Μήνυμα στις 25/8/2009 στις 23:14 @Sex
Κορίτσι μου, αυτά είναι πολύ λεπτά ζητήματα. Αν είχατε απόλυτη ταύτιση στο sex και καλύπτατε τις ίδιες ανάγκες, θα θέλατε τα ίδια πράγματα (είτε είναι απλά είτε διεστραμμένα). Το αγόρι σου μπορεί να σε θέλει μόνο για sex και να σε εκμεταλλεύεται (πράγμα καθόλου σπάνιο), μπορεί όμως και να νιώθει διπλά πράγματα για σένα. Δηλαδή, να σε θέλει και ως άνθρωπο και ως σώμα. Ωστόσο, από τη στιγμή που εσύ μάλλον δεν το θέλεις, καλύτερα να μην το δοκιμάσεις. Δεν θα σου πω αν πρέπει να χωρίσεις, μέσα σου το γνωρίζεις καλύτερα αυτό. Αλλά, δεν είναι καλύτερο να είμαστε με κάποιον που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με μας, παρά με κάποιον που μας ζητάει να κάνουμε surfing χωρίς να ξέρουμε κολύμπι; Πήγαινε στο θέμα: trio me zevgari
Μήνυμα στις 25/8/2009 στις 22:57 @Θ. Κλημεντίνη
Νομίζω πως η γλυκόπικρη αυτή ιστορία της Μαρίας έχει καταλήξει να είναι μια ξεθωριασμένη εμμονή. Ο κύριος αυτός χρησιμοποίησε το "κάλυμμα" της ηθικής για να κρύψει τα ρηχά του αισθήματα, όχι μόνο απέναντι στη Μαρία, αλλά απέναντι στον τρόπο που συναισθάνεται. Δυστυχώς, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι ικανοί για πολλά και ισχυρά συναισθήματα. Καλή μου, πάψε να τον δικαιολογείς. ΔΕΝ μπόρεσε, ΔΕΝ ήθελε, το θέμα είναι πως δεν σε απέρριψε γι' αυτό που είσαι, αλλά γι' αυτό που ΔΕΝ μπορεί να γίνει ο ίδιος. Μπορούμε απλώς να τον κατηγορήσουμε ότι έπαιξε με τα συναισθήματά σου. Όλο αυτό θα γιάνει μόλις βρεθεί κάποιος που να σου δώσει και να σε αγαπήσει πραγματικά. Και τότε θα δεις ότι ο αληθινός έρωτας είναι όταν σου δίνουν χωρίς να ζητάς. Κι αυτό είναι υπέροχο. Αν τον σβήσεις, θα έχεις μια χαρούμενη ζωή. Αν μείνεις στην σκέψη μιας δυνατής γλυκόπικρης ιστορίας, θα "καίγεσαι", κολλημένη σε συμπλέγματα ψυχολογικής βάσης. Πίστεψέ με. Μην τον δικαιολογείς, είναι ένας αδιάφορος άντρας, μασκαρεμένος με "ηθική". Και πολλοί μοναχοί μιλούν για "ηθική" και δεν είναι παντρεμένοι,αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να έχουν αχαλίνωτη κρυφή ερωτική ζωή. Παρακαλώ μην ενοχλείστε από το παράδειγμα αυτό, είναι μια κοινή αλήθεια. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου |