Μήνυμα στις 1/12/2013 στις 14:37 @Διάφορα
Γειά σας παιδιά. Τον τελευταίο καιρο σκέφτομαι να αλλάξω κούρεμα γιατι εχω βαρεθεί αυτο που έχω εδώ και χρόνια. Αλλά πριν να προβώ σε δραματικές αλλαγές θα ήθελα να δω τι νομίζουν άτομα που δεν ξέρω. To κούρεμα που θέλω να κανω είναι αυτό. Είναι κοντοκουρεμμένο στα πλευρά και πίσω, αλλα λιγο μακρύ απο πάνω. (Αν θέλετε περισσότερες φωτογραφίες ψάξτε "Jensen Ackles Hairstyle"). Είμαι 17, εχω σκουρόχρωμα μαλλιά, ειμαι ψηλός και λεπτός.Επίσης μπορω να αφήσω ελαφρύ μουσι. Ποτέ δεν είχα εξεζητημένο μαλλί. Νομίζετε οτι θα μου πηγαίνει; Πήγαινε στο θέμα: Αντρικό κούρεμα
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 22:06 @Sex
Θα ήθελα να ρωτήσω για να μου λυθεί η απορία αν μπορούν να μεταδωθούν οποιαδήποτε νοσήματα με τον στοματικό έρωτα που κάνει η γυνάικα σε άντρα. Παρακαλώ να απαντήσετε μονο αν ξέρετε σίγουρα και όχι υποθέσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: ΣΜΝ απο στοματικό έρωτα
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 22:16 @Sex
Δηλαδη μου λες οτι παιζει να παρω ακομα ενα ποντο? Κριμα γιατι ελπιζα περισσοτερο :/
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 19:43 @Διάφορα
Καλησπερα. Ειμαι 16 ετων και ενδιαφερομαι να αρχισω γυμναστικη σε γυμναστηριο. Θελω να ξερω σχετικα με το πολυσηζητημενο θεμα του υψους. Οι μεγαλυτεροι λενε οτι στην εφηβεια η κοιλια γινεται υψος. Επισης εχω ακουσει απο φιλο μου αθλητη οτι οι κοιλιακοι σταματουν την αναπτυξη του υψους. Νομιζω οτι αυτα τα 2 συμπηρωνουν το ενα το αλλο. Εχω ρωτησει γυμναστες και μου ειπαν οτι ψηλωνεις κανονικα, αλλα γι αυτους business ειναι, λεφτα θελουν να παρουν. Δεν νομιζω να τους ενδιαφερει αν μεινεις κοντος. Εγω ενδιαφερομαι να δουλεξω χερια,πλατη,στηθος. Υπαρχει κατι επιστημονικα αποδεδειγμενο σε αυτο το θεμα? Η αληθεια ειναι οτι θελω να στησω το κορμι μου, αλλα αυτο ειναι κατι που γινεται και αργοτερα, ενω υψος πιο μετα, δεν μπορω να βαλω!
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστηριο και Υψος
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 19:37 @Sex
Καλησπέρα σε ολους! Για να μην πολυλογω, ειμαι 16 ετων και το πεος μου ειναι 14 εκατοστα. Ειναι πολυ μικρο? Ανησυχω αν μεχρι ενηλικιωθω το πεος μου δεν φτασει ενα ικανοποιητικο για μενα (π.χ 16,5 εκατοστα) το οποιο δεν θα με εκανε να νιωθω τοσο πολυ κομπλεξ. Για τα ελληνικα δεδομενα, ποσο περιπου ειναι το μεγεθος? Μην μου πειτε για παγκοσμια και τετοια. Θα ηθελα να ακουσω απαντησεις απο γυναικες, σχετικα αν εχουν παει με καποιον τετοιου μεγεθους, πως ενιωσαν και πως το βρηκαν. Ειμαι 1,80 και κατι, εχω βγαλει γενια και τριχες στο στηθος. Νομιζω οτι η αναπτυξη μου ειναι σχεδον στο τελος της. Τι προοπτικες εχω? Θα τα βρω σκουρα στο να ικανοποιησω καποια γυναικα? Ευχαριστω προκαταβολικα. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 21:48 @Διασκέδαση
Γ' Γυμνασιου Θρησκευτικα 20 Ιστορια 19.5 Αρχαια 19 Κειμενα 18 Ελενη 19.5 Γλωσσα 17 Φυσικη 19.5 Βιολογια 20 Μαθηματικα 20 Χημεια 20 Πληροφορικη 20 Γαλλικα 19 Αγγλικα 20 Μουσικη 17 Γυμναστικη 19 Συμβουλευτικη και πολιτικη αγωγη 19 Πιστευω πως τον εχω μεγαλυτερο απ' ολους σας. Πήγαινε στο θέμα: Βαθμοί: Ποιος τον έχει μικρότερο;
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 21:42 @Διάφορα
Μερικες στιγμες βαριεμαι αφανταστα. Ξερετε καμια καλη κωμωδια για να περναω την ωρα μου?
Πήγαινε στο θέμα: Καλες Κωμωδιες
Μήνυμα στις 21/4/2011 στις 18:36 @Sex
Ειμαι 15 και εχω βαρεθει να τον παιζω πλεον. Δεν μου δινει πλεον χαρα. Θελω να κανω κατι διαφορετικο. Καμια ιδεα για να περασω ωραια μονος μου? :P
Πήγαινε στο θέμα: Εχω βαρεθει να τον παιζω
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 14:31 @Sex
Παιδια γεια σας, ειμαι 14 και μισο και εχω φυμωση. Ντρεπομαι να το πω στους γονεις μου να παμε σε ειδικο γι αυτο θελω να μου πειτε καποιον αλλο τροπο να το κατεβασω εγω (οχι πολυ επωδυνο). Εχω ακουσει οτι με καποιες ειδικες κινησεις μπορω να διορθωσω το προβλημα. Αληθευει?
Πήγαινε στο θέμα: Φυμωση
Μήνυμα στις 30/1/2011 στις 19:21 @Sex
υψος : 1:71 βαρος : 55 κιλα μεγεθοσ : 12 εκατοστα Πήγαινε στο θέμα: υψος βαρος μεγεθοσ πεους |