Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 22:58 @Θ. Κλημεντίνη
δεν εχς ιδεα γιατι το καναν. παντως εγω τον καφε τον εχω κοψει απο τοτε που ειδα οτι με ενοχλει τοσο ολο αυτο .σημερα εκανα εξετασεις για τον θυρεοειδή και την δευτερα θα δουμε. το μονο που μου ειπαν στο νοσοκομειο ειναι να προσπαθω να μην αγχωνομαι ... ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ .. οσο για την γλυκαντικες ουσιες δεν το ηξερα οτι μπορει να βλαψουν οι μαστιχες.... Πήγαινε στο θέμα: anxos
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 20:53 @Θ. Κλημεντίνη
γατουλα μου ,μωρο μου,τρελα μου ,ματια μου.
Πήγαινε στο θέμα: Πώς σας αρέσει να σας φωνάζουν;
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 20:47 @Θ. Κλημεντίνη
δεν μου εκαναν καμια εξεταση απλα μου ειπαν οτι αυτα τα συμπτωματα ειναι απο το αγχος... τωρα θα δουμε προσπαθω να ειμαι ηρεμη να δουμε.η αληθεια ειναι οτι οταν θυμωνω αρχιζουν.οσο για το σπιτι ειναι ολοκαινουργιο σε οικοδομη 5 μηνων μενω και απο ζαχαρη αστο ειναι η αγαπημενη μου....ο καφες με 3 κουταλια ζαχατρη <γλυκατζου μεχρι αηδιας..>βεβαια μου ειπαν να παω να κανω και εξεταση στο θηροειδη μου και να δω αν προερχεται απο εκει....θα δειξει..ομως και τις δυο φορες δεν μου καναν τπτ .... Πήγαινε στο θέμα: anxos
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 01:54 @Θ. Κλημεντίνη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ..ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ... ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΔΗΛ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.....ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑΝΕΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ...ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ??ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟ ΛΕΩ..ΜΗΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΑ 24 ...
Πήγαινε στο θέμα: anxos |