Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 21:13 @Sex
φίλε agelosmams μην αγχώνεσαι καθολου. μια χαρα φυσιολογικο είναι. οσο πιο πολυ "εξασκεις το αθλημα", θα βρισκεισ και τροπουσ να αντεχεις περισσοτερο. η αληθεια ειναι οτι στα κοριτσια δεν μασ αρεσει αν τελειωνει ο αλλος γρηγορα, αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα, αφου λες οτι πολυ γρηγορα εισαι ετοιμος για δευτερο γυρο!!!!και αν καποια φορα τελειωσεις χωρις να εχει τελειωσει η κοπελα σου, και συ δεν εχεις ορεξη ή δυναμεις για δευτερο γυρο, προσφερσου να της κανεις στοματικο. θα το εκτιμησει πολυ!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ΓΡΗΓΟΡΑ
Μήνυμα στις 27/1/2010 στις 10:02 @Sex
καλημερα. το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα πονεσεις. τωρα τις αλλες λεπτομεριες ας τις πει καποιος που να ξερει.
Πήγαινε στο θέμα: όρχις απορία
Μήνυμα στις 25/1/2010 στις 20:20 @Sex
μια χαρα ειναι να ξυριζεσαι πιστεψε με!!!ειναι πολυ αηδιαστικο να ψαχνει η κοπελα σου τριχες στο στομα τησ!!!!!ελπιζω να τα καταφερες με το ξυρισμα. θελω απλα να διορθωσω καποια απο τισ προηγουμενες απαντησεις, χωρισ να θελω να το παιξω εξυπνη,οτι το να ξυριζεσαι ειναι κυριωσ θεμα αισθητικης και οχι καθαριοτητας. οι τριχες στην περιοχη αυτη(και στισ γυναικες και στους αντρες) βρισκονται με σκοπο να μας προστατευουν απο διαφορα βλαβερα μικροβια και μικροοργανισμους. το οτι καποιος ξυριζεται εκει, σημαινει (σχεδον) αυτοματα οτι κανει μπανιο πολυ συχνα και με πολλη λεπτομερια
Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες
Μήνυμα στις 25/1/2010 στις 20:02 @Sex
επισης να πω για οποιον/α δεν το γνωριζει, οτι και απο το στοματικο σεξ μεταδιδεται το AIDS. παιδια, πρωτα η υγεια μας και μετα η διασκεδαση!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΠΕΣ..
Μήνυμα στις 25/1/2010 στις 20:00 @Sex
ΩΡΑΙΑ δε νομιζω να σε θεωρησει ευκολη.η πιπ*** ειναι πολυ ωραια και δεν το κανουν ολες οι κοπελες. νομιζω θα το εκτιμησει. αλλα μεγαλη προσοχη. μη το κανεις συνεχεια γιατι θα κακομαθει!!!!!ακου με!!!!!πολυ μεγαλη προσοχη
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΠΕΣ..
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 22:53 @Sex
ΟΚ. εγω προτεινα καποια πραγματα εφοσον ζητησες βοηθεια!!!και το σωστο ειναι αυτο που ειπες. αν ειναι να γινει θα γινει.εννοειται οτι αυτα τα πραγματα δεν τα κανονιζεισ με ραντεβου.κοιταξτε να περασετε καλα στην εκδρομη σας και μη σκας.
Πήγαινε στο θέμα: paidia voithia!
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 22:02 @Sex
η plhgomenh τα λεει καλα. αλλα μεχρι να φτασετε εκει, και για να προχωρησετε, πρεπει να ειστε ΚΑΙ οι 2 χαλαροι. αν απο την αρχη τησ εκδρομησ σκεφτεστε αυτο το πραγμα, μπορει να αγχωθειτε και να μη σας βγει.οχι μονο να μη λειτουργησεις εσυ σωστα, αλλα και η κοπελα. οταν ερθει η μερα, κανονισε να ειστε μονοι σας αρκετη ωρα, και φυσικα να μην παιζει κανενας "αγχωτικος" παραγοντασ, πχ αν θα ανοιξει η πορτα, αν θα πρεπει να εχετε τελειώσει σε μια ωρα κλπ.φροντισε να κανετε κατι που θα σας χαλαρωσει, πχ ενα ντουζακι, η να ακουσετε μουσικη, ωστε να μην ειναι κολλημενο το μυαλο σας. και μη ξεχνας, ΔΕ θα εισαι μονος. οτι σκεφτεσαι μπορεις να της το λες, είτε σαν να την ρωτάς είτε σαν να το προτείνεις.θα τη χαλαρώσει,θα νιωσει σιγουρια, δ θα αγχωνεται για το τι μπορεί να κάνεις μετα και ισως να μην της αρεσει, θα δείξεις οτι την υπολογιζεις, και θες να περασετε και οι 2 καλά.μπορεί να περασαν καποια χρονακια απο τοτε που πηγα 5ημερη, αλλα φανταζομαι δ θα άλλαξαν και πολλά πραγματα οσον αφορα στη "πρωτη φορα"....
Πήγαινε στο θέμα: paidia voithia!
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 21:41 @Sex
μαρεσουν τα προστυχόλογα και τα χρησιμοποιώ συχνά όταν στελνω μνμ στο "παιδί" και θέλω να τον προϊδεάσω για το βράδυ που θα ακολουθήσει.αλλά οταν είμαστε μαζί με πιάνουν ντροπές (άκουσον άκουσον) και δ μπορώ να βγάλω μιλιά. δεν είμαι κανένα μαζεμένο κοριτσάκι ή καμία παρθενώπη, αλλά σ'αυτό το θέμα χρειάζομαι "σπρώξιμο". και εκτός από τις "ντροπές", δεν έχω και μεγάλη φαντασία. δηλαδή, πέρα από "μπάστ...δε", "γαμ... με πιο δυνατά" και "θέλω τον π...τσο σου βαθιά" δε μπορώ να σκεφτώ κατι άλλο δυνατο, που να μην υπάρχει περίπτωση να ξενερώσει ο αλλος.μπορείτε να προτείνετε??? Πήγαινε στο θέμα: Προστυχοκουβεντες στο σεξ! |