Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 03:26 @Sex
εγω την πρωτη φορα που ξυρισα τα @@ και το πεος μου ητααν ενα καλοκαιρι και μετα με ετσουξε παραπολυ και καθομουν με τον ανεμηστηρα πανο στα @@ μου και το πεος μου για να ξυρισεις ολα μαζι απλα μπες στο ντους για να ειναι βρεγμενα τα @@ και μετα αρχησε να κρατας της τριχες σου λιγο δυνατα και με το ξιραφακι να πιεζεις κατω
Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 03:16 @Sex
λοιπον doctora εγω πιστευω για να διαρκεσει το σεξ πολυ ωρα πρεπει να κανετε λιγο απο ολα και στοματικο σεξ και να φιλιεστε και να την χαιδευεις την κοπελα σε ολο το σωμα της θα το ευχαριστηθεις και εσυ και αυτη και το κυριοτερο στην αρχη να ξεκηνατε για 5 λεπτα στοματικο σεξ να σου ξεκιναει αυτη μετα αμα θες κανε της εσυ και θα της ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ μετα αρχησε να το βαζεις σιγα σιγα και μετα να αυξισεις τον ρυθμο και αμα θες να κανεις πιο πολλες εξπερματοσις να της ζητας να σου κανει μετα την πρωτη εξπερματοση στοματικο σεξ και μετα αν σου εχει στηθει καλα να ξαναρχησετε σε γρηγορους ρυθμους και αμα κουραστεις και θελεις κι αλλο απλα αρχησε να της βαζεις δαχτυλακι και μετα φυλα την στη στηθος και μετα κανε της εσυ στοματικο σεξ και μετα ξανα το ιδιοι γιατι θα εχεις μεγαλη στηση
Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 03:04 @Θ. Κλημεντίνη
και αν θες να την φιλισεις πες της οτι εβαλες με εναν φιλο σου στοιχιμα οτι θα της κανεις κατι αυτι θα σε ρωτισει τι και εσυ θα την φιλισεις και μετα ερχετε απο μονο του εγω το πρωτο μου φιλι ετσι το εδωσα
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την πλησιάσω;
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 03:00 @Θ. Κλημεντίνη
πως τα ζηταγες στο δημοτικο? τωρα ξανακαντο ακριβως ετσι ομως πιο σοβαρα
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την πλησιάσω;
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 02:43 @Θ. Κλημεντίνη
xriazomai epigondos voithia katarxin me lene vasili kai eimai 15 kai ime trela erwtevmenos me ena koritsi apo tin taksi mu kai thelw na tis ta zitisw omos den kserw an tis aresw kai an tis ta zitisw kai pei oxi kai ginw romba se oli tin taksi giati borei na matheftei borei kai se olo to sxoleio pleasssssssss voithiste me!!!!! Πήγαινε στο θέμα: thelw epigondos voithia |