολύ στενά... άλλα δεν έχω δοκιμάσει Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικα προτιμησεις
Μήνυμα στις 20/8/2010 στις 13:44 @Flame
BLACK RUSSIAN 5.0cl Vodka 2.0 cl Coffee liqueur PINA COLADA (και πολύ ελαφρυ) 3.0 cl Λευκό ρούμι 3.0 cl Coconut cream 9.0 cl Χυμός Άνανα TEQUILA SUNRISE (απο τα αγαπημένα μου) 4.5 cl Tequila 9.0 cl Χυμό πορτοκάλι 1.5 cl Γρεναδίνη COSMOPOLITAN 4.0 cl. Vodka Citron 1.0 cl. Cointreau 1.0 cl. Χυμός λεμονιού 1.0 cl. Χυμός cranberry MOJITO 4.0 cl Λευκό ρούμι 3.0 cl Χυμό λεμόνι 3 φύλλα μέντας ή δυόσμου 2 κουταλάκια ζάχαρη Σόδα Πήγαινε στο θέμα: clubbing..
Μήνυμα στις 20/8/2010 στις 13:27 @Μηχανήματα
πρωτα απο ολα σβήσε αμέσως το Norton απο το μηχανημα... δε το λυπάσαι? είναι πάρα πολυ βαρύ και δεν αξίζει... μπορείς να βάλεις καποιο απο τα free antivirus που υπάρχουν διαθεσιμα στο ιντερνετ (avg,avast,κτλ) μπορεί να είναι και ένας απο τους κυριότερους λόγους που αργοστροφιαζει το laptop σου... μετα πήγαινε στην έναρξη και εκτέλεσε την εντολή "msconfig" θα σου ανοίξει ενα παράθηρο απο το οποίο πρέπει να απενεργοποιήσεις της εφαρμογές που εκτελούνται κατα την εκκίνηση και δε χρειάζεσαι... αν χρειαστεις help εδω είμαστε... Πήγαινε στο θέμα: Κολλάει το pc
Μήνυμα στις 20/8/2010 στις 09:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μην τρελενεσαι πεξτο ανετος μαζι της, να εισαι χαλαρος και να κανεις την πλακα σου μαζι της και με τις φιλες της... μην της δειχνεις οτι το θελεις τοσο πολυ.. οταν μεινετε μονοι μην ορμηξεις με την μια μιλιστε λιγο να χαλαρωσουν τα πραγματα και καθε τοσο αγγιζε την πανε πιο κοντα της συντομα νομιζω θα θελησει... (ετσι και αλλιως οι γυναικες έχουν περισσοτερες ορμες απο εμας αλλα ξέρουν να τις συγκρατουν οι ατιμες...)Πήγαινε στο θέμα: πως να την πεισω να φασωθουμε??
Μήνυμα στις 19/8/2010 στις 16:15 @Sex
Γειά σας εχω σχέση με μια κοπέλα κάμποσο καιρο οταν κανουμε sex αυτή τελειώνει μόνο οταν τη χαιδέυω στην κλειτωρίδα. οταν ειμαι μεσα της δειχνει να της αρεσει αλλα δεν εχω καταλαβει να τελειωνει μεχρι και 40 λεπτα χτυπιομουν γρήγορα (μου ειχε πει οτι ηταν τελεια απο τις καλυτερες φορες) αλλα παλι δεν καταλαβα να τελειωσε... κανω κατι λαθος?
Πήγαινε στο θέμα: κλειτοριδικός οργασμος |