Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δεν ξέρεις πόση τριχόπτωση έχεις, μέχρι να χρειαστεί να καθαρίσεις το πληκτρολόγιό σου.
Πέμπτη, 8 Μαΐου

κλειτοριδικός οργασμος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64956 από koss στις 19 Αυγούστου 2010, 4:15μμ

koss

Εικονίδιο
μέλος από: 19/8/2010
Γειά σας εχω σχέση με μια κοπέλα κάμποσο καιρο οταν κανουμε sex αυτή τελειώνει μόνο οταν τη χαιδέυω στην κλειτωρίδα. οταν ειμαι μεσα της δειχνει να της αρεσει αλλα δεν εχω καταλαβει να τελειωνει μεχρι και 40 λεπτα χτυπιομουν γρήγορα (μου ειχε πει οτι ηταν τελεια απο τις καλυτερες φορες) αλλα παλι δεν καταλαβα να τελειωσε... κανω κατι λαθος?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64960 από VeTeRaNoS στις 19 Αυγούστου 2010, 6:44μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Ναι λογικό είναι να τελειώνει πιο μετά από εσένα,όταν της χαϊδεύεις την κλειτορίδα.Σπάνια θα τελειώσετε μαζί.

Όσον αφορά το άλλο,καταρχήν που ξέρεις ότι δεν τελειώνει στο έχει πει?η απλά το υποθέτεις?Εάν όντως δεν τελειώνει,δεν νομίζω να κανεις τίποτα λάθος εσύ,ίσως αυτή να μην είναι όσο χαλαρή χρειάζεται.Μπορείς να της πεις να σε καθοδηγεί εκείνη ή να το κάνει μονη της και εσύ να κοιτάς...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64962 από Webmaster στις 19 Αυγούστου 2010, 6:55μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Οι γυναίκες δε φτάνουν από τον κόλπο μόνο, koss είστε normal 100%

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65061 από DAINOS στις 22 Αυγούστου 2010, 10:32πμ

DAINOS

Εικονίδιο
μέλος από: 16/8/2010
Και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω! Εγω ομως τελειωνω και γρηγορα... Λενε οτι ετσι πρεπει να ειναι αλλα δεν καταλαβενω ρε φιλε... αφου υποτιθετε ειναι πολυοργανικες αυτες πρεπει να τελειωνουν πρωτες. οεριεργη ειναι η φυση... τεσπα. Λογικα εισαι noemal οπως λεει και ο web.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73887 από Sophie στις 15 Μαρτίου 2011, 2:50μμ

Sophie

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011
Αφου λες οτι τελειωνει οταν της χαιδευεις την κλειοριδα θα μπορουσεαντι για αυτο να τριψεις τον @@")( σου στην κλειτοριδα της μολις τελιεωσεις εσυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login

23ΧΡΟΝΙΑ