Μήνυμα στις 17/10/2009 στις 17:25 @Διάφορα
βρε κανει που σου λεωωωωωωωω .....
Πήγαινε στο θέμα: vitamines!!!
Μήνυμα στις 17/10/2009 στις 17:24 @Διάφορα
εγω παλι ειδα οτι κοιμομουν με καποιον π τν ξερω φυσικα . απλα κοιμομασταν. κ μου χαιδευε την πλατη. μονο αυτο. ενιωσα ωραια παντως κ πολυ ηρεμη .μετα που σηκωθηκα τον σκεφτομουν δεν ξερω αλλα ενιωσα πολυ ευχαριστη κ μονο π με χαιδευε την πλατη..τι να πω..
Πήγαινε στο θέμα: oneiro
Μήνυμα στις 17/10/2009 στις 17:17 @Διάφορα
να μην κανεις... τι το καλυτερο.αυτος που παρουσιαζει τα MAD Κ κανει την διαφισει για την αμιτα μοσιον αν καταλαβες... γιατι νομιζει το ματι κ το φρυδι τ ειναι πεσμενο?? απο αυτο.. γι αυτο μν κανεισ !!!!κανε στο αυτι καλυτερα. δεν ειναι ωραιο στο φρυδι. ελπιζω να σε αλλαξω γνωμη..χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στο φρυδι
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 20:38 @Διάφορα
αν εισαι πανω απο 18 γιατι να μην ανοιξεις? ενω κ αν θεσ καμια πιστωτικη. το να παει να ρωτηση κ να του πουν λιγο δυσκολο ασε που θα πετυχει την τραπεζα που εσυ εχεισ τραπεζικο λογαριασμο?? και γιατι να μην τουσ το πεις δηλαδη?? κρυφα χρηματα βγαζεις?
Πήγαινε στο θέμα: τραπεζα
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 20:35 @Διάφορα
σοκολατα κ αγιους ο θεος κ εννοειται πολυσ υπνος οχι ξενυχτια...
Πήγαινε στο θέμα: vitamines!!!
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 20:33 @Διάφορα
το ιδιο θα σου προτεινω κ εγω. παντωσ το οτι δεν σε εφτασαν τα ποντικια καλο μου ακουγετε..
Πήγαινε στο θέμα: oneiro
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 20:31 @Διάφορα
θα σου ελεγα να δεις περισσοτερο κ πως σε βλεπει αυτη αν καταλαβαινεις οτι κατι παιζετε ορμα. δεν εχεις να χασεισ κατι. στο κατω κατω την ξερεις λιγες μερες. τι ειχες κ τι εχασες... αν φυσικα εισαι σιγουροσ για τα αισθηματα σου προς την κοπελα ετσι.
Πήγαινε στο θέμα: Need Help plz
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 20:29 @Διάφορα
καλα τα λες φιλε μου ντοκτορα. αλλα τρωω λιγο κ νομιζω πωσ εχω τον αμπακο. χωρτενω με το λιγο που θα φαω.κ σουβλακι που λεω, μην φανταστεις 2 το πολυ κ λιγο τζατζικακι. κ χωρισ ψωμι. δεν τρωω πολυ ψωμι. ενταξει δεν ειμαι κ σαν τα παιδια τησ αιθιωπιας αλλα θα ημουν πολυ καλυτερη εαν ειχα αυτο που λενε κ λιγα πιασιματα.. καταλαβαινεισ τι εννοω??\ αα μετρηθηκα εχθες κ μου εδειξε 45 με τα ρουχα φυσθικα κ τα παπουτσια!! χαχαχα. Πήγαινε στο θέμα: πως να βαλω κιλα???
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 16:04 @Διάφορα
ωραια αυτα που λετε.. συμφωνω με ολουσ σας.. αχ κ να ειχα τωρα σουβλακια με τζατζικι.. αχαχαχαχ
Πήγαινε στο θέμα: πως να βαλω κιλα???
Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 20:16 @Διάφορα
σ ευχαριστω για την συμβουλη θα προσπαθησω να την εφαρμωσω. ξερεισ μου εχουν πει οτι οι παιδικεσ οι κρεμες οπωσ αυτη με το μπισκοτο σε βοηθουν να βαλεισ κιλα. εγω τρωω οχι κ καθε μερα. αντι να φαω χαζα τρωω την κρεμα. κ επισησ σε κανει να πινεις κ πολυ νερο .
Πήγαινε στο θέμα: πως να βαλω κιλα??? |